icon

Mám sa s tním stretávať aj ďalej?

19. dec 2021

Ahojte, poraďte mi prosím, som slobodná, bezdetná, deti bohužiaľ mať zo zdravotných dôvodov nemôžem. Začala som sa stretávať s rozvedeným mužom, ktorý má dve deti, syn bude mať 13, dcérka má 9. Máte niekto skúsenosť, prípadne žijete niektorá s takým mužom?
Som totiž na vážkach, či v tom ďalej pokračovať, alebo s tým seknúť, neviem sa s tým jeho stavom zmieriť... viem, že sa budem musieť rozhodnúť sama ako ďalej a hoci mi napíšete svoje skúsenosti aj dobré, tak len ma zaujíma, ako ste vy na tom, či ste si museli zvykať, alebo ste do toho išli s tým že vám to nevadí...

Strana
z2
sima338
20. dec 2021

Pozri, ty jeho deti vychovávať nebudeš, lebo nie si ich mama.Tie deti majú svojich rodičov, a pokiaľ si rodičia nájdu nových partnerov, tak deti ich môžu brať ako kamarátku/kamaráta, ako priateľku otca/priateľa mamy, ale nie ako rodiča. Predpokladám, že tie deti sú zverené do starostlivosti mamy a tým pádom on s nimi trávi víkendy, možno 2-3 dni do týždňa. Niekomu deti nevadia, pre iného môžu byť prekážkou vo vzťahu, ťažko to povedať...Ja som sama rozvedená, mám dcéru, a keby má môj nový partner deti, nevadí mi to, ale na ich mamu by som nehrala, lebo ňou nie som.

luckalucinkalucka
21. dec 2021

@marca12 úplne súhlasím

slapina
21. dec 2021

Nemyslím si, že by deti v takomto vzťahu mali byť nejakou prekážkou. Ako ti tu už žienky veľa krát napísali, t pre nich budeš len ako taká známa a výchova bude na pleciach rodičov, takže ja by som takéto deti ako prekážku nevidela

autor
22. dec 2021

dievčatá, ešte raz ďakujem za komentáre, tak sa to už aj vyvinulo ďalej a napísala som mu, že asi to nebude mať význam... už sa vlastne ani neozval... bolo tam toho viac, čo by som asi nezvládla, ale to tu nechcem rozpisovať, som z toho nejaká smutná :( ak sa chce niektorej popísať, mohla by som sa do správy viac rozpísať, čo si o tom myslíte, ach neviem totiž, či som vôbec dobre spravila, ani tak - ani tak... :((((((

marysa21
24. dec 2021

Kľudne mi môžeš napísať .

Strana
z2