Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@erikanezbedna no to vidno
@majaxy nie ja nenapadam tu nikoho len sa branim len to ja sama od seba som nic zle nepisala len som davala otpovede co mi pisali len to...tak sa omluvam ze ina tema zaznela omluvam sa vam kazdej z vas ...ano mam po striciatke a som ako dieta ano ja to berem za slovo ak si to niektora z vas misli ...kazdy mame nejake chybi ..ano snazim sa to riesit ale moj syn nieee nechce nic uz od nas pocut nic lebo moj muz ho udrel len preto ze sa mu postavil ....a vobec sa nerosprava s nami vobec aj ked sa bol najst nedavno tak nic nepovedal len povedal ze otec daj jest ..a hned som bola nervozna ze roskazal mojmu muzovi a moj muzik pekne ho opsluzil ...moj syn snim sa asi neda nijak neviem ale sa budem snazit mu pomoct co ste mi dali radi ale nejdeto rychlo ..ako si aj ja zelam
@majaxy nechapes ma?ako mi pisali tak som len davala otpovede...
@erikanezbedna Nie nechápem....
@majaxy viem mna tasko chapat to viem.....
Sú tu ženy ktoré ti rady pomôžu, prispejú svojimi vlastnými príbehmi, ale nie ženy, ktoré ty budeš oblbovať svojimi čudnými príbehmi aby si sa robila dôležitá, alebo chudera? Ktorá je tvoja rola?
@erikanezbedna, vymkni ho, nepusti ho dnu. Coi ste vy doma restauracia, ze sa dojde nazrat kedy potrebuje? Alebo nejaka noclaharen? Preco toto nechate so sebou robit? Jedlo si musi zasluzit. Keby aj 3 dni nejedol, nic sa mu nestane. U nas uz bolo take aj, ze dcera nesla hned vecerat, jasne bola viackrat upozornena az isla spat bez vecere a to ma 6 rokov. Nechapem ja by som tak velkemu decku nevarila, keby sa ku mne hentak chovalo. A to sa ty neboj, ze by ti ho socialka vzala, keby povedal, ze nedaju mi jest, lebo neposlucham. Ja neviem ale kedysi ucitelia aj ziakov bili, nie som ozaj za bitku, ale nikdy k takej neucte k ucitelom a ludom nedochadzalo ako dnes. Nikto ti tu nekaze aby ste si decko bili, on je uz na to ozaj velky, ved je od teba asi aj tazsi a vacsi, urcite je silnejsi. Ale stale nechapes podstatu! Ked to pochopis a zacne s muzom aplikovat tak sa mlady spamata. Keby nasa dcera mala vychovu od tvojho muza, my by sme mali doma klud, lebo vzdy keby zacala cirkusovat lebo nechce toto, chce hento a oblec ma a daj mi sladke a uvar mi hento, tak hned by sa skakalo ako ona vresti a aka pohoda by to bola. Ale ver, ze to tak nie je. U nas su boje, no nastastie uz vela veci chape, ze moze ist do riti s cirkusmi. A rychlo prestane, ako je to nebe a dudy co bolo kedysi a co je dnes, ale ver mi ze by to kazdy nevydrzal co sme mali doma za peklo, preto viem, ze nie na kazde decko sa da ist po dobrom. A aj keby ste mali problem, ze sa vam decko tula, vy ste povinni vediet s kym a kde! To ze vam zdhne, ok, ale ze neviete kam uz pomaly rok chodi a s kym, toto neukecas. A verim, ze mas tiez dost temperamentu a ked sa naseres, a nebrala by si ohlady na jeho hanbu, tak by si ho nasla a urobila taky randal, ze viac by si to nedovolil. Kamoska tak raz prisla s polnocnym vlakom domov, mama ju cakala na stanici, taku jej vylepila pred vsetkymi kamaratmi, ze si to rozmyslela a zasluzila si, lebo sa k...la kde sa dalo. Ale otec to tiez poriesit nevedel. Tak vyuzi tvoj ohen v krvi a vypust paru a sprav poriadky. Co sa hanbis ze nie si biela? Sa spamataj, mas rovnake pravo na zivot ako vsetci ostatni, tak uz neries ze si aka si. Ale ty mas s tym ozaj problem. Mam pocit, ze sa hanbis ze syn je biely po otcovi a ty si tmava, ze by sa mu smiali. Ale to by neboli kamarati. Ja mam kamaratku, cela rodina su cigani. Ona je sice svetla po mame, brat najtmavsi, otec tmavy, su slusna pekna rodina, mam ich velmi rada. Ona bola v pohode ale chlapec mal riadnu pubertu, ale toto nerobil. Tak kasli na to, ze mu mozes spravit hanbu, sprav mu a poriadnu a tak sa bude hanbit ze si druhykrat rozmysli flakat sa, lebo sa bude bat, ze znobu prides a urobis cirkus. A tiez, pobehaj susedov kludne, ze ci tam nie je tvoj syn. K nam casto chodi sused, ci ich pes k nam nedobehol a aj im ho pomozeme hladat, a ty sa bojis spytat na syna, ked druhi hladaju aj psa?
Erika, mám 46 rokov tiež som si všeličím prešla, mna len tak lahko neoblbneš, a slovné hračky si nechaj pre niekoho iného
@erikanezbedna no mne by dala mama po hube, keby som jej po hádke povedala, mama daj jesť, by som videla hviezdy😉
sorry za preklepy, som sa moc ponahlala
@majaxy to nie su blbe pribehi to su skutocne pribehi a ked z vas neveria tak nemusite ja naozaj nemozem ze sa mi neda verit ..nemozem za to ale je to tak co pisem je pravdiveeeeee jeeeeee
@katka1981 idem si precitat co si vela pisala
@katka1981 mas pravdu ze bi sme ho mali vnknut ano aj bi to bol dobri napad ...aj vyskusam ...mozno ze nieco zabere...no vsetko som precitala dobre radi ano tak bi som uz konecne mala urobit ze zakrocit na mojho syna ..pisala bi som ti viac ze preco syna neudrem ze aky je ten dvovod len tu sa neda nic pisat lebo mi neveria..a neoplati sa uz nic tu pisat..ale teras ako som citala tvoje slova tak aj ma nejak potesili ver tomu ze ma potesili len skoda ze ti neviem napisaz aki je ten dvovod ze neviem udret sina ....ina cti dakujem za dobre radi a pocopitelnost voci mne ..dakujem 🙂
@katka1981 jaaaj zabudla som este napisat ze ja sa nehanbim ze som tmavsia ako moj syn ..mozno ze ani on sa nehanbi za mna ze on je bileli ako cmar....aj modre oci ma ...ako mi dal boh deti tak mam ..on je bieli ako cmar....dcera trocha tmavsia ..moj najstarsi syn je tmavi aj ako ja ..a nehanbim sa za ne su surodenci aj ked su o vela roslicni ale aj su to moje drahe deti...... 🙂
@katka1981 teras prisiel moj muz domov teras a povedal ze nas syn hra fotbal s kamaratmi ...tak zatial je dobre ked vieme ze kde je nas syn len uvidim na vecer ze ako pride aj zajjtra je skola a treba sa mu kupat a pripravit na skolu dufam ze pride domov nie pozde
ked ono je tazko radit v takejto situacii, radit moze len ten co si tym presiel
@ivana_t prepac trocha tomu nerozumiem ak vies inak napis inym sposobom naozaj nerozumiem prepac
@erikanezbedna, ale to je v poriadku, ze ho nedokazes udriet, to je v poriadku, nech mas akykolvek dovod, to je ok. Respekt si musis ziskat inak ako bitkou.
@erikanezbedna, samozrejme, ze musite vedoiet kde je. To ze hra futbal s kmaratmi, to je len na chvalui, vzdy lepsie ako by doma sedel za pocitacom. Ale zajtra ide do skoly, tak by mal byt vcas doma, a mal by aj vam pomoct, nielen sa po vonku flakat a vzdy vam musi povedat, kam ide, kde bude, dokedy bude a ci vobec moze ist, na to pamataj!
@tiwyna nepovec uz ze ze divadelna postavicka hmmm co vadi vam ze som tu????ale preco uz?vadim?
@katka1981 ano mas pravdu ten respekt anoooo ... 🙂
@katka1981 vtedi je dobre ked si sadne pri pocitaci ale nie na dlho tam sedi zobere sa ide svojou cestou von....bohuzial on nam len povie ze hned pridem ...len to ...
no tak jeden fb dam pozret ale nie su tam vela veci otvorenych len preto dam lebo abi ste mi verili ze naozaj mam deti vnukov a aj muza milovaneho...len preto dam ak niekto ma zaujem tak ..nech pozre ale nenutim... nikoho z vas neviem uz niekto pisal ze mi neverite ze som zena ..a mislite si ze som nejaka pubertacka nieeee nie som....no dam fb........... 🙂 POCHABA MERI MERI::::::::na fotke ma uz spoznate......
@timea7 a tebe sa nederie????? klavesnicka???mne zatial nie ani babam asi.....
@timea7 vidis iba ti otpovedam ...iba otpovedam a ti stale utocis ....ale nevadi aj to treba niekomu robit to patri aj k zivotu...
Sodoma Gomora ... 😀
@jeannna sodoma Gomora neviem bohuzial co to je ..bohuzial .... 😀

A ospravedlnujem sa ostatným čitateľkám že som sa nechala do tohoto vtiahnuť, prepáčte....