Mám povedať svoj názor, alebo ho dusiť v sebe??
Ahojte. Prosím o radu. Ako by ste sa zachovali keď viete že máte pravdu..povedali by ste svoj názor (aj keď viete že bude nasledovať hádka) alebo by ste zostali ticho len preto aby ste sa nemuseli hádať? Ďakujem
Je pre teba veľmi dôležité, aby si danej osobe povedala svoj názor? Musíš si sama premyslieť čo je pre teba dôležitejšie povedať, že máš pravdu, alebo mať pokoj 😊
Povedat - nehadat sa. Jednoducho povies a dovi-dopo nemusis dalej rozoberat tu temu, maximalne si vypocuj druhu stranu a na diplomatickej urovni to ukonc.
@jjanulienka ale ak je to niečo nepodstatné? Nie stále sa vyplatí presadiť svoj názor aj keď máš pravdu niekedy je lepšie ustúpiť....
Ja vravím svoj názor s možnosťou hádky len vtedy ak cítim nespravodlivosť.. ak to je názor čo nie je dôležité preberať, tak kašlem na to a premlcim to počúvaním.. nepotrebujem sa hádať.. ale ak ide o niečo dôležité, čo napríklad niekoho postaví do zlej pozície, vtedy sa ozvem.. neznášam nespravodlivosť, vtedy sa vklude aj pohadam a pokazjm si deň, alebo aj celý tyzden.
zivot ma naucil ze mlcat je zlato a s debilom sa nevyhadas, a vobec zivot je príliš krátky na to aby sme sa nervovali, no nie?
Je to otázka života, zdravia alebo majetku? Ak áno, tak by som svoj názor povedala. Ak je to nejaká "blbostička", tak by mi to za to nestálo.
Povedala, kľudne bez emocii, pokojným hlasom a vôbec by som ďalej nereagovala.
Keď ten druhy sa potrebuje hulakaniˇ vyventilovat tak ok, dvihnem sa a idem preč
Ja nie sim tá konflikty, ale zas mlčať ak mam pravdu?
za kazdu cenu urcite nie.niekedy ma vacsi efekt byt ticho,pravda sa ukaze sama.
Ak hrozí, že druhá strana príde svojou chybou o peniaze, určite by som im poradila- ale len raz a zvyšok by som už nechala na nich. Ja by som mala svedomie čisté, ale do nejakých zvád by som sa nenechala zatiahnuť.
Zalezi o co ide a s kym sa bavim. Ak viem,ze dotycna osoba je hlupak,tak sa nehadam,to nema zmysel. Ak je to mudry clovek s inym nazorom,tak sa za pravdu pohadam
záleží na tom s kým a čoho sa to konkrétne týka, veď napíš niečo bližšie, prečo takto hypoteticky, keď si tu anonymne?

Určite povedala svoj názor, bude sa to v tebe kopiť a raz vybuchnes tak, že sa to už nebude dať zvrátiť...