icon

Mám veriť veštici?

23. nov 2021

Baby začnem tým že mi 3 roky dozadu kolegyňa v práci rozprávala o Veštici ktorá veští pravdu a ktoréj aj veštila..V tom čase som mala mala vzťah z tyranom..bolo to začiatkom augusta 2018 keď som v nedeľu zavolala Veštici samozrejme,bola som veľmi skeptická..Veštica sa pýtala na dátum a rok narodenia a začala mi rozprávať samé na počudovanie pravdivé vecí citujem:
Veštba 1: Vaše numerologicke číslo je 7..V 27 rokoch ste ukončili vaše 2 vzťahy (pravda), terajší vzťah je karmicky a priateľ vám ubližuje (tyran-pravda),v najbližšom mesiaci si dávajte pozor pretože s ním otehotniete a budete čakať dievča (pravda)v novembri som zistila že som tehotná..Po novom roku budete mať opletačky s policajtmi a nájdete sa aj na súde (pravda-mala som skrze neho prusery a bola som aj na súde)..V roku 2019 v novembri som mala 3 mesačný vzťah pri ktorom to taktiež nevyšlo..
Veštba 2 : Terajšieho priateľa máte len odpútať od jeho bývalej ženy(pravda-stale ju spomínal,nebol vysporiadaný) Terajší priateľ si po novom roku nájde ženu s 2 deťmi a to bude krátkodobý vzťah ktorý ona ukončí a on už ostane sám (pravda-presne sa tak stalo a a aj skončilo... Nastupujete do novej práci ktorá bude iba dočasná,a vidím tu osudového muža ktorý sa do vás zamiluje budete s ním chodiť po výletoch a narodí sa vám aj ďalšie dieťa a vidím aj svadbu, vás priateľ býva vo vašom okolí,je približne vo vašom veku má jedno dieťa a stretnete ho v novej práci😀(Tak teraz neviem čo si mám myslieť, stretla som svojho priateľa s ktorým sme začali chodiť na vyletiky , máme 7 mesačneho syna,priateľ je ale rozvedeny a má už 4 deti , nebýva v okolí môjho mestá ale 200 km odomna 🙂 Bývame spolu unho takže ako je možné že Veštica mala pravdu vo všetkom okrem tohto?🙂 Popravde sem tam my prebehne myšlienka či naozaj má čaká ešte niekto iný 😄
PS: Potrebovala som to dostať zo seba
..

Strana
z2
marco88
11. mar 2024

Ahoj. Mohla by si mi poslať kontakt na tú vešticu? Ďakujem.

ibatanecnica
11. mar 2024

ja by som to neriešila apočkala ako sa to vyvinie. A možno nakoniec ešte stretneš toho, ktorého ti vyveštila. Nevieme, čo bude zajtra. A prosím ťa, kto je to tá veštica že sa tak trafila?

hopsas
11. mar 2024

Nie never

tamarrr
11. mar 2024

Môžem poprosiť kontakt na spomínanú vešticu ... ďakujem.

zuzislovak
7. máj 2024

mozem poprosit aj ja kontakt na tu vesticu? 🙂 velmi pekne dakujem 🙂

predajoblecenia04
5. jan 2025

Môžem aj ja pekne poprosiť kontakt? Ďakujem

tamarrr
28. feb 2025

Môžem poprosiť kontakt na spomínanú vešticu ... ďakujem.

Strana
z2