icon

Mám s manželom bojovať?

lejka218
14. apr 2023

Ahojte, s manželom sme spolu 14 rokov máme dve školopovinné deti.
Za posledné tri roky manžel zmenil celý výzor, začal športovovať..toto bolo celé skrz práce, dostal sa do práce kde chcel, nepracuje každý deň, robí na zmeny. Športuje ďalej.
Počas obdobia keď chodil na týždňovky alebo dlhšie intervaly som mu našla v mobile nevhodné správy ako kolegyni písal, že ju má rád, ku mne sa správal ako predtým (tam však prácu následne ukončil). Teraz už skoro posledný rok chodí na beh alebo bicykel turistiku s kamarátkou, ja ju poznám len zo školy z destva on sa s ňou zoznámil pred dvoma rokmi. Mne povie, že ide sám a zrazu na súťaži alebo nejakej turistike sa zjaví aj ona. Ona je vydatá. Našla som, že jej aj telefonuje, nie sú to pravidelné telefonáty ani moc dlhé, ale je to skôr počas jeho pracovnej doby a ona pravdepodobne pracuje hneď vedľa neho. Stalo a, že mi zaklamal, že ide na turistiku na jedno miesto išiel inde. Neviem čo si o tom celom mám myslieť. On povie, že ho kontrolujem ja mu však nedôverujem. Keď poviem,ž e idem s ním tak vždy povie poď, ale a už tisíc vecí prečo nemám ísť. Ďalej tvrdí, že nevidí v tom problém keby išiel na šport len s ňou aj napr. každý deň, lebo ju berie len ako kamarátku. Mne to vadí, on to pochopiť nevie/nechce. Je iné kmeby išli alebo sme išli ako partia ale oni idú sami dvaja.Ako mu to vysvetliť, že jednoducho nechcem, aby s ňou chodil a aby mi neklamal?

Strana
z4
katka700
15. apr 2023

@cacianka moji rodičia mali znameho hasiča ale tak besne netrenoval 😂

cacianka
15. apr 2023

@katka700 si aj besní 🤣

ahhola
15. apr 2023

Tu je otázka co bolo skôr...
Myšlienky na sport
Myšlienky na prietrttky mimo dom🙆

ahhola
15. apr 2023

lejka218
AUTOR

Dnes o 11:55
@ahhola máme dve autá... uvidím čo povie najbližšie či zase výhovorky alebo poďte/príďte

Nevystras ho. Popýtaj kam co o koľkej. A doraz TAM.
To bude akcia tvojho života😁 želajú udaču. 😄

lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
svetlanka111
15. apr 2023

Ahoj,aj ja mam muza,ktory si zije svoj zivot popri nas😕myslim ze ma tiez podvadza no dokazat to nemam ako..je prilis sikovny ale vsetko tomu nasvedcuje..ak niekedy budes chciet ppkecat kludne napis.ako stare mate deti?

Strana
z4