Mám zostať v manželstve alebo ísť za láskou?
Ahojte potrebujem sa zdôveriť a poradiť skúsim svoju situáciu objasniť a nie nemám 15 nast ale 40r.Som v manželstve 18r a máme dve deti 8a 12 r.Manzel je dobrý otec a v podstate dobrý chlap a človek .Ide však o to že nikdy nikdy nevedel prejaviť city hoci som o to prosila posledné roky priam žobrala aspoň mám ťa rád ľúbim ťa alebo tak....Povedal že to on nevie prejaviť a nebude to robiť ..Posledné roky som sa cítila zle odhanal má posielal preč že mu idem na nervy že veľa rozprávam a jeho z toho boli hlava a mám mu dať pokoj a takéto veci rozprávanie o ničom v spálni o ničom ...Nemal a nemá nikoho to viem a som si istá avšak našla som si niekoho ja a on na to prišiel vzal mi mobil z ruky nasilu že mi ho ide pozrieť a tam správy takže som priznala všetko že ho ľúbim toho človeka on je slobodný bezdetný a že chcem byť snim ...Muž začal výčitkami že či zahodil 18r za 4mesacnu známosť a že ho absolútne nepoznám atď .Ten chlap nech sa vám to zdá akokoľvek naivné má viem veľmi dobre že milujem naozaj veľmi a úprimne a aj moje deti a chcel by byť aj snimi pokiaľ si to budú želať nemá stým problém ja viem že je veľmi dobrý ale muž keďže ho nepozná vidí v ňom podvodníka rozbijaca manzelstva atď ..Manzel postavil proti mne už aj mojich súrodencov ktorý mi píšu aby som neblaznila a vrátila sa k manželovi aj manžel napísal mi že on je ochotný zabudnúť a viac mi to nikdy nepripomenula a nevytknut v čo ale absolútne neverím myslím že už nikdy by to nebolo ako predtým som presvedčená že možno nie hneď ale časom by mi to vytykal vždy keď by bola príležitosť.Co by ste robili?Zostali z muzom kde už city ochladli a ja už takmer nič a len kôli deťom by som ostala lebo syn by chcel byť snim a dcéra somnou a takto by sme zostali spolu ale ja som napísala mužovi že ja na toho priateľa nedokážem zabudnúť že to nebol úlet a že ho ľúbim naozaj moc a som snim štátna ale on to nechce a nevie pochopiť som z toho nešťastná .... necítim nič len kôli deťom by som zostala
@trdelnik234 ved toto, ze aj mne 😃 Ako ja chlapov neobhajujem ale toto je uz trochu moc aj na modreho kona 😂
@rozculena takze teraz ona mu ma dat druhu sancu? Alebo ich zoznamit aby boli vsetci kamarati? 😃
@zmrzlinka2021 ano ale manželstvo nie je žalár.Má to byť miesto kde sa cítiš dobre , sú naplnené tvoje potreby . Viem že to nie je holubník , že sú výkyvy krízy , pokušenia, ale nemal by tam byť nikdy prítomný chlad. A ten tam je .
@autorka Chod tam kde ta srdce ťahá, možno vám to vyjde, možno to neustojite... Ale určite by som na tvojom mieste s manželom neostavala.
Každý má právo byť šťastný a v tomto manželstve už šťastný nebude ani jeden z vás.
Držím ti palce aby všetko dobre dopadlo.
V okolí mam taky prípad ale neverný bol muž, avšak bol veľký zbabelec aby spravil ten krok a rozviedol sa (podobne dôvody ako u vás, minimálne prejavovanie lásky od manželky, všetky jeho prejavy ju otravovali atď atď), zamiloval sa do inej, dlho sa to všetko ťahalo, manželka ho vydierala dost deťmi a ani sa tým netajila.
Nakoniec to naoko ustáli, ona je podľa mňa spokojná ze dosiahla svoje a manžel ostal doma pri rodine ale z neho sa stáva pomaly ale isto opustená troska, nie je šťastný a je to vidieť, začal viac piť, je úplne iný ako predtým a raz mi povedal ze cely život bude ľutovať ze nenašiel gule na to aby sa vtedy zbalil a odišiel.
Nenechaj si šťastie ujsť pomedzi prsty, všetko zlé pominie ❤️
@subartic lenže ona nechce odísť z manželstva, lebo chce ten vzťah ukončiť. Ona ráta s tým, že sa nasťahuje k milencovi
Autorka si nezodpovedná. Máš sa čas pelešiť, tak máš čas aj zarobiť toľko, aby si svoje deti nevystavovala cudziemu chlapovi. Ty si uvedomujes aka si sebecka? Deti potrebujú pauzu kým si zvyknú ze si im zničila život rodiny a nie aby si ich nastahovala k cudziemu chlapovi!! Môžeš ich aj tým aj stratiť lebo budú odmietať žiť s nim a budú radšej s otcom. To naozaj chceš?
A už ti úplne d....be, že chlap ktorý deti tvoje nepozná a sľubuje hory doly, že bude naozaj k nim dobrý? Ty len nemáš v hlave nič iné a idealizujes si ho bez reálneho podkladu. Toto mi príde bezocive voči deťom.
Sú to stále malé deti, ktoré potrebujú teraz najviac rodičov a nie matku a cudzieho chlapa ktorý je po 40ke sam a bez deti.. No prečo asi? Vždy vždy vždy vždy sú takíto muži vadni, každého koho poznám bol bud agresívny, ci alkoholik, nezodpovedný, ci extrémne neschopný... Ale vieš čo? Na začiatku to nik nevidel.
@zmrzlinka2021 chce odísť s manželstva ale nechce byť sama. To je rozdiel . Alebo po finančnej stránke nezvládne byť sama. Myslím že keby to finančne dala , už by tam nebola.
@mimka1402 veď si čítala, ze deti sú veľké, keď niekto považuje 8 a 12 r deti za veľké tak neviem.
@subartic rozumiem, ale za pol roka nový amant zdvihne kotvy a potom čo?sama podnájom neutiahne kľudne môžu byť deti v striedavke výživné nedostane a ....ja by som bola veľmi opatrná kľudne môžu obe deti povedať, že zostanú u otca už teraz to vyzerá, že jedno zostane.Ale zaľúbený človek má zastrené myslenie a život na objavili.Ked už tak ako píšete rozviesť sa a žiť sama s deťmi nie hneď všetci a búrať všetky mosty.Nepise kde priateľ doteraz býval...
No teda jari tu tlieskať nebudem. A čudujem sa ženám, ktoré ti tu fandia. Keby napíše muž,že má milenku, lebo jeho zena je ľadovec, roztrhajuho v zuboch.
Zhrňme si to. Tvoj muž je očividne celý život taký, brala si si ho takého,ty si si ho vybrala,ty si si s ním urobila deti. Čo si čakala? Že sa zmení? Ak ti to nevyhovovalo, mala si sa tomu postaviť tvárou v tvár a rozviesť sa. Ale na to si nemala gule, tak si sa tajne pelesila s milencom a finančne využívala muža. Keby ti na to nepríde, podnes deň v tom pokračujes. Teraz sa chces zavesiť na krk milencovi. A keď ťa pán veľkomozny pošle do prdele chces rorbit čo ? Pretože on není taký dokonalý , ako si ty namyslas, len sa ti zapaľujú lýtka ako pubertacke. Chudáci deti. Od muža odíď, konečne sa postav na vlastné nohy, a potom ries prípadný vzťah. Nie sa s deckami vešať na krk 4 mesačnej známosti. Si matka, tak sa tak správaj. Alebo nechaj deti mužovi a vlac sa, s kým chces.
Ale nenic život deťom s novým "úžasným oteckom"
@lucia147852 presne toto mi napadlo, ze keby to bolo opacne, tak toho chlapa, co podvadza zenu by zviezli pod ciernu zem a nitka by na nom neostala sucha. Takto tu vsetci tlieskaju a este ju tapkaju po pleci ako dobre urobila 🤦
Ale fakt chudaci deti, hadam ich nedotiahne byvat k cudziemu muzovi 😯
@larinka552 máš pravdu , muž sa zbalí a nikdy nedotiahne deti k cudzej žene, on bali iba svoje kufre a ani ho len nenapadne brať aj deti . Deti nechá matke nech sa stará . Žena keď odchádza takmer vždy berie so sebou deti .
Dievčatá ja si nemôžem dovoliť sama ťahať byť a ešte pracujem na smeny takže dcéra nemôže ostávať sama .Nieje to len tak ako píšete niektoré .
Keď to tak nie je, tak máš ostať doma a dostať sa z toho. Tebe príde spravodlivé ťahať deti do nezmyselneho vzťahu?
Pri všetkej úcte, keď ťa bude mlátiť tak kde pôjdeš?
Si nesamostatna v tomto a makaj aby si odísť mohla a nie od chlapa k ďalšiemu. Moja mama zvládla s 2 malými deťmi, určite nájdeš možnosť aj ty. Vždy existujú možnosti. Ale to ako ty mienis, je najviac sebecké voči deťom a ich psychike.
Autorka, očividne nerozmýšľaš racionálne. Ani len nepripúšťaš možnosť, že to s tým chlapom nevyjde. Potom si budeš trieskať hlavu o stenu???
Ja by som do takého risku išla iba, keby som vedela, že neohrozim seba a deti tým, že odídem od muža.To znamená byť tak finančne nezávislá, že to zvládnem všetko sama aj platiť aj zaobstarať napríklad tu dcéru.Ako si viete podeliť byt koho je spoločný?náhodou sa z toho druhého vykľuje čokoľvek a čo potom?
4mesacna známosť?
Randicka na tajnása, dokopy nič o ňom nevieš..
Vzácnych ukradnutých 15 ci 20minu ako často?
Máš 40r tak rozmýšľaj.. Tvoje deti nebudú mať ani čas spracovať rozvod a hneď im vsunies do života nového chlapa?
Prečo?
Lebo ty si zamilovaná??
40r ide veriť slovám a sľubom???
Ukončí manželstvo postáv sa na nohy, nech ta muž vyplatí a kúp 2izb byt.. A randi, stretávaj sa ale nie hneď spolu žiť a ťahať aj deti..
@luccija Keby nepoznám matku bez extra vzdelania ktorá dokáže s 3 deťmi žiť sama, nepoviem nič. Po ďalšie tieto názory ze 8 a 12 sú veľkí? Ved to je kritické obdobie ja nerozumiem týmto názorom.
Sama som bola dieťa ženy ktora odišla od muža kvôli násiliu. A boli sme najprv sami a dokázala z minimum peňazí bez pomoci, pomaly sme na to šli a prežili sme a to pracovala za malo peňazí a šla rovno z materskej aby sme mali peniaze, lebo výživné nemali sme. Nie od chlapa sa spoliehať na druhého že uživi mňa aj deti. Aké je to brutálne sebecké :( Pri tomto ďakujem mame, že hoc si našla neskôr muža, nebola labilna natoľko žeby bola s nim a vedela ze musi.
Smutno mi je. Nechcem aby autorka žila s niekym koho nemá rada, má právo na iný život ak to tak vidí. Ale muž sa snaží očividne, chce jej odpustiť a asi si on uvedomuje co všetko by to stálo. Ale autorka nemá žiadnu pevnú pôdu pod nohami a kým ona si nevybuduje nezávislosť, tak to bude peklo pre deti.
@subartic Ja neviem, ale tebe pride ok zobrat deti z domu byvat k cudziemu chlapovi? Navyse ak ho nepoznaju a za 4 mesiace ani ona nemoze vediet co je zac. Ak velmi chce, nech si ona najde vlastne byvanie. Ako toto su velmi citlive veci, a doplatit na to mozu najviac prave deti. Ja by som 12 rocna nechcela ist byvat k cudziemu chlapovi. Ani k zene. Ale ku chlapovi uz vobec nie. V nejednom pripade sa z takychto vyklul uchylak pedofil. Aj na to treba mysliet... Preco si on nenasiel slobodnu ale vydatu s dvomi detmi?
@larinka552 dokonca ze syn chce ostať s otcom.. Podelia si deti.. Vzdá sa syna kvoli 4mes známosti.. Par x sa tajne stretli prd o ňom vie..
@mk22 no radsej nech zostane s otcom. Toto mala uplne inac riesit. Teraz je uz neskoro. Este muz mysli racionalne, ona jak pubertiacka.
Nechcem byt vulgarna,ale poriadne studenu sprchu medzi 🦵🦵 tu bude treba...
Namiesto vlacenia sa po meste a vytrtkavania najtasa, radsej hned zacat hladat poriadne platenu pracu.
Poziadat o rozvod o zverenie deti a podobne..
Poriesit majetkove vyrovnanie...
@larinka552
Niektore zeny 40 a plus, to svet nevidel..
Druha puberta.
cize ked budes v praci na nocnej, deti nechas s cudzim chlapom? ci ako si to predstavujes?
@trdelnik234 kvoli chvilkovej romantike rozbit rodinu, detom zobrat zazemie
to neni chvilkova romantika, ,samozrejme mala by si byt s nim rok, aby si ruku do ohna mohla zanho dať, ale nesuhlasim nasilim kamenovať ženu a držať ju vo vzťahu, kde nie su jej citove potreby naplnene..
si to aj z druhej strany zoberme - chlap si necha rozbiť rodinu a ujst manželku aj s 2 detmi, lebo nie je ochotny otvoriť usta a povedať - mam ta rad, namiesto jej povie, že mu lezie na nervy a potom je vyhukany, ako je možne, že už onho nema zaujem..toto je tak trapne, ako sa ešte aj toto sa u chlapov obhajuje, aki su oni chudaci, že musia povedať, lubim ta, jak keby im do lebky vrtali, take utrpenie to je pre nich...fakt vrchol..
Sku si pozriet jazyky lasky. Len skoda ze on “nenačuval” tomu tvojmu jazyku. Tomu co si potrebovala pocut/citit.
To do si nedostala od neho hladas inde. Myslim ze po tak kratkom case by ta vedel opantat mozno aj kazdy druhy chlap. Uz len tym je ti da to po com tuzis bez ohladu na vsetko ostatne.

Napíš mi prosím správu...