Mám zlý pocit
Všetci robíme v živote nejake rozhodnutia.
Ja som sa rozhodla zvoliť si partnera s dieťaťom. Boli sme dvaja. Život lažo plažo. Rok dva bol veľký problem s chlapcovou ex. Pri každej príležitosti nam chlapca nechcela dať. Môj muž požiadal o striedavu trvalo to asi dva roky kým tu striedavu schválili. Nastal ďalší boj dvoch "nedospelych" zhoršilo to, že som otehotnela máme dvojročného synčeka. Vyvrbilo to tým, že chlapec nás, skôr mňa odmieta. Žiarli na malého dali sme mu čas. No nakoniec je asi mesiac chlapec doma s mamou k nám už nechce chodiť. Ex v rámci toho mesiaca veľakrát volá a píše môjmu hocijaké aj podstatné a aj menej podstatne veci. Volá ho k sebe. Na prechádzku spoločnú aj s chlapecom. Chlapec mu volá tiez. Aj tera išiel s nimi na prechádzku Ja na to nevravím nič.avšak keď mu ona vola cítim sa zle. Mam čudne myšlienky. Muž mi len povie, že je to moja vina. Malý a aj jeho mama mu vraveli, že kym mňa nebolo bol on jeho stredobod a teraz len ja a "pankhart" tak volajú nášho syna. Trapima to. Keď mužovi poviem, že ja som mu nič nespravila tak on povie, že on je dieťa a hoci na mňa chlapec nadaval mala som ja ustúpiť
no takto... ja som ta, ktoru nechal chlap choru s dvomi detmi a ktory mal neskor tretie s inou..... Som vyslovene alergicka, ak niekto nazve moje deti ze su s exovym synom bratia ci surodenci. Nie su, nevyrastali spolu a ani nikdy nebudu, v rodnom liste maju iba rovnakeho otca. O tom malom si myslim svoje - je to krpaty vychcany zasran, ale zase - nemoze za to akym stylom bol vychovavany, takze dycham fakt z hlboka. Ano, toto dieta fakt nemusim a ano, nemam ho rada. Ale teda ked sa o nom vyjadrujem, od slova pankhart to ma riadne daleko --- toto je fakt cez. To by som aj deckam poriadne vycistila zaludok, ak by ho takto nazvali. Ak vase dieta exka nazve pankhartom a partner to akoze prepocuje, je to velmi vazny problem. A rovnako, ak ho tak nazve jeho syn a on nezasiahne.