Mám mu dať šancu?
Babenky ide o to ze pred par mesiacmi ma kamarat ktoreho som lubila odmietol lebo som ho nepritahovala..mala som 95kg
Schudla som, makala som
Zachvilku bude moja vaha 50kg a ked sa to dozvedel zase sa zacina o mna zaujimat.
Mam mu dat sancu?
Chapem ho ze ma vtedy nechcel kto by chcel velrybu a mlady chalan celkom pekny urcite by nechcel.
Ale zase sa bojim ci mu nejde len o vzhlad a ked napr priberiem ze ma opusti.
Co by ste robili na mojom mieste? Mam 23 on 20
Vieš čo by som urobila?namotala by som ho nech sa snaží nech ťa dobija a potom by som mu to vrátila. Tak isto by som ho odmietla keby sa už namotal.nech vie ako si sa cítila ty
@budemmamca Presne tak!
Nie
Ja ti poradím áno dala by som mu šancu, poznám plno chlapov, ktorý by pri sebe nechceli veľkú zenu a aj tomu verím mňa by tiež nepritahoval chlap s mega pupkom proste človek by mal aj vyzerať a nie prezierať sa, a take reči že ak ťa ľúbi s hocijakou váhou sú také kraviny že až asi si sa mu páčila aj vtedy ale čo z toho keď si mala mega nadváhu ja to úplne chápem a klobúk dolu že si sa v pravy čas spamätala a zamakala na sebe veľký obdiv kiež by rozmýšľalo takto veľa žien 😉

Ja nemám 50 kg ale ani zas 95 ale priateľ si ma vybral bez ohľadu na váhu. Takže nie takému by som šancu nedala, isto máš na viac