Mám veriť veštici?
Baby začnem tým že mi 3 roky dozadu kolegyňa v práci rozprávala o Veštici ktorá veští pravdu a ktoréj aj veštila..V tom čase som mala mala vzťah z tyranom..bolo to začiatkom augusta 2018 keď som v nedeľu zavolala Veštici samozrejme,bola som veľmi skeptická..Veštica sa pýtala na dátum a rok narodenia a začala mi rozprávať samé na počudovanie pravdivé vecí citujem:
Veštba 1: Vaše numerologicke číslo je 7..V 27 rokoch ste ukončili vaše 2 vzťahy (pravda), terajší vzťah je karmicky a priateľ vám ubližuje (tyran-pravda),v najbližšom mesiaci si dávajte pozor pretože s ním otehotniete a budete čakať dievča (pravda)v novembri som zistila že som tehotná..Po novom roku budete mať opletačky s policajtmi a nájdete sa aj na súde (pravda-mala som skrze neho prusery a bola som aj na súde)..V roku 2019 v novembri som mala 3 mesačný vzťah pri ktorom to taktiež nevyšlo..
Veštba 2 : Terajšieho priateľa máte len odpútať od jeho bývalej ženy(pravda-stale ju spomínal,nebol vysporiadaný) Terajší priateľ si po novom roku nájde ženu s 2 deťmi a to bude krátkodobý vzťah ktorý ona ukončí a on už ostane sám (pravda-presne sa tak stalo a a aj skončilo... Nastupujete do novej práci ktorá bude iba dočasná,a vidím tu osudového muža ktorý sa do vás zamiluje budete s ním chodiť po výletoch a narodí sa vám aj ďalšie dieťa a vidím aj svadbu, vás priateľ býva vo vašom okolí,je približne vo vašom veku má jedno dieťa a stretnete ho v novej práci😀(Tak teraz neviem čo si mám myslieť, stretla som svojho priateľa s ktorým sme začali chodiť na vyletiky , máme 7 mesačneho syna,priateľ je ale rozvedeny a má už 4 deti , nebýva v okolí môjho mestá ale 200 km odomna 🙂 Bývame spolu unho takže ako je možné že Veštica mala pravdu vo všetkom okrem tohto?🙂 Popravde sem tam my prebehne myšlienka či naozaj má čaká ešte niekto iný 😄
PS: Potrebovala som to dostať zo seba
..
ja by som to neriešila apočkala ako sa to vyvinie. A možno nakoniec ešte stretneš toho, ktorého ti vyveštila. Nevieme, čo bude zajtra. A prosím ťa, kto je to tá veštica že sa tak trafila?
Nie never
Môžem poprosiť kontakt na spomínanú vešticu ... ďakujem.
mozem poprosit aj ja kontakt na tu vesticu? 🙂 velmi pekne dakujem 🙂
Môžem aj ja pekne poprosiť kontakt? Ďakujem
Môžem poprosiť kontakt na spomínanú vešticu ... ďakujem.

Ahoj. Mohla by si mi poslať kontakt na tú vešticu? Ďakujem.