Mám robiť scény?
S partnerom bývame spolu a komunikujeme spolu normálne. Máme pekný vzťah. Avšak keď ide na celý deň do práce alebo aj na pracovnú cestu kde prespí naša komunikácia je na bode mrazu. Cca raz za 2 mesiace. On nerád telefonuje a vypisuje. Vždy mi povie, povieme si doma. Čo je aj pravda. Keď je preč, ráno nezavolá na dobre ránko, nenapíše. Veľakrát chodí aj do čiech alebo mimo SR a keď mu ja nezavolám a nespytam sa ako sa má či je v poriadku tak by sme sa spolu ani nerozprávali. Často mu to vyčítam že mi to chýba, že sa ani nezaujíma aký mám deň či som ok., Keď ma čaká niečo dôležité v práci ani sa nespýta. Že on chce aby sme sa porozprávali osobne keď budeme spolu. Keď je prec večer nenapíše na dobru noc. Akokeby bol samostatná jednotka a je sebecký. Vie o tom že mi to vadí, povedal že veď si všetko povieme doma nemá mi čo vadiť.. avšak s otcom alebo so známymi nemá problém volať. I keď s nimi nebýva často. Keď príde je ukecany , milý, láskavý. Veľakrát sa mu ústa nezavru. Len tá komunikácia mimo domov je takmer nulová. Už veľakrát som ho prosila že či to trošku nezmeníme povedal že preňho je dôležitá komunikácia doma a radšej osobne ako cez mobily. Už fakt niekedy neviem či mi to má vadiť. Vy s mužmi volavate cez deň?
Mal by byt trosku zhovievavi a aspon Ta informovat,ze zije.
My sme s muzom obidvaja ITckari a ten kontakt udrzujeme aj pocas pracovnej doby. Manzel chodi na sluzobne cesty ( USA) si neviem predstavit,zeby som nevedela ani ťuk o nom. V USA casovy posun 8 hodin, aj napriek tomu sme sme davali videohovor, dobre rano,dobru noc. V tomto sme na rovnakej vlne. Ved cokolvek sa moze stat. Ak, by som vedela,ze mi nepise dlho tak viem,ze nieco velmi zle stalo.
Nie nevolame si cez deň. Len keď niečo treba riešiť. Keď som odcestovaná, napíšem mu, že som dorazila a večer mu píšem dobrú noc. Naučila som sa po tých rokoch. Ja by som mu ani nepísala, ale tiež mu to vadilo. Neviem čo by sa mi také hrozné malo po ceste stať, že potrebuje vedieť, že som na mieste. Ale už neriešim, proste napíšem tú sms, že sme na mieste a on je kľudný a ja neriešim. Tak ak chceš recept, ten môj mi to opakoval do zblbnutia, že mu mám napísať keď dorazím a mňa to nebavilo, že je zdutý keď sa vrátim, lebo som mu nedala vedieť. Na druhú stranu, nie sú to žiadne zaľúbené vypisovačky, to zas akceptuje on, že je to jedna stručná informácia, na ktorú mi odpíše "ok", prípadne "dobrú noc".
Ja som bola taka, ako tvoj muž.. Môj jazdí na kamióne od pond - štvrtka .. A on mi povedal, že mu chýba, keď si nepíšeme, nevoláme. Potom prišla svadba a deti a denne spolu pre voláme od 30 minút po 3 hodiny 😂🙈 sme spolu 15, 5 roka. K tomu mi vie ešte poslať správy, či fotky z miest, kde je... Typu " aha zlato, čo som videl v Bruseli..." a pod. Ja mu 6as foto a videa deti, keď sa im nievo podarí, jed povedia nejakú hlášku.. Lepšie sa nám tak znáša odlúčenie a príde mi, že všetko spolu riešime a zdieľame
Asi si viac kontaktná a potrebuješ to.. ešte nemáte deti nemáš väčšie rozptýlenie a čakáš na SMS.Mna to otravuje vypisovat.Moj muž ide tak raz za 2m na max 3 dni a za 7 hodín čo nie je doma mi píše, že čo je nové tú otázku neznášam.Napiseme si, že prišiel v pohode, napíše kedy asi bude doma, že sa idú najesť a to mi stačí.On mi napíše ráno či sme nezaspali do školy no už nie taká romantika dobré ránko len praktické veci🙂
Nie nepiseme si. Peeco by sme mali? Podstarne veci si doma povieme. V praci pracujeme. Volame si iba ak je nieco surne alebo nieco vybavujeme.
no.... pravdepodobne má nejaký program.
@zafir01 to je milé 🙂
Aj môj chlap keď odíde na 4 dní k rodičom musí rátať s tým ze nesedí celý deň na telefóne kým napíše... A tiež mi to vadí ze je komunikácia takmer nulová. Keď mi napíše dobre ráno alebo donru noc mu odpisem...ale priznávam ze mňa to ani nenapadne. To ale neznamená ze ho mam na salame....
Ked sme mimo domu par dni, nevolame si a nepiseme si. Nepotrebujem mu volat aby som mu povedala dobru noc a ani bezne veci co sa stali. Ak by sa stalo nieco velmi vynimocne, tak ano, ale inac to pocka kym prideme domov. Ak je to na dlhsie, tak si zavolame po par dnoch.
Asi by som sa v tvojom pripade na to vykaslala a nesnazila sa ho zmenit v tomto smere aj ked to tebe chyba. Telefonna komunikacia mu nepasuje a ak inac komunikuje dobre, nechaj to tak. Ale nieco by som chcela za to. Teda v tomto pripade si sa prisposobila ty, tak nabuduce ked budete mat zase nieco, tak by som toto vytiahla a poziadala muza aby sa teraz prisposobil on.
Scény určite nie. Ale je smutné, že sa nevie prekonať, aby sa raz za deň ozval milovanej osobe a zaujímal sa o ňu, ohlásil sa že je ok. A keď budú deti, to bude mať úplne na háku, či sa niečo nedeje? Môj muž je/bol veľa preč, ale aj napriek vyťaženosti minimálne večer aspoň napísal, keď už nezavolal.
Kým sme nemali dieťa, tak keď bol mimo domu, tak vždy zavolal po príchode na miesto, že je ok a potom pred spaním, jeho či mojím, ale ako sa nám narodil malý, tak už večer nevolá, skôr ráno, lebo nikdy nevie, či som s malým nezaspala, či ho akurát neuspávam, ale počula som aj o partneroch, keď bol chlap preč aj týždeň, tak si aj týždeň nezavolali, koniec koncov aj moji svokrovci, svokor zbytočne nevolá, kým nepotrebuje niečo riešiť a svokra nemá potrebu s ním volať 😉

Ahoj, nevidím to ako nejakú tragédiu pre ktorú by si mala robiť "scénu" 😉. Aj ja som pracovne bývala preč na 1-2noci a väčšinou som bola zaneprázdnená pracovným programom alebo inou organizovanou činnosťou, že často ani nebol čas vyvolávať domov mužovi a deťom. Koľko krát som im volala až pred 22h, že teda som už na izbe a idem spať. Ale cez deň na to vôbec nebol čas. Keď som zo služobky prišla domov, tak sme si informácie vymenili a to úplne stačilo.
Neprežívaj to tak 🙂