icon

Mám nervy na muža. A to hlavne cez víkend, keď je doma

jaannah
20. sep 2015

Ahojte baby, neviem už čo zo sebou. Viem, že nie som sama, čo mám taký problém. Aj v mojom okolí je veľa takých mužov, nevšímajú si, neurobia nič, len by spal. Aj včera išiel spať o pol osmej, nevadilo mu, že dcéra reve, nevie zaspať. Ráno mi povedal, že si musel oddýchnuť. Viem, že ho nezmením. Neskutočne ma vytáča, že po polroku neviem do akej flaše naliať malej čaj. Nevie, kde je položený mixer... a také maličkosti...
Chcem vedieť vašu skúsenosť a poradiť.
Prestane mi to niekedy vadiť? Nie sme spolu dlho, tak či raz to bude lepšie...
Alebo čo mám robiť, aby som si to tak nevšímala a prehliadala toto jeho správanie a nevadilo mi to tak už? Chcem začať od seba...
Už som z toho na prášky. Či si mám dať nejaké predpísať?

Strana
z5
petra7777
24. sep 2015

@sosanna88 No....keď myslíš 🙂 Ale je to len môj názor a ja ti ten tvoj predsa neberiem 🙂 Pekný deň 🙂

anastacia321
26. sep 2015

@jaannah no nieco uz neni v poriadku u tvojho muza no tak sa zda..ale to sa neda vsimat ..nooo moj nazor je ze skus inak na neho prepac napriklad sexom...aj to vela robyyy skus mozno nejako inac zabere

jaannah
autor
2. okt 2015

Ahojte ženy, ďakujem za vaše postrehy aj rady. To poznáte naše hormóny (teda aspoň moje) kývu s cyklom a viete sú dni, keď mi niektoré veci riadne lezú na nervy. Ako píšete, má veľa kladných stránok, musíme sa naučiť spolu žiť. Ešte sme spolu krátko a časom hádam prídem na to ako si nevšímať niektoré veci... no uvidíme. V každom prípade vám ďakujem, ste zlaté, že ste si našli čas.
Len teraz som si našla čas na reagovanie a odpísanie, viete ako, cez mobil to ide pomalšie a k PC sa málokedy dostanem.

Strana
z5