icon

Mám povedať matke o otcovej ponuke?

30. nov 2025

Strašne divná vec sa mi dneska stala. S našimi už nebývam, ale občas u nich strávim víkend. Aj teraz som ešte u nich. Mamina bola na záhrade s mladším súrodencom a ja som si na počítači robila nejaké veci do práce. Mama má tiež počítač a má na ňom stiahnutú aplikáciu, ktorú som potrebovala v daný moment použiť, takže mi ho na chvíľu požičala. Ja som na ňom bola fakt, že chvíľku, keď za mnou došiel otec. Najprv úplne nenápadný. A potom začal vyťahovať tému peňazí. Riešil hlavne môj nízky plat a fakt, že momentálne šetrím každú korunu. No nakoniec prišiel k veci a priznal sa, že majú s mamou nejaké problémy (vedela som, že sa niečo medzi nimi deje, ale nie až do takej miery) a, že by potrebuje jej počítač. A teda, že ak mu ja dám heslo, on mi dá peniaze. Nehovoril o konkrétnej sume, ale to je jedno lebo som to samozrejme okamžite odmietla. Mama o tom nevie, otec je urazený a ja sa teším, keď odtiaľto vypadnem. Akurát mi je to celé ľúto a neviem či to mame povedať. Ako ju poznám, spôsobilo by to medzi brutálnu hádku (už predtým takéto zásahy do súkromia riešili). Ale na druhej strane je podľa mňa nefér, že o tom nevie...

dadis
30. nov 2025

@anonym_autor Zachovala si sa spravne. Rodicia nech si problemy vyriesia sami. Kazdy ma obcas nejake problemy. Mame by som nic nespominala.

denithestrange1993
30. nov 2025

@anonym_autor a aka je tvoja otazka? Daj mi mamine heslo a ja ti dam prachy,dost chrapunske. Hlavne,ze zacal tymi peniazmi. Este raz bude mat takyto vystup alebo ti to bude mat za zle tak normalne sa mu vyhrazaj ze to povies mame co od teba ziadal.

anonym_bdeee7
30. nov 2025

tak ja by som asi aj porozmýšľala či náhodou matke neoznámiť čo sa stalo.
autorka keby si bola v roli matky - chcela by si vedieť takéto info? ak áno, tak jej to povedz.

cyberk
30. nov 2025

no ja ak by som mala pocit, ze mama zahyba otcovi, tak sama prelustrujem ten pc, sukromie mi je u prdele, co sa tohoto tyka, radsej vediet pravdu a nenechat chudaka otca sa trapit... 🙂 na druhej strane ak je otec len prehnane ziarlivy a upodozrieva zbytocne, tak si spravne urobila ;)

anonym_3eb644
30. nov 2025

Ako čo by spravil, ak má to heslo?

Ja som ešte stara škola. Viem pin k mužovmu notebook aj mobilu, aj on vie k môjmu Pc aj k mobilu a poznáme obaja pin k notebookom deťom hoc majú 17 a 19

anonym_836c12
30. nov 2025

Toto by som neriešila. Zjavne sa jedná o podozrenie z nevery. To je už na nich dvoch. Stranu by som nedržala žiadnemu z nich.

cimage
30. nov 2025

Dobre si urobila, je to ich vec a nech si problemy riesia sami. Nie je dobre, ze ta do toho taha a este za peniaze.

miadi
30. nov 2025

Ak ma mama svoje heslo na pc a otec sa tam chce dostat prve ma napadlo ze tam moze mat automaticky ulozene heslo na svoj ucet Cize by sa dostal na jej internet banking . Zasach do ich sukromia si neurobila . Otec prekrocil hranice podplatit ta chcel aby mohol narušit jej sukromie. Nic zle si neurobila Takze kludne by som mame povedala co sa stalo . Nemame dokaz ze mama robi nieco zle nekale na svojim pc ale dokaz ze otec chcel nieco nekale a zakerne urobit je evidentne.

simona20201309
30. nov 2025

Akože co ma mame povedať? Otec ta podozrieva z nevery, dávaj si väčší bacha?? Ja by som urobila to iste co cyberk

renesance80
1. dec 2025
@anonym_3eb644

Ako čo by spravil, ak má to heslo?

Ja som ešte stara škola. Viem pin k mužovmu notebook aj mobilu, aj on vie k môjmu Pc aj k mobilu a poznáme obaja pin k notebookom deťom hoc majú 17 a 19

@anonym_3eb644 llebo máte normálny vzťah , čo sa tak o 90% manželstiev povedať nedá

ivett1
1. dec 2025

@anonym_autor píšeš, že vaši mali problémy aj predtým, ale toto, čo chcel tvoj otec od teba, je cez čiaru...za prachy máš predať mamine heslo do PC? čo si ty nejaká spy agentúra? akoby si bola cudzí človek...toto je čo za charakter, keď vlastnej dcére ponúkne peniaze?! ...a ešte sa aj urazí...môže byť rád, že si si to nechala pre seba...
Asi je to u vašich veľmi zlé, ale ty sa do toho nedaj zatiahnuť, oni sú dospelí a to sú ich problémy, ty za to nenesieš žiadnu zodpovednosť...dobre si urobila, že si odišla a udržiavaj si odstup, pokiaľ sa bude dať...
Mame by som to zatiaľ nepovedala, nech si rodičia riešia problémy vo vlastnej réžii a nie na základe tvojej informácie

trisha_r
2. dec 2025

@anonym_autor nie nepovedala by som mu to, ale mame áno. S takým človekom by som ani nechcela existovať

lentakyterapeut
4. dec 2025

Ked zhodnotis ich vztah mas pocit ze otec trpi Vo vztahu, alebo len hlada spinu aby mal ako zautocit? to su dve veci. Kto je podla teba ten ublizeny ?

dadis
4. dec 2025
@lentakyterapeut

Ked zhodnotis ich vztah mas pocit ze otec trpi Vo vztahu, alebo len hlada spinu aby mal ako zautocit? to su dve veci. Kto je podla teba ten ublizeny ?

@lentakyterapeut Preco si myslis, ze z pozicie dietata ma autorka toto riesit a na niektoru zo stran sa priklonit?

vevesh
4. dec 2025

Tak je rozdiel, ci chcel vediet ake a kolko penazi mama ma alebo je neverna. Za mna, ak by slo o neveru, sama by som to chcela vediet, ale nepovedala by som to otcovi a ani by som sa im do vztahu nemiesala. Ak by slo o peniaze, absolutne by som neriesila a mame povedala, ze sa otec snazil dostat na jej ucet.

lentakyterapeut
4. dec 2025
@dadis

@lentakyterapeut Preco si myslis, ze z pozicie dietata ma autorka toto riesit a na niektoru zo stran sa priklonit?

@dadis prwtoze je sucast rodiny, je DOSPELA a asi jej zalezi na dobrom vyrieseni situacie. Ked niev nieco opytaj sa ma poradim ti 😀

dadis
4. dec 2025
@lentakyterapeut

@dadis prwtoze je sucast rodiny, je DOSPELA a asi jej zalezi na dobrom vyrieseni situacie. Ked niev nieco opytaj sa ma poradim ti 😀

@lentakyterapeut Deti, ani dospele, by nemali robit rodicom ani rozhodcov ani vztahovych terapeutov. Ani keby mali na to vzdelanie. Keby nie si terapeut z wishu, tak vies..

lentakyterapeut
4. dec 2025
@dadis

@lentakyterapeut Deti, ani dospele, by nemali robit rodicom ani rozhodcov ani vztahovych terapeutov. Ani keby mali na to vzdelanie. Keby nie si terapeut z wishu, tak vies..

@dadis ty asi nemas rada svojich rodicov. Bodka. Ak budes mat mamu uplne staru a bude stracat rozum tak ju nechas tak ano? Boze rozum dievca rozum

dadis
4. dec 2025
@lentakyterapeut

@dadis ty asi nemas rada svojich rodicov. Bodka. Ak budes mat mamu uplne staru a bude stracat rozum tak ju nechas tak ano? Boze rozum dievca rozum

@lentakyterapeut Ooooo tak toto je vazne. Beriem si tvoje hodnotenie k srdiecku. Pekne sviatky

anonym_2fed14
4. dec 2025

@anonym_autor úprimne neviem, čo by som spravila. Ak máš dobre vzťahy s oboma rodičmi, nechala by som to tak- nie je to proste tvoja vec. Ale otcovi by som jasne povedala, že od neho nie je fér ťahať svoje dieta do manželského sporu- to sa proste nerobí.

lentakyterapeut
4. dec 2025
@dadis

@lentakyterapeut Ooooo tak toto je vazne. Beriem si tvoje hodnotenie k srdiecku. Pekne sviatky

@dadis rad som pomohol 🫶