icon

Mám pocit osamelosti

6. júl 2021

Asi sa potrebujem vypísať. Už dlhodobo mám ten pocit. Akoby som ostala na periférií. Druhi sa ozvú len ak niečo potrebujú. Inak nemám nikoho komu by som len tak mohla zavolať. Akoby som bola pre ľudí nezaujímavá. Ja musím byť vždy iniciátor ak chcem ísť s niekým von, ak si chcem zavolať. Vlastne už prestávam mať nádej že spriaznenú dušu v pošve skutočného kamarátstva stretnem. Bývalí spolužiaci majú vlastné životy a kamošky rodili a už nemajú čas. Vlastne má.boli že tie najbližšie sa do mnou prestali kontaktovať pretože si nasli iné niektorých som prestávala doslova baviť. Aj ex mi povedal že ho už nebavím. Mám pod 30 a cítim nenaplnenie vo vzťahoch. Áno bola som u psychologický s týmto. Nevedeli sme nájsť príčinu, iba sis to, že to neboli práve kamošky, ktoré sa má takto zriekli. Veľmi ťažko prežívam túto samotu keď vidím skupinky dievčat ako sa v meste smejú a ja som Happy keď mi aspoň jedna povie áno keď ju pozveme na kávu. Občas prezivam veľký smútok že mňa nikto okrem rodiny nestoji

Strana
z2
jozef11111111
27. dec 2022

@makovnikova dobré a na ktorej strane si bola ,ja napíšem sa seba som proti ockovaniu ale obyčajne očkovanie proti tetanu atď som...

makovnikova
27. dec 2022

@jozef11111111 tak ja dosť verím odborníkom, a aj očkovaniu..

jozef11111111
27. dec 2022

@makovnikova aj ja len nie týmto 😂 pozeral som nedávno film o pasterovy tak tomu by som hádam doveroval 😂 o čo ste do teraz aké témy rozoberali ak neboli nezhody ???

makovnikova
27. dec 2022

@jozef11111111 prečo nedôverovať odborníkom? lebo veríme samozvaným odborníkom na sociálnych sieťach? .. a aké nezhody boli..? tak so zástancami komunizmu, Kotlebovcami, latentnými rasistami ..ja zhodu nenájdem..

jozef11111111
27. dec 2022

@makovnikova odborníkom veriť no nie co idú na peníze tam sa strácam doveru v tom svetkom je málo luckosti tam sa my potom niečo nezdá...co su to latentni rasisti ???

makovnikova
30. dec 2022

Kľudne napíš ,ja som na tom podobne..

Strana
z2