Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@erikanezbedna, presne ako u svokrovcov, tiez si mlady rozkaze langose a podobne pip....a presne z vasho vyrastie to iste co z mojho svagra. To ti poviem uprimne, to je lepsie utratit kym sa toho dozijes. Tiez bol zlaty chlapec, az do puberty, nastastie tam vtedy este byval moj muz, a svojho o 7 rokov mladsieho brata krotil, ked nepomohlo, aj bitku fasol, ale odkedy svokor povedal, ze on si to nepraje, tak mu synacik zacal prekvitat. Maju co chceli. Takych ludi vobec nelutujem. Lebo zopsut sa ti moze aj decko v rodine, kde kladu doraz na vychovu, stava sa to, zial, tych mi luto je, ale takych, co evidentne nevedia vychovavat, tych mi luto nie je. Tak ako tvoj muz, robi poskoka pre syna a ten sa vam krasne odvdacuje, takych lutovat nebudem. Vies kde ste spravili chybu a je len na vas, aby ste sa spamatali, darmo tu o par rokov budes vypisovat, ze vam nieco ukradol, ze ho niekto udal, lebo mu nevratil nieco, ze niekoho napadol a podobne. Toto vam ozaj hrozi. Tak bud spracujes svojho muza, alebo sa mate naco tesit.
@tetapetra moj syn a ja veiem gramatiku len hmmm v madarskom jaziku.....a ti vies??v madarskej jazyk a to gramatiku???fuuu taka bi som ozaj bola zvedava ze az
@katka1981 dozit hmm mne nevadi ze do kedi budem tit ako mam napisane tak to mam napisane..aha uz chapem ze ako sa tu pise ze sa nestarame o moje dieta ze nas sa neda lutovat nooo asi je to tak ze ako sa tu pise ..ale uz som pisala ze aj povaha vela robi ta povaha mojho syna ..a ako uz vies ze o par rokov ze tu budem pisat ...to nikto do predu nevidi... a clovek nevie kedy sa pojde hore na nebi ..
@katka1981 moj syn este nic nikomu neukradol a ani nebude lebo on nema uz taku povahu ze bi aj kradol ked je neposlusni kradnutie to je ina profesia ako ze neposlusna ...
@timea7 dobe ved chod von nikto ti v tom nebrani a ti alebo ine na mna utocite len sa branim a otpovedam na vase pripomienki len to robim ao mam ...na co sa pitate na to otpovedam takze dufam ze sa uz budes pitat inak a ine veci dakujem 😀
@erikanezbedna ja si tvojho vnuka do papule ako ty hovoríš neberiem, len žasnem...a to asi môžem, nie, koník je verejné forum
@erikanezbedna daj mi uz pokoj
@moni244 dobre dam ti ja nie som ako ti ze vcera ti si mi nedala pokoj a to aj do noci..vsak neni prijemne ked niekto neda pokoj aj mne to bolo vcera neprijemne ze ti si mi nedala pokoj a uz asi tri dni si mi nedala pokoj .....no a posluchnem ta aj ked ti si ma neposluchla ked som ta ja prosila abi si mi dala pokoj...no ano dam pokoj a ked chces nieco tu komentovat tak mozes bude mi s radostou ale neprajem si ze mna tu preberate a nie mojho nezbedneho syna ..... 🙂
@erikanezbedna ja som tebe nepisala, chudery si nevsimam
A nejde o to, že nevieš gramatiku, ale o to, že tu píšeš bludy, a ešte osočuješ normálnych ludí čo ti chcú pomôcť, ale zjavne ty o nikoho pomoc nestojíš, lebo ty si si témy vymyslela, alebo si chcela rozvíriť diskusiu....
@erikanezbedna inak este som ta chcela pochvalit.... z teba by mal obrovsku radost Ludovit Stur 🙂 Aspon niekto, kto sa riadi jeho heslom: Pis, ako pocujes... Davas mu pekny darcek k jubileu 😉
@majaxy ale ano spomenula si mojho draheho vnuka ...ano konik je verejni do foro to je pravda len to sa mmi nepaci ze skoro vsetke utocite na mna fuuu a sama som na to abi som to znasala ..no mne nevadi ja to nejak znasam....nejak aj ked som sama...
Prepačte mi, ale ešte musím pridať, keby si mala problém aj so synom, nesedíš na koníkovi ale hladáš ho, každá normálna matka odtialto mi dá za pravdu....takže k tebe len tolko, a poprosímťa ty si mnaviac do huby neber 😀
@moni244 nie ti si sa mi vyhrazala ze povies ostatnim ze abi si ma prezreli ..ti a zopar na mna utocite a ja sa len branim aj ti bi si bola na mojom mieste alebo aj vsetke co ste tu...vi neriesite mojho syna len mna aj sa cudujem ze ma tu nechcete ze mna riesite ved ked ma tak nenavidite tak nepisete mi....
@erikanezbedna čo znášaš sama? Sú tu ženy čo ti chcú pomôcť ale ty o to nestojíš, lebo ide len o to,aby si dokolečka drístala
@majaxy ale stojim ze abi sa mi pomohlo ved bi som tu ani nebola kebi ze nepotrebujem radu ci pomoci skoda ze vo vzlej stranke ma poznate skoda ...len preto ze ta gramatika a to co tu pisem je pravdive len sa neviem tak vyjadrovat ako vi slovacky
@majaxy nieeee naozaj nevimislela som si to su to pravdive prosim vas vsetke su pravdiveeeee.......
@katy2 dobre budem si to pametat a dakujem ti vrúcne 🙂
@erikanezbedna Opakujem, nejde o gramatiku, ale o tie bludy ktoré tu píšeš..ked si nevieš preložiť čo chceš dať na plochu, tak použi slovník, pomôže ti
@majaxy pocuvaj naco mam behat ked neviem ho naist a po domoch ja nerada beham .....a ked moj muz je doma tak on hned ide za nim .....a naozaj mam ten problem o synovi ...aj ked tu sedim na pocitaci....teras bol moj muz za synom lebo dneska nerobi a moj syn je u svagrini.teras ze je tam moj syn tak mi povedal moj muz teras nedavno ...
Lebo ja som mala tiež syna vpuberte, ušiel raz, nesedela som na fore.....a neboj sa viac neušiel 😀
@majaxy ani ti mi uz nepis take nezmisli co len pises aj ti mi daj pekne pokoj ....a radcej si mohla napisat ze papula to sa mi viac hodi.. 😝
@erikanezbedna Prepáč, teraz ti ja nerozumiem, nemám slovník po ruke
@majaxy asi mi chcu pomoct ale viem presne ze ti nie ...aj ked ine a ja vsetke radi pocuvam a snazim sa pochopit a ja berem ze abi mi davali radi ...vi ma napadate a mna riesite nie mojho syna tak ako pisete tak vam aj otpisujem ...
@majaxy kebi ze si zapnem slovnik tak bi mi to dlho trvalo kebi ze tu napisem alebo ze odpisem
@majaxy moj muz aj vcera ho udrel a nepomohlo mu zase neeni doma ..zase ....ja uz neviem ako si len pocnut neviem ale pokusim sa o vase radi ...co ste mi uz dali...ked kricime este horsie sa sprava moj syn ...
@majaxy ani ja nemam slovnik nemam ..... 😒
Ty chceš najprv radu, apotom napádaš nás, tak o čom točíš? Tých rád sa držať nikdy nebudeš, lebo u vás to velmi škrípe a keby nie, nelietaš v takychto h...ch. Možno ano, puberťaci sú nevyspytatelní, ale už sa to snažíš riešiť a nie že bachneš druhú tému
@erikanezbedna, ty si to vobec nepochopila!!!!! Tvoj muz skace ako syn piska. Maju to vymenene. Je rozdiel starat sa o rozdiel decko na rukach nosit. Napisem ti to jednoduchsie. To ze decku das vsetko co mu na ociach vidis, to nie je ta spravna cesta. Musi mat hranice, ktore davate vy dospeli, a mlady ma posluchat. Desiatu do skoly nech si robi sam. Ja som svokre velmi vdacna, ze ona viedla mojho muza k samostatnosti, sam si vzdy zehlil, varit vedel lepsie ako ja, lebo je starsi a vela ma naucil, absolutne je samostnany, ja som takto vedena nebola, jednak mne sa nechcelo, a on je ina povaha, ale jednoducho su veci, kt. 12 rocny chlapec zvladne sam. Urcite nevysava, co by mohol, a je toho viac. Doma su aj povinnosti a nielen toto mi uvar, toto mi upec, kup mi novy tablet.... a aby ti nedvihal mobil, to je vbrchol. Ved na to ho ma, aby si sa o neho nebala, ze keby meskal, nech zavola, prepac zmeskal som autobus, neboj sa o mna, pridem o hodinu. Ale to ho omluvas, ze nedviha, lebo tam vidi tvoje meno. Ja som nikdy nepovedala, ze sa o deti nestarate, ale nie je to len o tom, decko nakupit, uvarit, ale ked treba byt na neho ako pes, ked inak neposluchne.

@erikanezbedna nema to ani hlavu, ani patu. Musis sa strasne nudit. A ked u mas to 12 rocne dieta, co pochybujem, tak sa spolu ucte gramatiku!