Mám napísať?
Ahojte,
prosím len o pochopenie a radu. Takže píšte žienky so skúsenosťou..
Prednedávnom som sa dosť narýchlo rozišla s partnerom. Ešte mi napísal mail na druhý deň, že je koniec, žiadne sms, emaily, nič, ticho. Spýtala som sa ho, že prečo píše niečo, o čom som už včera rozhodla..
Musela som mu napísať sms z pracovného mobilu, nakoľko je to môj klient. Odpísal, že schôdzka nebude, žiaden kontakt nič. Reagoval preto tak, lebo vie, že to trošku vyvoláva vo mne napätie, keďže je klient..a šéfka keby sa dozvedela, tak pravda by bola von. Ale pracujem v sfére, kde je to možné a na druhej strane, život prináša človeku čokoľvek..Šéfke som sa zdôverila, ona je super, veľmi ľudská..Zareagovala fajn solídne.
Takže ja som to ukončila, zároveň sa čudujem, že mi odpísal, aj keď negatívne, lebo on si zvykne zablokovať človeka..Je to človek, na ktorom mi veľmi záleží a bolo to fakt obojstranné. Je odo mňa o dosť rokov starší, chcel so mnou aj žiť, ja som tomu nechávala čas..Chýba mi veľmi. Mám mu napísať email alebo mám čakať, či sa ozve on? Ale mám strach,.že premárnim šancu..predsa len, ja som mu prvá zdelila koniec. Ale čakala som, že trošku zabojuje..🤷🏼♀️ Čo by ste robili? Napísali, alebo vykašľali sa na to a čakali? Díky.
nemá
@nothingness ved mu napis, vyskusaj a uvidis aka bude odpoved. Nemas co stratit. Ak to nevyjde aspon budes vediet ze si to skusila. Mozes to hodit za hlavu a ist dalej.
Nakoniec som mu nenapísala..v podstate, viem žiť i bez neho, netrúchlim..i keď mám chvíľky, kedy mi chýba..Stále si však myslím, že keď má chlap o ženu záujem, tak sa jej ozve, i keď po čase..pretože on vedel, že ho mám ozaj rada. Máloktorá žena by akceptovala bohémsky štýl života a neustále pomahanie iným, ako aj tej mladej dievčine teraz naposledy. Ale nestojí mi to za to asi, ani nad tým premýšľať, lebo by mi nebolo úplne jedno, že ma v častej prítomnosti tu mladú kamošku, ktorej pomáha.....
Ďakujem za všetky odozvy, ak vás niečo napadne, kľudne napíšte..♥️
@nothingness super, 👍, len rozmýšľam či vobec sa najde žena ktora by toto akceptovala.. , uvidiš o par rokov ako sa to s nim vyvinie 😉
@monkasponka Máš pravdu..♥️😊 ale zas na druhej strane, keď človek ľúbi tak občas rozum ide bokom..

Ďakujem za všetky odpovede. Ono nie som typ, ktory sa zahráva, alebo skúša, ale beriem veci vážne. A nikto nie sme dokonalý, tak i mne sa proste vo vyhrotenejšej situácii podarilo ukončiť to..nie je ľahká komunikácia s človekom bohémom. Myslíte si, že existuje maličká nádej, že si s ním obnovím kontakt? Že si nájdeme cestu? Stalo sa to niekomu z vás? Nevideli sme sa asi mesiac. Vďaka za reakcie ♥️