Mama je ku mne často zlá
ahojte moja mama je ku mne dosť zlá dakedy mi nadáva a niak extra ma nepodporuje a som z toho dosť smutná :( mám rada svoju mamu vďačná že mám mamu a má sa kto o mňa starať . Ale dakedy mi mama nadáva večer dosť a potom napríklad plačem v noci kôli tomu čo mi povedala vždy keď na to myslím som veľmi smutna :(( . Zakazuje mi kamarátku s ktorou sme mali niake problémy . Iné kamarátky nemám a som dosť smutná keď len tak mama povie veď hej choď si za tou eminkou . Napr nikdy by som sa mame nezverovala alebo nevravela čo sa dialo v škole lebo proste moja mama taká není . Dakedy dosť závidim mojím kamarátkam ako si rozumejú s ich mamami
hovoria im všetko a berú ich ako ich najlepšiu kamarátku . Neviem čo s tym inak mám 12 eokov
V tomto veku je to tazko a hlavne je normalne, ze si s mamou nerozumies, tiez v tomto veku ako si ty, som si ani ja s mojou nerozumela. Nechapala som zakazy, prikazy, dnes mi vela veci uz dava zmysel 🙂
@andrea_bugenova Ahoj, mrzí ma, že máte takýto vzťah s mamkou. Ja som so svojou mamkou nemala tiež veľmi dobrý vzťah, často som chodila k mojej tete, keď už toho kriku bolo veľa. Často som sa s mamkou hádala, tiež mi nadávala, že som krava a koza a pod. Pre niekoho to možno nie je ani nadávka, ale myslím si, že už len z úcty by si takto nemali ľudia hovoriť, mňa to veľmi ranilo. Teraz mám vlastné deti a nenadávam im, lebo viem ako hrozne to vplýva na dušu človeka. Svojej mamke možeš len odpustiť a prosiť Boha o pomoc, inak sa mamka nezmení. Ľudia sa nemenia, človeka dokáže zmeniť len Boh. Moja a aj tvoja mamka ťa vychováva najlepšie ako vie, tak ako ju vychovali. Pravdepodobne ani tvoja mamka s jej mamou, tvojou babkou nemali osobný a blízky vzťah, takže nevie ako sa k tebe priblížiť. Možno ti to pomože pochopiť aj tvoju mamku. Ja som takto svojej odpustila mnoho krívd a od kedy sme obe uverili v Boha, náš vzťah sa veľmi zmenil. Teraz aj keď už v dospelosti sme si blízke ako najlepšie kamarátky. Zázraky sa dejú a som Bohu za tento zázrak vďačná. Moja mamka je teraz úžasnou babkou, ktorá mi mnohokrát povedala, že som lepšou mamou ako bola ona. Uvedomuje si dnes aj ona, že urobila mnoho chýb. Len na rodičovstvo človeka nepripraví nikto a človek sa učí ,, za pochodu”. Ľúb svoju mamku najviac ako vieš a snaž sa jej v srdci odpustiť. Láska a modlitba zmožu veľmi veľa ❤️ A si úžasná, že sa snažíš tento problém riešiť ❤️

@andrea_bugenova otec?