icon

Mám mu veriť?

marlaura
1. jan 2017

Ahoj, potrebujem radu, názor. S priateľom mame veľmi pekný vzťah, otvorene sa o všetkom bavime, neklameme si. Ozýva sa, kedy môže sme spolu. Odišiel na Silvestra s bratom a ďalšími priateľmi na pár dní s tým, že to mali objednane už v lete kedy sme my sa ani ešte nepoznali. Ako sa sam vyjadril, keby to nemal zaplatené ani by nešiel a radšej bol so mnou. Ešte sa mi predvčerom ráno ozval ze teda idú, odvtedy ticho. Sľúbili sme si, že po polnoci si napíšeme a zaželame aspoň šťastný nový rok a vynahradime si to keď bude doma. Neozyval sa, už mi to bolo aj blbé, ale doteraz som nemala jediný dôvod neveriť mu a tak som to neriesila. Aj som mu predvčerom sem tam napísala, a videla som ze precital a neodpísal, tak si vravím nevadí, ved je tam s plno ľuďmi a baví sa, tak mobil nerieši. No včera večer sa ozval. Ze tam kde sú nemá signál, sú v horách na chate. Ja ze nevadi teda. A on ze ale vadí. A ze o chvíľu bude zas už na chate a nebude vedieť so mnou komunikovať, že mi teda želá pekného Silvestra. Ja jemu tiež. Aj mi trochu odlahlo, lebo to vysvetľovalo, prečo aspoň dobrú noc nenapíše, bez čoho spat doma nikdy nejde. No potom o dve hodiny mi došli dve fotky, co mi poslal, a mne napadlo ze ved tam nemá signál, ako ich poslal... Po polnoci som mu zapriala šťastný nový rok, peknú správu. Neskôr cca o hodinu bola správa už prečítana a mne začali vŕtať v hlave s tým pochybnosti. Ako mohol prečítať spravu, keď nemá signál. A celkovo keď pozriem viber, každú chvíľu vypíše, že bol online pred 15,50 a pod.minutami. Nemusí byť priamo online, stačí ze niečo robí s mobilom a viber to hodí ako keby bol online. Ale... Mne to nedá. Doteraz sme mali veľmi pekný vzťah založený na dôvere a pohode, a áno, opýtam sa ho na to keď príde domov. Ale celý dnešok som z toho nejak mrzuta, neviem si to dat do súvislosti, prečo by mi klamal a načo, ved si hovoríme vždy pravdu a ja som absolútne nekonfliktna, nehadame sa a vždy hovorí, že sa mu páči ze som aká som, že máme pekný vzťah. Ešte sa mi neozval, ale fakt ma zneistuje, keď vidím že každú chvíľu bol online, a správa prečítana a mne sa ešte neozval, ani nezaželal šťastný nový rok. Neviem co si mam o tom myslieť... A je mi z toho smutno.

Strana
z4
tanecnica82
6. jan 2017

@mima4 ale ozaj bez srandy, kopec zien nad 30 a nad 40 rokov z mojho okolia nie su vo vztahu. Pritom su aj pekne aj mudre, sikovne. Maju zas sebou par stroskotanych vztahov a dalsie im tiez nevychadzaju. Asi je tazke najst normalneho chlapa po 35tke. Alebo problem je aj v hladani, hladaju na pokeci a nie v reali. Aj ked neviem kde v reali sa da stretnut partner, mna nikto nikdy neoslovil ani v obchode, ani v kniznici, ani v jazykovke...a to som pomerne spolocenska a chodim po roznych akciach

salfusco
6. jan 2017

@tanecnica82 vies preco?Asi to nie je normalne oslovovat bez priciny cudzie ženy,kopa žien si hned pomyslí,že ide o nejakeho uchyla či čo...ženy sa zacali spravat divne v posledne roky,tak neviem,co sa im zda divne na tom,že ich chlapi v reali len tak neoslovia 🙂 ono keby si mala na čele napisane,že si slobodna,mozno by sa aj nasli nejaki..preto asi viac oslovuju na soc.sietach a zoznamkach,kde sa to da vyznaciť a ktore su na zoznamovanie aj urcene

tanecnica82
6. jan 2017

@salfusco uplny suhlas ale si predstav ake to bolo fajn, ked soc. siete neboli 😉

majkeel
6. jan 2017

@tanecnica82 Zalezi na uhle pohladu. Ani naopak to nie je ziadna vyhra. Slobodne bezdetne 35-40r. su ako sialene, maju v hlave iba deti, je im pomaly jedno s kym, len nech ma na vyzivne (clovek sa pyta, co robili a kde boli doteraz, ked zrazu tak tlacia na pilu).
S dietatom? Jedna este zije s dietatom u rodicov, dalsia aj s dietatom sharuje byt - myslenie ako 17rocne dieta. Dalsia rozvedena, 18-20 rocne dieta, po rozvode v podnajme, financne problemy a hlada hlavne chlapa s peniazmi. Dalsia hysterka, ktora je schopna sa hadat 3 hodiny denne dookola o tom istom ... Dalsia celkom pekna baba, vymyslala a preberala, az skoncila s 2 malymi detmi 3-5 rokov a rozvodom na krku, neznasaju sa. Teraz naivne hlada niekoho, kto sa postara o nu aj jej dve male deti plus dalsie dieta/deti, co ma, ci budu mat.
Pomaly odkvitaju, vzdelanie minimalne, pracovne navyky biedne, naroky a ocakavania na druheho znacne prehnane ...
Vek 30-40 rokov je taky, ze sa to vsetko casom utrasie a je vidno, kam kazdy smeruje. Uz vidno, ci chlap je schopny/neschopny, krajsi/normalny/skaredy, pribraty/sportovec, s vlasmi/ci bez, ci za nieco stoji alebo ani nie. To iste so zenami,... Vtedy sa zisti, ze tych normalnych na oboch stranach je tak tretina, s prizmurenim oka polovica. A ti volni/nezadani z toho mnozstva, mozu si vyberat ... Kto to zavcasu okolo 30tky pochopi, vie sa prisposobit, tak si v pohode najde partnera. Kto to pochopi neskor a cim neskor, tym je to horsie ...

maciatkolulu
6. jan 2017

@majkeel tak neviem, ale vela ludi sa naopak okolo styridsat spamata, ukludni a pochopi o com je zivot...

maciatkolulu
6. jan 2017

@salfusco tak mne sa naopak zda, ze dnesna doba, je taka, ze bez problemov sa oslovuju navzajom medzi sebou obe pohlavia, skor je zarazajuce ked zena oslovi prva, nevidim nic cudne, ked muz oslovi slusne zenu a neverim, ze zena, ktoru oslovi sympaticky muz a oslovi ju uplne normalne, ze si o nom mysli, ze je uchyl.... V minulosti nebol net a ludia sa k sebe chovali zdvorilejsie, teda najma muzi voci zenam.

silvia31
6. jan 2017

Aj sa ozval? Ako to dopadlo? Keď som mala 17r chodila som s chlapíkom, tvrdil že je o 10r mladší ako bol, že nestretol ešte tú pravú a bla bla.. Hah naivná 17tka (myslím, že v tom veku sme také všetky) vydržala som rok a pol tie jeho služobky a pracovné večere a pod.. Vysvitlo, že je starší ako tvrdil, v KE má manželku a syna o dva roky mladšieho odo mňa ! Keď má žena tušáka, nie je to len tak... Každý jeden človek má nejaký skrytý senzor, výstražné červené svetielko, čo bliká v hlave a srdce to maskuje na ružovo 😀 Povedala som mu, že viem všetko (hah sladké naivné "všetko" nebolo zďaleka všetko v reále) a on sa vraj rozvádza a bla bla.. Už som mu viac nezdvihla ani neodpísala, no dva roky som plakala ešte ako som mohla byť taká hlúpa..

catherinah
6. jan 2017

@silvia31 aj ja tvrdim, ze nieco resp. niekoho taji. Som zvedava ako to dopadlo.

Strana
z4