icon

Mám nevlastné sestry a ich otec pije, vrieska, búcha

4. jan 2023

Ahojte, poraďte čo podniknúť, mam nevlastne sestry, žijú s mamou a ich otcom, ich otec pije a vyhráža sa im, deň čo deň sa tam vrieska, búcha.. Už bol preto aj v base, domáce nasilie, aj nedávno bola privolana polícia, ale nikto nič ďalej neriešil, dnes zas po nich opitý vrieskal, čo mladšia v daždi, bosá len v slapkach prišla na bicykli zvoniť ku mne (nevlastnej sestre) o 22.00 ze sa bojí, teraz už ju nechám prespať tu, píšem si so staršou tak ze otec vyrevuje sem tam ale ze nikomu neublížuje, neviem co robiť, matka sa tvári jak mŕtvy chrobák a deti sa strachom trasu, ja už neviem, aké mam možnosti. Ďakujem

Strana
z2
autor
5. jan 2023

Veľakrát tu prespali, veľakrát som ich chcela na stalo, len vždy pozerajú na mamu, mama to žiaľ nerieši, veľakrát bola privolana polícia, nič nespravili, ešte ten večer ho pustili, boli už aj vypovedať nedávno, kde bola privolana sociálka a ajtak sa to nepohlo, tak neviem
A ešte k matke.. No je to hnusná hyena nič viac, to co dokázala spraviť vlastným detom neprajem nikomu

alexnina777
5. jan 2023

hrozné! a teda tie deti, Tvoje sestry vnímajú že mama im ubližuje tým že ho neopustí kvoli nim? neprejavuje sa už na nich trauma z toho celého?

katkami123
5. jan 2023

Skús povedať sestrám otvorene, že a kde matka hľadí na ne, keď sa toho blbca stále drží. Treba myslieť na seba. Ona mala možnosti, nikto ju nenútil sa k nemu stále vracať a žiť s ním.

katkami123
5. jan 2023

@alexnina777
Tak trauma tam je už určite dávno.

moncek88
8. apr 2023

Ťažký prípad...ako ste to vyriešili?
Poznám to z vlastných skúsenosti...vedela by som ti napísať...
Otec bol niekoľko krát v base, policajti skoro na dennom poriadku a nič...
Treba sa zbaliť a odísť niekam...
On neprestane...vie že sa ho boja a tým pádom si myslí že je Boss...
Takých chlapov by som vedela 🤬🤬🤬🤬

Strana
z2