Mám to tajiť alebo rovno povedať všetkým?
dobry dneska som sa dozvedel že môj švagor ženin brat je gay je slobodný samozrejme ze je to jeho zivot lenže ja som to videl na vlastne oči ako sa bozkával s chalanom keď im poviem dopadne to zlé nechcem si to ani predstaviť myslite ze by som.mohol povedať žene ze jeho brat je gay ? Sice ma to nezaujíma aky je mam.ho rad lenže som.šokovaný myslíte ze by som to mal.tajiť radsej aky mate nazor k tomu ?
@sissy27 sak nech maju sex ale nemusia to dokola prezentovat na pochodoch, my heteraci mame pochody?a nic neni dolezitejsie na svete ako sexualna orientacia v dnesnej dobe? Napisala som ze autor je prekvapeny ze svagor je teplý. A preto sa to boji povedat vlastnej zene,... A ak by to bolo tak moc prirodzene ako pisete všetci tak by sa to tolko nepretlacalo,napr. Ako tie vakciny na covid aj tie isli do zabudnutia....bohuzial aj vy liberali si musite vypocut aj nazor ostatnych, ja som ta tradicnu rodinu 💗. To neznamená zeby som teplým chcela nejak uskodit len bohužiaľ nezdielam nato rovnaky nazor. Ďakujem za pochopenie💗💗
@moonlight1210 ved keby sa švagor bozkaval so zenou tak by urcite autor nezakladal temu na MK.takze asi tak..
@avakona ja som si povedala svoj nazor ze to normalne nie je 😊 nevedela som ze hned sudim😄👍nemozte ma donutit mat s vami rovnaky nazor! ved o tom je ta roznorodost, ktora je prezentovana dokolecka dokola🙂
Autor s tym nie je ok lebo je to aj pre neho prekvapenie. Nechapem co si tu dokola zastavate teplosov.
@helen_167 ja ta nenutim zmeniť názor len poukazujem (a nielen ja) že je nerespektujuci voči veľkej skupine ľudí. Ja zas nechápem to vecne zastavanie sa "tradičnej rodiny"😀 tak tradičná že je tu obrovská rozvodovost, násilie v rodinách a na deťoch. Každý druhý príspevok na MK je o nefingujucom "tradičnom zvazku". Ale áno, každý nech si podporuje co ma. Len prosím bez urazok a nadradenosti. Lebo nie si lepšia áno horšia ako hociktorý gej ci ležia. Dal with it ;)
@helen_167 samozrejme, ze je to stale zatial problem. Lebo stale existuju ludia ako ty.
Takze asi tak.
@moonlight1210 a potom su tu aj taki ludia ako ty 😊, ktory budu bez priciny komentovat moj prispevok pre autora... Vyjadrila som si svoj nazor, ziadne zeny na MK to vo mne nezmenia, ze je autor prekvapeny ze svagor je teply lebo je to neprirodzene. Nebol by v takom uzase keby sa bozkaval so zenou.
@helen_167 urcite chapes, ze menit tvoj nazor je nepodstatne. A ze o tu ani nejde.
Ked uz, tak ide o sposob, akym to komunikujes a komentujes. A je jedno, ze svoj dešpekt schovavas za nepriame narazky a grcajuce smajliky.
A ked ide o to, ze na teba reagujem (a beriem ti pomyslene slobodu nazoru) - ja som iba spochybnila logickost a padnost tvojho argumentu o ne/prirodzenosti homosexuality zalozeny na tom, ze sa musia robit s tym tajnosti.
Ked zdrojom nutnosti robit tajnosti si (napriklad) ty sama.
Z coho vyplyva, ze keby si nebola ty, nebolo by nutne robit tajnosti a logicky zaver tvojho vlastneho argumentu by bol, ze homosexualita je teda prirodzena.
Hoci chapem, ze si chcela predlozit taky argument, ktory by zneplatnoval homosexualitu za kazdych okolnosti, ale tentoraz to nevyslo.
@helen_167 ako som pisala vyssie - nemuseli by mat pochody, nemuseli by bojovat o svoje prava, keby ich taki ako ty nepovazovali za nieco nenormalne a nepozerali na nich cez prsty a neutocili na nich. Mozes byt zastancom tradicnej rodiny, oni to predsa nijako nekazia a neohrozuju.
@moonlight1210 tolko omacky okolo nicoho to som si uz dlho neprecitala taky nudny nezmyselny komentar od teba 😊.
Skus si pozriet ze homosexualita patrila medzi psychicke poruchy🙏.
Vidim ze tieto komentare su mimo toho co sa pytal autor. Lebo idete si tu branit nieco co ludia nikdy neprijmu ako beznu vec....cim viac to preltacaju tym je to horsie...
No a o tomto ste presne vy liberali len vy mate svoju pravdu a iny nazor neberiete do uvahy 😄✌️. Ja som slusne napísala autorovi svoj nazor, ja som toho smajlika nevymyslela, ale ked sa mi tam hodil tak preco nie 🧐.
Tajnosti chce robit autor pred vlastnou zenou a preco asi??? Ved to nechapem keby je s tym v pohode tak asi neni taky zaskoceny a nepyta sa to tu na MK🙄.
@helen_167 skratim ti to: tvoj argument podkopava vlastnu autorku (teba).
Pochopene?
Svoj nazor si nechaj, len zlepsi svoje “dokazy” pre podporu svojich tvrdeni.
Vid hned tu:
“ Skus si pozriet ze homosexualita patrila medzi psychicke poruchy🙏.”
To co je za dalsi argument?
A schizofrenia sa liecila lobotomiou.
To ako teraz sa k tomu vratime, ci co?
“ idete si tu branit nieco co ludia nikdy neprijmu ako beznu vec.”
To uz je zalezitost dalsich generacii, nie tvojej. A co vidim, vacsina deti uz neriesi kto s kym, ale aku kvalitu ten vztah bude mat.
Bude to tym, ze hetero pary im nanestastie ukazuju vysoku mieru nestability (rozvodovost/rozchodovost parov s detmi, teda rastuce percento deti, ktore zazili pocit neistoty z rozpadu zazemia, resp. nefunkcne zazemie. A to ako priamo okolo seba, tak v mediach = zname pary. Co dava pocit, ze je to “vsade rovnako”.).
Takze sa orientuju skor na to, ako si najst kvaliteho partnera a nezazit to, co ich rodicia. A nie na to, ci Ferko uzavrel manzelstvo s Jankom. To im totiz ziadnu skodu neprinasa. To desi len tvoju generaciu (ktora navyse mala moznost ukazat detom, ako mozu hetero-vztahy dobre fungovat a zialbohu, priznajme si to, vcelku pohorela.).
@moonlight1210 chod si radsej navarit obed 🙏a zbytočné sa nerozculuj. Uzi si peknu nedelu😊
@helen_167 dobre, chapem, ze ti dosli argumenty. Uz ta necham na pokoji. 🙂
@moonlight1210 no to by som prosila mat pokoj svaty od takych ludi ako si ty, co mi bude drasat mozog s nezmyslami o stastitach ako su teplosi stastnejsi vo vztahu 🤔, tam tak isto existuje nevera a podobne veci, prosim ta daj si dolu ruzove okuliare🙏.
A nemusim mat ziadne argumenty, je to moj NAZOR , odmalička som bola našťastie vedena ze muz a zena tvoria plnohodnotny par.
A nieee teraz je moderne krizit sa kade tade. Chore
@avakona tak vies kazdy nebude tlieskat teplosom a uctievat ich ako ty.
Opakujem sa odpovedala som autorovi, ze je aj on z toho prekvapený ze jeho svagor je teply. A to ze vy liberali sa tu do mna navazate to je co 🤣je vidiet aj tu aki ste agresívny a musite mat len vy svoju pravdu(to su vase typicke znaky) , ostatne nazory su hned zmietnute zo stola. A ze povedz si nieco slobodne 😄😄, no dakujem pekne.

@alfonz24 nechávať to tak je to jeho život netreba do toho zasahovať bolo by to horšie nechajte to .