Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@erikanezbedna, mas tam okuliare, nie je ti vidno do oci, tak ta nikto nespozna, neboj. Ale ty si dnes jak vymenena. Nezabudla si si zobrat nejake lieky? Vcera si bola pokorna az moc a dnes si uplne ina osoba. Ja teda pojdem a dufam, ze ked pridem, tak najdem nejake psanicko od teba, lebo ked uz Vilo vo vareni vypadol, tak uz ozaj clovek potrebuje nieco na odreagovanie.
@katka1981 😀😀😀
@katka1981 chcem poriesit mojho syna a to velmi velmi ale naco tu uz pisat ked neni tu nijaky zaujem len utocisko je tu zaujem hmmm nooo aj to treba utocit ved aj to patri viem ...a nie som urazena len ma nastvala ta fotka ona nemala pravo ju vycapovat bez mojho suhlasu....nooo uz aj ja som ukradla od nej fotku fuuuu aj ja a dam ju zahlasit tam adminom poslem tu fotku ze ma optazuje ...a ze sa zaobera somnou a nie na mojom synovi ale nemusi ved naco pise ked sa nevie sucastnit na mojom synovi
@erikanezbedna mala si ju ako profilovku pri inom nicku a uz som ta nahlasila za vulgarizmo, dufam, ze ta konecne stopnu 😀 a si nejaka nahnevana, co to? Ti vadi, ze ta odhalili, co? Hahaha, aj na teba doslo
@slnecnica174 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 asi si uboziacka aj ti kto vie hmmm kto vie 😝 😝 😝
@katka1981 a ziadne tabletky neberem nieeee neberem len ta fotka ma nasrala a to velmi velmi....ajtak sa nebavia o mojom synovi ani nechcu vediet ze ako dneska bolo zo sinom hmm ze zrazu sa len o mna zaujmaju nevadi ze kto som alebo ze co som ..tu ide o mojom synovi a nie o mna
@erikanezbedna no a čo keď som biela čo si rasistka ???
@erikanezbedna a sa buduješ ved je to tu hrozne pútavé😊
@moni244
@moni244 nie zato ze ma odhalili nieeee zato som nervozna ze mi ukradla fotku a to sa nerobi ...a tu som to nemala tu fotku len na fb mam tu fotku a ona ju stade ukradla a premna zamna ze si ma zahlasila hocikedi sa viem tu vratit nezabudaj na to ze ja sa vratim a to hocikedi aj ked ma bloknu hocikedi pridem ked sa mi bude ziadat ..kebi ze aj zajtra blokli tak sa viem vratit spet a na ini nick ...ale ked ma bloknu tak nemali bi to robit lebo vi ste zacali a vi na mna utocite ja sa len branim nic viac len branim sa ....a dufam ze admini ma nebloknu lebo nic take zle vulgarne nepisem ....len sa branim .lebo mojho syna neriesia len mna
@sono2 to vi ste tu rasistki nie ja lebo len utocite ze som romka ano zato aj tak pisete zle somnou ano je to tak ..vi asi nenavidite romov ale nie sme vsetci rovnaki nieeeee veru nie
@erikanezbedna bla bla bla, ako by ta na fb nasla prosim ta? Tu fotku si mala na profilovke, dobre si to pamatam, ta tvar sa neda zabudnut. Ty nemas ziadneho syna, len svoje fantas magorie
@petra7777 dobra zlodejka si hmmm ze zlodejka tu fotku si mi ukradla s fb len stade tu som to nemala lebo ta fotka je cerstva nooo takto teras vyzeram na tej fotke ...aj teba bi mali bloknut ako aj mna ak bloknu
@moni244 do frasa mam syna mam ako si len mozes mysliet ze nema syna hmm mam tri deti a dve vnucata ta teras ti nieco napisem..pockaj hned to bude cakaj ze co ti napisem ak uz tu budem posledny krat ale nemali bi ma bloknut lebo nic zle som nepisala cakaj hned pisem
@erikanezbedna no zbohom, to zase bude nejaka blbost a perla vecera
@erikanezbedna presne. Mala si tu tú fotku
@moni244 má pravdu. A zábavu tu robíš sama. Tu nejde absolútne o gramatiku. Ale myšlienkové pochody a ako vždyniekoho napadneš. Ja som ti poradila toto tamto A ty si začala hneď že ja mám problém a neviem čo, úplne od veci. A potom keď tu človekdlhšie prispieva tak mu dôjde že to tu je vlastne ani nevie o čom a že ty len každého napadáš atď
@moni244 no napisem to tu a mi je jedno ci to pochpis alebo nie.....no aj preto som tak nervozna ze vcera sa mi stala neprijemna vec mohla som mat tretie vnuca bohuzial nieeee ...moja nevesta bola tehotna uz v siedmom mesiaci a stala sa nehoda ...ze jej dietatko umrelo uz v bruchu a vcera ju brali do nemocnici na porod ...a dietatko porodila ale bolo uz mrtve a aj preto som tak podrazdena zo vcerajska ze sa mi nenarodil moj vnuk tri...a ak ma pochpis tak pochopis ak nie tak nie ..nechcela som to uz napisat ale no napisala som ze aj preco som tak podrazdena
@erikanezbedna ale admini spia už nikto ťa neblokne. Neboj.
@moni244 viem ze sa mi neda veri ale je to tak ako pisem a nechcela som to tu pisat ale som uz napisala ...nemam slov na toto uz ...
No ja idem spať.
@erikanezbedna pozor,zabudla si na zlu gramatiku 😉 ako ti ma niekto verit, ked robis taketo skolacke chyby
@petra7777 napis ved sa neboj ja som si uz aj zvikla na vase pripomienki napis ved napis ze co chces ...ved ked uz vela veci si pisala tak aj to napis neumrem ked to napises
@sono2 dobru noc ti prajem 🙂
@moni244 nemozem zato ze neviem gramatiku a gramatika nerobi to ze nepisem pravdu ja stale tu pisem pracdu stale len skoda za sa to nevidi ta pravda ked te gramatika robi mi problemi
@erikanezbedna ale zrazu ti problem nerobila, raz pises tak, potom inak, tak sa necuduj, ze ti nik neveri

@katka1981 tuto fotku som nigdy nedavala sem nigdy ona mi ju ukradla ces fb ...len tam mam tu fotku ..len tam...a tu som nedala tuto fotku nieeeee nedala ....dam ju zahlasit adminom a basta ...tu salenu zenu...