icon

Mám konfrontovať manžela?

3. aug 2022

Mala som podozrenie dlhsiu dobu ze ma manzel klame v istej zavaznej veci. Nechcem specifikovat v akej ale nejedna sa o neveru. Dnes som nasla dokaz ze ma naozaj klame v jeho taske (papier). Mam moralne dilema ci ho konfrontovat ked som takto ziskala dokaz alebo cakat kym pravda vyjde najavo. Je to zavazna vec a som z toho na nervy, aspon v kutiku duse som dufala ze ma naozaj neklame rovno do oci.

marca12
3. aug 2022

Urcite konfrontovat a riesit,ked je to zavazna vec.

zuzinka888
3. aug 2022

Tak podla toho či si schopna uniest pravdu. Ci si si vedoma nasledkov a dosledkov tej pravdy. Alebo je ti prijemnejsie v polohe mrtveho chrobaka. Tvarim sa ze problem neexistuje lebo o nom nehovorim.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

luccija
3. aug 2022

Konfrontovat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nika11103
3. aug 2022

Ja by som nevydržala ani keby slo o “nezavaznu” vec , ale ja už som proste taký typ človeka - nedockavy . Keby to bola závažná vec , mna pri papiere napadla trebárs pôžička úver exekúcia basa atd tak by som za ním letela rovno aj do roboty alebo kde by bol a nemal by šancu má ani nijako obviniť že som mu pozrela do tašky . Preboha veď je to tvoj manžel , nehovorím lustrovat telefón peňaženku ale asi si mala dôvod mu do tej tašky pozrieť . A ak to chcel utajiť pred tebou mal si to inak schovať . Je to na tebe

pribinak
3. aug 2022

Ak máš dôkaz, tak ho konfrontuj. V manželstve by nemali byt tajnosti o vážnych veciach, sni konanie poza chrbát toho druhého či nejaké bočné sachovanie

A radšej problém riešiť ešte v zárodku ako keď je to veľký vypukly problém ktorý už má aj svoje dôsledky

autor
3. aug 2022

@pribinak je to uz velky, obrovsky problem a ja to tusim uz dlhsie aj som mu povedala ze sa mi zda ze ma klame a stale si ide svoje a teraz som zistila ze ma naozaj klame som neskutocne sklamsna ani neviem ci toto neskonci rozvodom

autor
3. aug 2022

Nikdy som mu nic nelustrovala, nikdy. Az teraz. Musela som.

slniecko66
3. aug 2022

Ahoj napis mi prosim sukromnu spravu.

ivver
3. aug 2022

Určite,treba rozhovor

amelie2017
3. aug 2022

Keby to bola taka vazna vec, ze by mohla skoncit az rozvodom, nevydrzala by som a konfrontovala ho.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
pribinak
3. aug 2022

No moja, neviem kde byvas, ale dnes večer by susedia mali o zábavu postarané
Taký cirkus by som mu urobila až by mi zle bolo.
Akože ak je to už veľký problém tak všetko bokom a treba to tvrdo zacat riešiť, lebo si to odskáčes ty a deti

alzbeta311
3. aug 2022

Veď píšeš inkognito, tak nam povedz, sme zvedave co vyviedol

zlostitko
3. aug 2022

Ja by som to tiez nevydrzala a povedala mu to.

tykat
3. aug 2022

Najprv cim skor rozdelit majetok, kym.
vsetko neprehra.

autor
3. aug 2022

Nie su to automaty, basa, exekucia ani nic co tu bolo spomenute. Ale je to tak specificke ze ked som aj hladala podobnu temu s podobnym problemom tak tu ziadna taka nebola. Preto nechcem radsej opisovat detaily.
Konfrontovala som ho teda a na zaklade jeho reakcie (stale zatlkanie a potom ked uz sa nedalo zatlkat tak utok slovny ze za to mozem ja ze mi klamal) tak som sa rozhodla to ukoncit. Uz sa toho nakopilo moc a toto je posledna kvapka. To som mu este nepovedala ale uz si zistujem prakticky ako by sa to dalo zrealizovat. Mam kam ist aj s dietatom aj sa mozem vratit z RD do prace tak ani financne zavisla nebudem od neho. Dieta bude musiet ist do jasli to mi je najviac luto. Aj to ze ho mam rada je mi luto.

alzbeta311
4. aug 2022

Tak špecifický problem, že ho nikto iny nikdy nemal? Zaujimave, napinavejsie stale viac a viac 🙄

wtroa001
4. aug 2022

Ahoj, môj názor je (nemusí byť správny, ale môže byť): záleží od toho, či si je on vedomý toho, resp. či súhlasí s tým aby si mu chodila do tašky (napr. ak mu chodíš vyberať prázdny obedár a pod.), ak si mu ale narušila svojim konaním súkromie, nekonfrontovala by som ho (zatiaľ), pretože sa môže stať, že na teba slovne zaútočí, že čo si robila v jeho veciach. Radšej počkaj a konfrontuj ho keď ho pristihneš pri danej činnosti "inflagranti", alebo kým omylom zanechá dôkaz na mieste, ku ktorému máš bežne prístup aj ty.

ahhola
4. aug 2022

Nenechás to vyhnit? Ak ta ta vec neohrozuje na živote, na majetku... tipujem, ze nejaký podraz v podnikaní a teba zabudol informovať... Daj večer úprimný rozhovor s ním...

ketrin1984
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
31. dec 2022

Ahoj autorka. Nenapíšeš nam, ako ste s manzelom dopadli? Ste spolu, ci ste išli od seba?