icon

Mám sa rozísť, keď štopká ponožky?

minenkak
17. dec 2023

Môj muž si teraz zaštopkal ponožky,mám sa s ním rozísť alebo nie .Nechova sa moc ako žena

Ja som musela, na odľahčenie 😂😂😂

Strana
z3
20erika07
17. dec 2023

@heln presne, zaváňa to tu ..ponozkami😄

jana_eyre_2
17. dec 2023

Čakala som aj nejakú foto ako dôkaz 😅 môj šije krajšie ako ja..

ivanaks
17. dec 2023

Tak ja som na 100% presvedčená, že je to vymyslená téma. Akože idú prázdniny a zasa sa niekto zabáva. To nemáš nič lepšie na práci? Bež sa radšej učiť do školy!

viestta
17. dec 2023

@egonsk my sme pouzivali miesto hribika naberacku, ale mozno sa niekde aj hribik povaluje

marianna581
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
17. dec 2023

Jeej. Take vie? ;D

oli18
17. dec 2023

@minenkak tvoj muz musi byt stara skola, ak stopka ponozky. A velmi bohaty, lebo vie setrit kazde euro😆

minenkak
autor
17. dec 2023

@oli18 má mňa ,chudáčik nemá ani euro

tiika
17. dec 2023

@mimca77 veru dobrý biznis plán by to mohol byt. A jedinečný, k tomu ešte eko recycling friendly

mamamoni
18. dec 2023

@minenkak no .....pozor na to,akou nitkou si ich zaštopkal...také zaštopkané ponožky veľa vypovedajú o jeho postoji k tebe....ak je biela niť na čiernej ponožke tak upozorňuje okolie na tvoj nezáujemo jeho ponožku (hlavne ak sa na návšteve vyzuje a vyloží nohu v ponožke tak aby bola viditeľná) ak je niť červená a zaštopkal ju do tvaru srdiečka tak ťa nekonečne miluje (keď tie ponožky budeš pred praním otáčať vždy si jeho lásku všimneš) ,a ak sa mu podarilo farbu nite dopasovať k farbe ponožky je to len obyčajné nudné štopkanie,to neznamená nič.....

vroni
18. dec 2023

@mamamoni, akože nič? Práveže vela. To znamená, ze ponožke venuje viac pozornosti než vlastnej manželke a určite má tajnú frajerku.

mamamoni
18. dec 2023

@vroni noooo....presne ☝️ a ešte ak zaštopkal dve ponožky,tak je možné,že má dve frajerky.....

yanni
18. dec 2023

Boze zienky, uz davno som sa tu na konovi tak dobre nebavila😂 U nas je to asi tiez na rozvod. Moj muz vari a vysava (a to mame aj robot a on vysava normalne😵) a najhorsie co moze byt, umyva okna😂🙈

poppy22
18. dec 2023

a nepisala si ty tu uz minule? ze vesal zaclony a dal tam tie ozdobne stipce-vtedy ta trapilo, ze ci si dobra zena a gazdina, ci ta neporovnava so svojou mamou..stopkanie moze byt dalsi signal-taka pasivna agresia-ze aha,sam si musim vsetko...vlastne akoby sa pytal, ze naco ta ma...zacina to takto nenapadne-stopkanim..a koncieva tym, ze sa budes na koni pytat, na co vsetko mas narok, ked ta vyhodil z domu...bud ostrazita a odkladaj si peniaze bokom, aby si neostala aj bez vlastnych ponoziek...a do galanterie ho nepustaj..na tvojom mieste mu, ked sa pojde sprchovat, precekujem mobil...aby si nebola prekvapena, kto ho naucil stopkat...vela sil zena...my zeny musime drzat spolu...

Strana
z3