Mám sto chutí ísť mužovi do telefónu
Mám 100chuti ísť mužovi do telefónu .. skontrolovať ho 🙈 stále ho má pri sebe . Mám to robiť alebo pre svoj pokoj radšej nie. Chodí často von a ja by som chcela zistiť či je pravda že tam ide kam mi hovorí. Najlepšie by ho bolo dobré sledovať len sa mi teraz nedá 😃
By som mu na rovinu povedala ze si poprosim mobil... ked nema co skryvat, ukaze. A uvidis aj jeho reakciu.
@grilazka Lenže vieš koľko je hysteriek, ktoré kontrolovali mobil, vliezli partnerovi na Facebook, zisťovali aj to, čo neurobil a jediný, kto potreboval skontrolovať boli oni? 😃😃
Hybaj
@grilazka presne mužov mobil je zákonom chránený a nemôžeš sa naň ani pozrieť 😂😂 nepochopím ani ja toto…
Ako urcite by som nesliedila len tak z dlhej chvile ale ked su tam velke pochybnosti tak preco nie. Podla mna vzdy lepsie ako zit v klamstve. A ano da sa aj konfrontovat chlapa ale vacsina sa urcite len tak neprizna a este zo seba urobia chudacikov.
@ella_price Ked nic neskrývam,nech si kontroluje kolko chce. Pochybujem,ze ked nic nenajde,tak ho to bude stale bavit. Hlada len ten,kto ma pochybnosti. Ked zisti,ze moze druhemu doverovat,tak uz ho ani nenapadne kontrolovat mobil.
A keď niečo nájdeš, vytrieskaj si svojho chlapa a nie ženskú. Je to od nej hnusné, že sa sere do zadaného ale väčšiu vinu na tom nesie ten zadaný, ten má mať väčšiu úctu k tebe a nespraviť to..
@grilazka Presne tak.
Keď niekde niekoho chlap podvádza, všetci to okolo vedia a tá ženská len sedí a váha čo urobiť, tak bude akurát tak jediná za blbú, čo si nepozrela dôkazy.
ja som išla mužovi do telefónu a neľutujem, len sa mi potvrdilo, čo som si myslela.. presne, ako tu bolo napísané, ak nemá čo skrývať, nemal by mať problém kedykoľvek ukázať obsah telefónu... ja mám pred mužom čisté svedomie a ak by teraz prišiel, vzal si môj telefón, môže sa v ňom pokojne hrabať koľko chce, nič by tam nenašiel a mne je úplne jedno, čo a koľko si tam pozerá...
Prečo by si mala vytrieskat ju? Čo ona má s tebou.. muža si vytrieskaj keď niečo nájdeš..
Dnes v noci nepojde konik, keby niečo vyhovor sa, ze si chcela vyskusat ci z jeho telefonu pojde 😁
Autorka,hlavne nepočúvaj tie bludy typu "porozprávajte sa" 😂 chcem osobne spoznať chlapa,ktorý povie "áno draha,spavam s niekym" ...toto neprizná žiadny chlap na svete,aj keby si ho vymakla,tak ti povie,že bluznis 😂 ty sa zariad podľa seba a ries seba,nie debila
@anita6666 presne. Si pamatam chlapa ktoremu som strcila mobil pod nos so spravami s jednou ženskou, ze uz je na križovatke a kade ma ist 😂 a na druhe rano že ďakuje za úžasnú noc, ci čo a ten mi tvrdil ze to nič a fakt ze sa mi sníva... 😂🤦🏻♀️ Dementi sú to😂
@simca06022011 tak v tomto prípade to bola riadna chudera,keď dakovalaza spoločnú noc, za niečo také žena nikdy nedakuje,ale pobavilo
@anita6666 no iste bola, preto dalsie nabuduce nebolo, ale tieto pokecove slecny su vsetkeho schopne... som po tom dementovi smarila ten mobil a poslala ho do teplych krajin, neviem co s nou robil, ale nic take nevedel, za co by som mu dakovala :DDD a este v noci :DD
@anita6666 neviem prečo by "porozprávať sa" bol blud.. nikto nenapísal, že to automaticky znamená, že sa chlap k niečomu prizná.. ale otvorená komunikácia je základ vzťahu, pre mňa to teda blud nie je... ak jej niečo vadí alebo sa cíti zle, tak má o tom svojmu mužovi povedať, prípadne ak má pocit, že sa niečo deje, má právo sa aspoň opýtať.. samozrejme, že mizivé percento chlapov narovinu povie "áno, mám niekoho iného", ale radšej dám mužovi najavo svoje obavy a podozrenia, ako samu seba psychicky deptať tým, že ma niečo trápi.. a keď mu aj vezme telefón a nič v ňom nenájde? ani to, že mu pozrie do telefónu nie je záruka toho, že zistí pravdu... môj muž si dokonca presúval a zatajoval debaty s kolegyňami, dával do iných priečinkov.. na to tiež musíš prísť cielene
Nech ti da zdielat polohu cez Google maps, budes vzdy vediet kde je ;)
@7lenka11 a načo by som sa mala pýtať,chodit do telefónu a podobne kraviny? Jednak sa nedozvies nič a jednak iba klamstvá,druhého človeka nijako neovplyvnís,iba seba. Ak mi niečo v tom vzťahu nehrá,tak všetko ostatné mi je zbytočné,sa zariadim podľa seba a riešim seba,svoje potreby,svoj život,bez debila.
@7lenka11 A to s viacerými kolegyňami to naraz ťahal?Ci to boli iba obyčajne správy,bez nejakého sex.podtonu,len sa bál Teba tak si ich radšej schovával.Bo nič zlé na tom nevidím ked si napíše s kolegynami.Niektoré ženské si myslia,tým nemyslím teba,že ked je to jej muž tak už na inú ženu nemôže ani pozrieť,nieto si napísať raz za čas...
Anonym...Nebud naivná,ked mal v mobile niečo také,čo tam nemalo byť,už dávno to je zmazané a maže to stále🙂
Myslite si, ze sa moze stat, ze si chlap berie telefon vsade so sebou a nic v tom nie je?
Ahoj tak ako?
Skontroluj ho nenápadne. Nikdy nevieš čo za tým moze byť. Ja môjho kontrolujem keď spi, najmä históriu v mobile (hoci ju môže vymazať), pretože som zistila ze je/bol zavisly kurzový stavkar, a prehral veľa peňazí.On si myslí, že je všetko ok, ale osobne mu už na 3x neverím, nevie otom že ho kontrolujem, ale proste musím ho mat pod KONTROLOU.Viem že môže so mnou vybabrat, ale sledujem aj účty (firemne) aby náhodou.Takze skus ho skontrolovat.Drzim prsty.
@20mysicka12 S mobilom chodil všade na WC, do kúpeľne...proste všade a ani do ruky mi nedal mobil, aby som náhodou sa k nemu nedostalaa prišla na jeho zavislosti.
No čo, našla si niečo? :D

@simca06022011 Konečne múdro napísané. Lebo ked citam,ze sa chlapovi (alebo naopak )nemozes pozriet do mobilu,tak sa mi tlak dvíha. To akoze ma moze muz podvadzat a ja budem mat klapky na ociach ako slepa,robit sa,ze som si nic nevsimla len aby sa nahodou na mna nenahneval?? Choré.
Autorke: jasné,ze mu skontroluj mobil. Nebude z teba predsat robit niekto blbú.