icon

Mám skoro 40, nemám partnera a túžim byť mamou

24. jún 2023

Pekný deň prajem. Vlastne ani neviem, čo čakám len potrebujem zo seba dostat frustraciu. Všetcia v mojom okolí už čakajú, alebo majú dieťa. Doprajem, teším sa, poľúbim. Krstňiatko a neter milujem nadovšetko. Nezávidím nikomu tehotenstvo, len mi je smutno. Vo vnútri som zlomená. Čoraz väčšiu túžbu po vlastnom bábätku vytesniť neviem. Stále na to myslím. Nemám partnera. Mam pomaly 40 rokov a viem, že sa musím zmieriť s tym ako deti mať nebudem asi nestihnem. Ako sa s tym vyrovnať? S tou prázdnotou. S láskou, ktorú nemám komu dať?
Prosím nepíšte mi útechu, aj keď viem, že to myslíte dobre, ale žena ktorá dieťa má to nikdy nepochopí ako sa cítim.

Strana
z2
fido69
17. sep 2024

@liusa82 napísala "skúsiť metodu injekčnou striekačkou aj doma sama .Možno by vyšlo možno nie ale za pokus by stálo"

Dúfam, že si robíš prdel. Toto mi príde ako hodne veľké zufalstvo. 😳

miraccle
17. sep 2024

to bolo aj vo filme...🙂ale to musia byt spermie čerstve hahah.

fido69
17. sep 2024

Pozri Adela je inteligentná a pekná žena a bábätko si s Viktorom nakoniec adoptovali. Možno je lepšie darovať niekomu šťastnejší život ako sa nechať oplodniť neschopným darcom.
Jedna moja kamarátka sa nechala doslova oplodniť (veľmi inteligentné dievča, vedela čo chce, tak išla za svojím cieľom), ale nie som si istý, či s odstupom času neľutuje. Dieťa nie je veľmi vydarené a vlastne je teraz aj tak sama a neustale ťahá z problémov svojho dospelého syna. Gény neoklameš... 🤷‍♂️

Strana
z2