Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@petra7777 ja viem ze co je skola preco bi som nevedela a prosim ta pekne uz konecne uz neprovokuj ...ja ti nic nerobim nic tak mi daj pokoj a chod uz spat vela hodin je uz
@moni244 co netusim???????pises pises ale to nepises ze co bi si aj mala alebo ze mohla 🙂
@erikanezbedna tebe netreba ani pisat, nepochopila by si a ja neviem pisat tak, aby to ludia ako ty pochopili
@erikanezbedna Ty mi budeš prikazovať, kedy mám ísť spať.....Chcem sa pobaviť, tak daj príhodu nejakú....Len tú tvoju nevestu si odpusť :(
@moni244 ako uz vies ze bi som nevedela pochopit??co si vestica ze do predu vydis?prepac ze tak pisem len pis mozno ze aj pochopim
@petra7777 aku chces prihodu???mam ich vela ale naco pisat ked sa tu neda veri ..tak naco bi ti to aj bolo a ti preco mne nenapises nejaku prihodu???
@erikanezbedna nepochopis 😀 a to ani vestica byt nemusim 😀
@moni244 ake je lahke si posmesnovat z ludi vsak
@erikanezbedna a hlavne z ludi ako si ty, to ide uplne lahko a samo
@moni244 ale co kebi ze pochopim ved ked neskusis tak nevies ze ci pochopim to neda sa do predu len tak vediet ze nepochopim co ked pochopim
@erikanezbedna 😀 sa pozri, ako pises, reagujes, nepochopis 😀
@moni244 viem to ved viem 🙂
@katka1981 jej ja som sa pocikala od smiechu teraz 🙂 🙂 OMG- oko mojho Gusta 😉
@moni244 nezalezi ze neviem pisat ale mysel mam celkom inu a nevies ani ma vyskusat ...
@mafinka219 ked si sa smiala tak si si mala dat do predu plenku abi si sa nemusela do gati pocikat fuuuuj ze si sa pocikala ?fuuuj
@erikanezbedna pani a vy ste tu-kabel- tukabel tusim 😀 OMG
@mafinka219 hej poznam to tu kabel hmmmm poznam to hejjjjjj poznam a mas nejaki kabel????
@mafinka219 to video mam ja stiahnute heheheeh mam stiahnute aj s hudbou 😝
@petra7777 uz som myslela ze si sla spat 😒
@moni244 vsak ze nenapises ci pochopim alebo nie vsak asi ani nevies nice dobre napisat pre mna 😒
@erikanezbedna Ty radšej "nemysli" 😀
@petra7777 co???? napis mi radcej po madarsky nerozumiem a neviem pochopit ked tak sa tu pise
Táto diskusia tu mi pripadá ako medzi hotentótmi. Tie Erikine príspevky sa nedajú čítať, vidno, že ich píše osoba mentálne zaostalá, čo má vychodenú jednu ľudovú a vy tu ešte reagujete na tie jej debiliny.
@erikanezbedna, Erika, teraz sa prosim ta neuraz. Uz vcera mi napadlo, ze ci by nebolo lepsie na madarskeho kona napisat, tam by sa ti za slovensku gramatiku urcite nikto nesmial, ved madarsky vies dobre, nie? Ale nechod tam, prosim ta, lebo my by sme ostali smutne a ja po madarsky neviem ani trt, ja by som ta uz nemohla citat. Inak, zober synovi mobil a zapni si nejaku hru, mna to super uspava, musis mat uplnu tmu, za chvilu budes uplne unavena. Su dve moznosti, bud ta to uspi a vyriesis si problem s nespavostou, alebo budes zavislacka. Podla mna ale dobre zaspinkas, vyskusaj to.
@marica61 viem ze sa mi neda veri ale ja nie som male decko som dospela pozri si ma na fotke uz ju tu vycapili hmmm vicapili...a aj ked neveris mam za sebou skolu mammmmm...........OPCHODNA PREVACKA KUCHAR CIASNIK:...aj s maturitou ...a to je vas problem ze sa mi neda vert ...a vieskde som sa ucila ..nooo napisem BREZNO....

@moni244 ako sa mi da pisat tak pisem ja to ani nevidim ze bi som inak aj pisala a ja zato nemozem ze nemam dobru gramatiku ved kazdi ma nejake chybi kazdy znas a ien ma