Mám sa s tním stretávať aj ďalej?
Ahojte, poraďte mi prosím, som slobodná, bezdetná, deti bohužiaľ mať zo zdravotných dôvodov nemôžem. Začala som sa stretávať s rozvedeným mužom, ktorý má dve deti, syn bude mať 13, dcérka má 9. Máte niekto skúsenosť, prípadne žijete niektorá s takým mužom?
Som totiž na vážkach, či v tom ďalej pokračovať, alebo s tým seknúť, neviem sa s tým jeho stavom zmieriť... viem, že sa budem musieť rozhodnúť sama ako ďalej a hoci mi napíšete svoje skúsenosti aj dobré, tak len ma zaujíma, ako ste vy na tom, či ste si museli zvykať, alebo ste do toho išli s tým že vám to nevadí...
@marca12 úplne súhlasím
Nemyslím si, že by deti v takomto vzťahu mali byť nejakou prekážkou. Ako ti tu už žienky veľa krát napísali, t pre nich budeš len ako taká známa a výchova bude na pleciach rodičov, takže ja by som takéto deti ako prekážku nevidela
dievčatá, ešte raz ďakujem za komentáre, tak sa to už aj vyvinulo ďalej a napísala som mu, že asi to nebude mať význam... už sa vlastne ani neozval... bolo tam toho viac, čo by som asi nezvládla, ale to tu nechcem rozpisovať, som z toho nejaká smutná :( ak sa chce niektorej popísať, mohla by som sa do správy viac rozpísať, čo si o tom myslíte, ach neviem totiž, či som vôbec dobre spravila, ani tak - ani tak... :((((((
Kľudne mi môžeš napísať .

Pozri, ty jeho deti vychovávať nebudeš, lebo nie si ich mama.Tie deti majú svojich rodičov, a pokiaľ si rodičia nájdu nových partnerov, tak deti ich môžu brať ako kamarátku/kamaráta, ako priateľku otca/priateľa mamy, ale nie ako rodiča. Predpokladám, že tie deti sú zverené do starostlivosti mamy a tým pádom on s nimi trávi víkendy, možno 2-3 dni do týždňa. Niekomu deti nevadia, pre iného môžu byť prekážkou vo vzťahu, ťažko to povedať...Ja som sama rozvedená, mám dcéru, a keby má môj nový partner deti, nevadí mi to, ale na ich mamu by som nehrala, lebo ňou nie som.