icon

Mám štátnice a manžel mi sťažuje prípravu

21. máj 2024

Zajtra mam statnice a manzel mi schvalne nechal maleho, ze sa mam ucit az ked maly zaspi.
Odmietal s nim ostat a dat na neho chvilku pozor kym odbehnem do roboty nieco si na zajtra vytlacit.
Som z toho znechutena

ankare
22. máj 2024

Gratulujem! Si frajerka! Tvoj muž Ti nesiaha ani po členky! A nie kvôli Tvojmu vzdelaniu, ale kvôli tomu, aký charakter je.
Porozmýšľaj, či by Vám s malým bez neho lepšie nebolo. Mám pocit, že Vás len ťahá dole.
Držím palce!

luccija
22. máj 2024

Si šikovná prídeš aj na to čo spraviť s tým zakomplexovaným chlapom.Uboziak, ktorý naschvál budí ženu deň pred skúškou.Maly pravdepodobne musí k psychológovi kvôli vašim konfliktom zbav sa ho je To k niečomu iba problemy

kikushaa
22. máj 2024

Gratulujem k titulu, priklanam sa k nazoru radsej sama s detiatom, ako s debilom. Nemanipuluje ta on tak trosku?!

autor
22. máj 2024

@luccija on ma nebudi. On ma nenechal spat do 2. 00 rana a o pol 5 som vstavala

autor
22. máj 2024

@sisska96 nie, on ma ucnovske vzdelanie.

luccija
22. máj 2024

A čo teda robil?nerozumiem

autor
22. máj 2024

@luccija chodil za mnou do izby kricat hadat sa, nadavat aj ked som ho prosila ze potrebujem klud pri uceni. A potom aj ked som chcela ist spat tak furt hucal vrieskal.

pralinka25
22. máj 2024

no ma teraz komplex menejcennosti preto to robi

misinka26
22. máj 2024

Zakomplexovaný chudák... došlo mu, že budeš mať vysokú školu a on nič... rýchlo sa dievča zobzeraj a pošli ho niekde... tento chlap ti život skôr skomplikuje ako uľahčí a ty to dáš aj s bábom 🙂

vvvvb
22. máj 2024

Učňovské vzdelanie... 😀 Ego neschopného chudáka sa prejavilo. Kks, takí chlapi proste neznesú keď je žena šikovnejšia a úspešnejšia než oni. Takí si väčšinou myslia, že už len tým, že sú chlapi, že to stačí, aby boli niečo viac. A čo sú schopní robiť za podrazy žene len aby neuspela, to je na román... To je tak úbohé, ale tak, že na to nemám ani slov ako to nazvať.

aurinia
22. máj 2024

Skus sama nejako popremyšlat ako dalej. Ako radit ti tu aby si ho opustila su silne slova. Sama si to musis utriedit. Niekedy pomože rozhovor, niekedy ani svatena voda. Mali by ste tahat za jeden provaz. Neviem si to ani predstavit tu tvoju situaciu. Ja ked som sa ucila na statnice, muz mi pomahal. Robi to tak vlastne cely život. Ideme si v ustrety. Musi sa ti tazko s nim existovat.

vvvvb
22. máj 2024

@aurinia S takými nepomôže ani rozhovor, nič. Vlastné skúsenosti. Sú to bezohľadní sebci. Im ide len o to, aby veci šli podľa nich bez ohľadu na to, aký dopad to bude mať na ich rodinu a okolie. Hlavne, aby bolo to, čo povedali oni. Všimni si, že už teraz má ich syn nejaké problémy, keď ho poslali k psychologičke a on ho tam nechcel pustiť. Vôbec ho nezaujímalo, že chlapec môže mať vážne problémy a pokiaľ sa to nebude riešiť, tak to môže prerásť do bohviečoho....
Nie, pre neho je dôležité to, čo povedal on a dobro, zdravie vlastného syna je pre neho úplne nepodstatné.
Už som takýchto kreténov pár zažila a nepomáhalo vôbec nič. Žiaden rozumný rozhovor, žiadne ukazovanie dôsledkov ich rozhodnutí. To bolo peklo zo života.

milanemila
22. máj 2024

Chudak zakomplexovany 🤦🏼‍♀️
Gratulujem ku statniciam a este viac ti zagratulujem, ked ho kopnes do zadku 💪🏼

venusa85
22. máj 2024

@vvvvb zase ja musim povedať, ze ani VS titul u kazdeho neznamena, ze je mega super inteligent a niekedy prave prosti ludia bez titulu maju viac pochopenia aj inteligencie.

som_realistka
22. máj 2024

@venusa85 ale v prípade autorkinho partnera to určite tak nie je. Keby mal vrodenú inteligenciu a empatiu, uspi malého, ženu necha opakovať a ráno jej popraje šťastie a nerobí sprostosti.

venusa85
22. máj 2024

@som_realistka to áno. Ani na nu som nijako nemierila v zlom, samozrejme jej gratulujem. Ale už nie raz sa mi potvrdilo,čo som písala vyššie. Verím,že spraví správny krok...

vieronika14
22. máj 2024

Gratulujem si šikovná

vvvvb
22. máj 2024

@venusa85 Mne sa to zas stávalo opačne, že tí s vyššou inteligenciou mali aj viac pochopenia. Ja teda titul nemám, ale nejakú inteligenciu áno a vyvršovali sa na mne práve tí učňovkári. Ale abych bola spravodlivá, tak aj jeden s dvoma titulmi. Sebecké bezcharakterné hovadá sa nájdu všade. Ale jedno mali všetci spoločné okrem toho, že sa okolo nich musela točiť celá zemeguľa - určitú neschopnosť prekročiť svoj vlastný tieň. Určitú obmedzenosť, proste nedokázali vidieť viac a ďalej než za prah svojich dverí.

venusa85
22. máj 2024

@vvvvb súhlasím, v každej "skupine" sa nájdu takí aj onaki.

lakebabe
22. máj 2024

Gratulujem k titulu🥳 poriadne osláv a toho zakomplexovaneho chuja pobal a pošli kade ľahšie 😄

ada12345
22. máj 2024

Naco ti je taky manzel?

nikdenikto
22. máj 2024

Okej gratulujem....no ako vysokoškolsky vzdelaný človek asi vieš že takého chuja poslať treba do riti čím skôr 🙈

sisska96
22. máj 2024

No aj som si myslela. Bohužiaľ taká je realita že keď muž má nižšie vzdelanie tak to potom závidí. Ja som mala takého, našťastie bol len priateľ, ešte sme ani nežili spolu. Tebe gratulujem a prajem ti aby si našla inteligentného múdreho chlapa, kto vie vážiť múdru ženu. Neboj sa, nebudeš ani prvá, ani posledná, kto sa rozvádza.

sono2
22. máj 2024

Odhliadnuc od vola manžela si myslím že deň pred tak dôležitým dňom sa už nenaučíš nič a mala by si to dávno vedieť.

stulrajterova
22. máj 2024

@sono2 och toto fakt bolo treba? Super motivacne

blacki12
22. máj 2024

Narcisti naschváľ sabotujú partnerov pred ťažkými skúškami, vyvolávajú hádky, nedoprajú im, aby sa predtým vyspali atď.
Zamysli sa nad tým, akého hada si chováš na krku.
Ináč pri tvojej téme mám déja vu.

elizita
22. máj 2024

Kde na tých chlapov chodíte... 🤦

sisska96
22. máj 2024

@elizita aj ja zvyknem na to myslieť. Ja som hneď opustila keď som mala sprostého priateľa. Predsa nebudem sa trápiť do konca života s debilom. A teraz mam fajn manžela

sisska96
22. máj 2024

@sono2 ale čo by nie.

bluka2
22. máj 2024

Dufam, ze uz ani vela slov na neho nebudes minat.... Max. o dietati za mna s takym