icon

Mám problém so spaním, stratila som vnuka

erikanezbedna
7. nov 2015

dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, a ja ked som si pytala od teba oblubeny recept, tak si ho sem nedala a ty si este aj vyskolena, same mnamky doma varis, ach skoda. Ale fakt by si mohla dat nejaky jednoduchy a dobry recept.

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 madarsky bohuzial neni konik ..madari to nemaju a kebi ze maju tak nie som tu... 🙂 uz som to skusala ze telefonom hrat a nepomohlo ja neviem spavat ja nieeee aj to je moj problem spavanie a unavu necitim aj ked som do rana hore ...a rano skoro vstavam ..a dakujem ti ze bi som chibala ale uz som tu dostala vyhrasky ze ma budu bloknut ...ad mamiciek...a hravam hru ..TEMPERUN!....a dvojka a neuspane am ani to

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 naco mam davat recept prepac naco ..abi nepriatelki mali s toho uzitok nieeeee to nieeee

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, ako ze nie si unavena? Tak to ja som nonstop. Je madasky kon, aj nemecky, aj cesky je. Ale ja ani toho kona po madarsky neviem, tak ti ho nenajdem, ale je.

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, a co by ti vadilo na tom, ze by odkukali tvoj receopt? No hej, mozno by zavideli, ze nevedia tak dobre varit

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 ano viem velmi vela recepti anooooo aj bi som ti napisala ver mi ale tu co su moje nepriatelki tak bi si citali a vipisovali bi si ...a ano viem vinikajuco varit anooo ale aj to sa mi neda verit ved mne nic neveria ....

petra7777
7. nov 2015

@katka1981 Nestraš....ešte nám sem napíše, ako vykuchali psa :( U nich obľúbená mňamka ....

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 uz som hladala madarskiho kona a nenasla som ...u madarov nemaju naozaj

katka1981
7. nov 2015

@petra7777, ja som chcela bezmasity obed, tie sa tazsie vymyslaju.

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, je urcite, fakt je, aj nemecky, bola som tam, ale ja sa ozaj do madarskeho nedostanem, ako je modry konik po madarsky?

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 ani nevedia nieee to urcite ze nevedia tak varit ako ja nieze sa chvalim ale nieeee tasko taki vari ako ja ...tasko aj madarsku kuchinu ovladam aj slovensku a ja nechcem abi zavideli ja nie len nechcem abi od sprostani nepisali recepti ...

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, ved to, je ti co zavidiet. Radsej si to nechaj pre seba. Zas by to len pajcli, mrchy jedny 😀 Ja uz pojdem spat, lebo ja som potom strasne unavena, nie ako ty, ze si taka vitalna. Tak sa drz a zajtra zase napis a s tym synom poriadky sprav.

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 po madarsky je konik. ló. a naozaj bi som ti zradostou napisala recepti to rada davam len tu sa to neda ..iba sa spitam poznas pred jedlo....CIGANSKA ROSTENKA?pocula si uz o tom?

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 aj bez masite viem vela recepti vela

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, poznam cigansku pecienku, nepoznam cigansku rostenku. Ale ciganska pecienka je super.

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 ak ma nebloknu tak ma tu najdes

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 aj cigansku pecienku viem ale rostenka je lepsia a biftek?jajjj vela vie vela

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 ved bi tu nikoho to nezaujmalo a to zvlast od domna tie recepti..

katka1981
7. nov 2015

@erikanezbedna, no to by si sa divila, kolke by ich citali. Od teba precitaju vsetko, to mi ver.

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@petra7777 smej sa krasavica smej viem lepsie varit nadarmo si aj asi starsia vedela bi som ta aj zahanbit kebi ze si navzajom piseme recepti nadarmo som romka aj mi vieme nieco dobre nie kazdi rom ze zdelani ale su taki romovia a nadarmo sa smejes nadarmo 😝

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@katka1981 precitaju ale nadarmo bi som tu pisala ked bi ich to ani nebavilo ale ved pochop oni si myslia ze romovia nevedia nic

petra7777
Odpoveď bola odstránená
erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@petra7777 a nemozem bit tvoje zlatko ked si proti mne tak mi inak pis radcej mi pis ti sprostana to sa mi lepsie hodi..neboj nenahnevam sa na to ze som sprostana ved ajtak ma tak berete..nemozem zato ze si recividista a vies co znamena vlastne tenn cigan ...hm a robis sa za mudru no napisem ti co znamena cigan.....CIGAN ZNAMENA TO ZE TEN JE CIGANOM TEN KTO CIGANI ...no toto si dobre zapametaj a dobre ... 😀

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@petra7777 no kebi si ma vydela ze ako len viem varit hm aj bi si si oblizovala aj prsti ...ked sme uz pritom ja chodievam varievat ludom pre postihnutich ....viem aj to sa neda verit ...ale je to tak toi a vi vsetke neviete ani ze kto vlastne som....a pisete tu nezmisli...

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@petra7777 a varenie bola moja tuzba uz v siedmich rokov ... 🙂

petra7777
7. nov 2015

Mám dosť ☹

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@petra7777 hej ved uz chod spat vela je hodin uz pre teba vela ale pre mna nieeee ja este nejdem spinkat ja si idem klipi pocuvat pesnicky nooo prajem ti dobru noc zlatko... 🙂

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

mamicky mozno za aj budem davat recepti asi aj ano a naozaj bi som vam mala kuzat ze nieco aj vem ..uvidim ako sa budu vyvijat tu uvas..viem ste vsetke dobre len to ze ma nepoznate a ani ma nechcete spoznat aj to ze pre niektore ze su tu hluposti pisane ale su pravdive...ak ma bloknu budem mi lutu a to velmi...ale sa stale vratim stale ale nie hned....a slubujem ze nie s inou temov ak sa vratim ze bi ma blokli...ale nemali bi ma blokovat vi niektore z vas na mna utocite nie ja.asi aj posledne pisem ak ma bloknu ..a chcela som vam napisat o mojom synovi len vi ste ma nepustili do pisania lebo ste len utocili ...dneska mi prisiel moj syn domov o pol devietej stal sa dnesni zazrak ze sa dostavil domov o pol devietej vecer ....ak ma nebloknu zajtra vam napisem ze ako sa stalo ze prisiel domov o pol deviatej nooo neviem uz ktora radila ..tu radu som pouzila a nejak sa podarila ale len dneska ...zajtra neviem ako bude syn vecer prist...su vela radi co ste mi dali a vsetke ich budem pouzit ..mozno ze zabere mojmu synovi mozno tak bi bolo dobre kybi na neblokli lebo vam budem davat spravi ze ake pokroky budu s mojim synom ...a naozaj vam dakujem za vase radi co som dostala ale este bi bolo treba aj ine skusit ale vi viete dobre radi davat a bude mi lutu ak ma bloknu lebo mi nebudete vediet radit abi som mohla pomoct svojmu synovi...no idem a prajem vam vsetkym dobru noc...

moonlight1210
8. nov 2015

Mne ta foto pripada ako pubertiak v parochni co paroduje klasicke kacickove pozy s naspulenou pusinkou.

erikanezbedna
autor
8. nov 2015

@moonlight1210 hmmm nepovec uz tak co??nepacim sa ?hmmm 😀 a puberta je uz aj za mnou ak si si to nevsimla ..lepsie si ma obzri a potom pis hmm ta pusinka hmm patri len mojmu muzovi..a nie tebe a ani nikomu 😀 hm a parochna...fuuu vsak mam pekne vlasy to nie je parochna daj si okuliare lepsie sa bude dat vydiet 😝 😀 😝 😀 😝 😝 😝