Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@erikanezbedna, Erika to srdiecko si mi poslala ty? Ako fakt to sprosto vymysleli, ze sa clovek nemoze podpisat. Ale dakujem, urcite je od teba 🙂 J
@katka1981 pred vcerom moj muz krical na neho a povedal mu ze ked si nas nevazi ze ho da do polepsovni a mij syn odvraval hm aj sa mu postavil a moj muzik pekne ho udrel ako uz aj mal davno spravit dvno ale mojho muza velmi asi zabolelo lebo mi povedal ze ho uz nebude udret vies mi syna sme este neudreli aj mozne ze asj zato tak vyuziva snami no moj muz ten sa nerad zlosti ale ked sa mu uz postavil moj syn tak bol hotovi
@katka1981 ano ro srdiecko som ja poslala anooooo ja katka 🙂
@katka1981 nemas dakovat ..to ja tebe dakujem ze ma tu potporujes to ja tebe dakujem
@katka1981 stitna slaza to neni ze som schudla to nieee to je ine ale neviem preco som schudla neviem nebola som stim u lekara ..ale stnu zilu to nemam prblem to mi uz povedali ked mi brali krv ked ma vysetrovali aj na to
Wau, toto žiena tu už písalo že má nepodareného syna, ale ostatné deti sú v pohode...no asi velmi nie ked ona sa starala o vnuka, tak to také ideálne nebude...Aspon je čo čítať na koníkovi....
@erikanezbedna, tym, ze vas syn nikdy nebol bity, malo to efekt. Keby bol bity casto, tak by bol odolny. Mozno do najblizsej bitky, to zaberie. Niekedy nie je ina moznost. Urcite mu to neublizilo. Tak teraz mu presne stanov, kedy ma byt doma, ak to nedodrzi tak nech na neho otec riadne nahuci. Mobil by som mu inak vzala, pokial vam nedviha.
@majaxy bud taka laskava daj pokoj mojmu vnukovi a teba nic do toho ze sa staram aj o vnuka daj mi pekne pokoj a staraj sa o seba a o tvoju rodinku ..
@katka1981 ale bitie to bi asi pre nho bolo horsie ved deti ked sa biju tak uz stracaju rouzm nieee deti sa nesmu bit ano po zadku ano ale nemali sme dvovodi ze bi sme mali udret zadarmo deti sa len tak neda bit
@katka1981 aj tras neni doma hm roskazal mojmu muzovi ze mu ma robit hranolki pekne siel von ..a neviem uz preco len moj muz ho opsluhuje ja to nerobim a ani sa neopovazi mne povedat ze mama daj nieco alebo ze sprav a tie dve deti co mam tak isto so do dnesneho dna nroskazu ze mama daj alebo sprav a su uz dospele
@erikanezbedna vidím akurát to, že tu zakladáš dookola nezmyselné témy plné gramatických chýb, ktoré si navzájom odporujú, myslím, že ťa skôr či neskôr všetky prekuknú, no zatiaľ sa bavkaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@timea7 jaaaaj ta moja gramatika co vam to len tak vadi co???? 😀 ..ti sa zabavaj tebe to prajem s celeho mojho srdca ..a daj mi pokoj nezalezi ze kto som alebo co som ...nic nevies o mne tak ani mi nepis ...o mojom synovi hm ze sa tu nepise ... 😀 nech ma prekuknu ved mne to nevadi kebi ze vadi tak nie som tu a neopovazila bi som sem liest... 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😝
@erikanezbedna podla mna nemas ani deti ani muza ani vnuka a si nejaka pubertiacka ,ktora sa tu zabava a nudi a pise dookola to iste 😝 pocuvaj ako sa venujes muzovi ,detom a rodine ked tu sedis od rana do noci 😒 už mas navarený nedelný obed? 😀
@mafinka219 mám aj muza aj tri deti ...mam veru mám aj ked neverite a dvoch vnukov mám preco neveris?????pravdaze uz mam navarene ja uz varim o 5 rano..predstav si ze ja varim tak skoro ...a poriadok ten stale mam a muzovi sa venujem aj ces den hmmm vies naco myslim aj vecer aj v noci....a detom takisto sa venujem len bohuzial dve deti uz nemam pri sebe lebo si zalozilu svoju rodinku len jeden je pri mne a to ten 12 rocni ..zena bi mala vsetko stihat vsetko moja 🙂
@mafinka219 ked tak pises ze pobertacka nemislis ze pobertacki nesedia len tak doma a celi den ..noooo to som este nevidela ani nepocula ze bi pubertacka sedela doma a to celi den ....a vazne to myslim som matka troch deti a stara mama dvoch vnúcat...
@erikanezbedna zajtra sa rano pekne oblec a utekaj si pre pomoc k doktorovi,lebo ty mas važnu diagnozu 😀 ach boze 😀 prepac 😉
@mafinka219 dobre pojdem aj to je nejaka dobra rada 🙂 inac ti dakujem.....a nehnevam sa naozaj ...kebi ze si dam fotku do profilu mojho nezbedneho dyna ani bi ste nikto neuverili ze to je moj syn zato si ani nechcem dat fotky deti.aj vnucat a velmi bi som si aj dala ale naco ked sa mi v nicom neveri hm kebi si vydela mojho nezbedneho syna aj bi sa ti zapacil ako mi ho boh dal tak takeho ho mam... 🙂 a naozaj tie deti mam aj vnucata ...niektore z vas ma uz poznaju pitaj si moj fb ...hm moj fb a uvidis ze neklamem ze mam tri deti aj vnucata aj milovaneho mojho muzika 🙂
@erikanezbedna ved napis nam aky mas FB ,nech sa pozrieme vsetky 😀 ak sa bude dat naco pozerat
@erikanezbedna ty si skutočne samý problém, ešte minimálne na päť tém, ale najväčší budeš mať sama so sebou.....
@mafinka219 dalo bi sa vela tam pozerat len skoda ze len priatelia vedia pozret mam to tak ponastavovane ...a niektore len ja mozem vydiet ..ved sa spitaj uz tu niekoho poznaju ma a aj uz boli na mojom fb a aj stade si uz aj pisali somnou ..pockaj porozmislam ..ci tu napisem moj fb 🙂 ale este sa skus tu popitat zien...niektore ma dobre poznaju a to dobre...
@timea7 jaaaaj ten problem???ze to neviem teras to vidim ... 😀 ..
@erikanezbedna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@timea7 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 SI ......ZABIL....... 😝 😝 😝 😝
@erikanezbedna to som fakt zabil.....
@timea7 a uz mi daj pokoj...pekne ta o to poprosim .....
@timea7 hej ti si si ZABIL he he he he 😝
@timea7 a ti si zena???ak sa ta mozem spitat?ci len soplanda ..... 😝
@erikanezbedna ja ti nič nerobím, ty mi píšeš tri príspevky za sebou, ktoré sú o ničom, tak ako všetky ostatné, no tak sa bavkaj, ja idem von, je tam úžasne.
ach zeny zeny :D

@erikanezbedna, co si spravila, ze dosiel vecer domov? Ozaj Erika, ty si niekde pisala, ze si velmi schudla. Daj si vysetrit stitnu zlazu, nemozes spavat, to je jeden z priznakov zvysenej cinnosti stitnej zlazy.