icon

Mám obavy, že čo nás čaká

28. okt 2022

Týmto nechcem rozpútavať ani šíriť strach, len chcem vyjadriť moje pocity ktoré má čím ďalej tým viac vnútri ťažia ( možno som jediná možno je nás viac)
A verte že mám aj iné problémy ak by niekto namietal že asi nemám problémy ak toto riešim ☝🏻

Mám pocit že do covidu než prišiel bolo dobre ( v rámci možností samozrejme)
Od kedy prišiel covid neustále sa deje niečo zlé, samé negatívne správy, energetická kríza, zvyšovanie cien potravín, teplo, za chvíľu nám nepôjde voda z kohútika? Svokra pracovala pre firmu balili lieky do lekární. Teraz pride o prácu pretože už je tak málo objednávok z lekární že nie je už toľko práce. Stačia aj menej zamestnancov na balenie. V dnešnej dobe nie sú lieky...ako je to možné?
V dnešnej dobe nebude teplo? Čo všetko nás ešte čaká?
Že sa bude zvyšovať nezamestnanosť...vojna na Ukrajine... čo ešte?
Ako každá matka bojím sa, čo nás čaká ako rodinu, nášho synčeka. Nemám dobre pocity z toho všetkého 😞
Že dobre už bolo a bude horšie.

Správy podotýkam nepozeráme od covidu ale neda sa tym informáciam úplne vyhnúť či už na Facebooku či už známy začnú o tom rozprávať..

Akoby niekto vládol tomuto svetu a hral s nami hru, a vyhrajú len tí najsilnejší a najmocnejší.
Ale čo s tým? Veď na to sa nedá ani pripraviť

Napíšte mi čo si o Tom myslíte že nie som jediná, ktorá sa bojí budúcnosti 😩

Strana
z4
matabb73
28. okt 2022

@jarmillka to si naozaj práve obvinila z holokaustu vzdelaných ľudí? V tom istom príspevku píšeš ako si každého vážiš. Tieto dve veci si odporujú. Vzdelanie slúži aj na to, aby ľudia mali prehľad a sami si vedela vyhľadávať informácie. Čím nižšie vzdelanie, tým viac ľudia podliehajú konšpiračným teóriám. Jednoducho preto, lebo majú málo informácií alebo nízke IQ na to, aby tie informácie vedeli správne vyhodnotiť. Neplatí to samozrejme paušálne, ale štatisticky je to tak.

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
jarmillka
28. okt 2022

@matabb73 ze co? 🙈🙈😂😂😂 tak kazdy vidi co vidiet chce 😂😂 ak si to nepochopila, tak myslim ze vysvetlovat ti to nema vyznam… Tato debata sa fakt ubera veeelmi zlym smerom… Aj tebe dobru noc ✌️

nikolka1986
28. okt 2022

O nastavení? Každý vidí čo chce vidieť? Ako, veď každý vidí, ako sú na tom ceny energií, nehnuteľností, potravín. Tak čo sa tam chcete nastavovať. Je to horšie ako to bolo, to je fakt, lepšie si povedať pravdu, ako kecať somariny o nastavení a ajuverde. Vám už načisto hrabe? 😀

kofa77
29. okt 2022

@sisaka mylis si dojmy s pojmami, liberealna dmeokracia nie je tebou opisany progresivizmus az lavicovy radikalizmus... ak by nebola demokracia, suchala by si nozkami tam, kde si sa narodila, nie v Kanade.

mimi2120
29. okt 2022

Facebook je sociálna sieť, nie zdroj informácii.

lujza123
29. okt 2022

Obavy a strach dokážu človeka úplne rozložiť keď si ich "pustíš do života".
Naozaj si každý tvoríme svoju každodennú realitu, keď je toho veľa treba vypnúť sociálne siete, večerné správy, sústrediť sa na pozitivne drobnosti osobného života, svojej domácnosti, jesennej prírody.
Doslova si zakázať niektoré myslienky ktore su krmivom tohto strachu.

Tiež sa mi to nedavno stalo. Ja som bola vždy nad vecou, optimista, ale udalosti posledných týždňov ma tak vystrasili ze som začala reálne zvažovať odchod zo Zlovenska. Normálne predať dom, nechať podnikanie, vytrhnúť pubertacku z jej prostredia, od kamosiek a navzdy odísť preč....

Ale radšej som vypla fcb, prestala čítať akékoľvek správy a vedome sa sústredila na iné veci.

sisaka
29. okt 2022

@kofa77 nič si nemýlim, oni sa za liberálnu demokraciu len skrývajú, ten pojem je v dnešnej dobe útopia a nekorešponduje s realitou.
Ja by som nešúchala nohami nikde, nie som z tých, čo zatvárajú oči pred problémami a tvária sa, že vsetko je Ok, ani z tých, ktorí bez reptania poslúchajú, aby mali “pokoj”. Keby som šúchala nohami, tak nie som tam, kde som.

Strana
z4