Mama ma vždy najeduje
Caute, normalne ma niekedy moja mama tak da dole, ze cely den mam pokazeny. Je teraz chora, ma nejaku silnu chripku, a chystame sa k nim vo stvrtok na 2 tyzdne (byvame 500km od seba), tak hovorim jej, ze neviem, ci teda pojdeme, ked je este chora, ze nech vydezinfikuje klucky a tie bezne veci pre istotu, aby mi maly 2 rocny syn nic nedostal, a hned po mne, co si myslim, ze ona je spinava? 🤦🏻♀️ Hovorim, ze teraz tam doma je raj bakterii a virusov, ved sa dotyka rukami vsade nema rusko doma. Kycha, kasle, sopli a je PN...
Potom jej hovorim, ze mam 2 afty, a mam to dost casto, kazdy mesiac, a uz ma to zacina sr.t. A ona ze, lebo pijem zo spinaveho pohara alebo si pcham ruky do riti a potom do ust. 🤦🏻♀️ A ze ona nikdy nemala. 🤦🏻♀️ Hovorim mozno mam znizenu imunitu (lebo fakt, niekedy citim, ked som nevyspata, ako keby som bola chora, tak vtedy mi afty vyjdu), a ona, ze ano, moze byt, lebo sa nestaram o seba. 🤦🏻♀️ Pritom uzivam aj Bkomplex a probiotika pravidelne.
Ach...
Nesla by som k chorej osobe s dvojrocnym. Ostatne radsej nekomentujem.
@lucka_ke
@babulkomale Ved to.... Ak nebude dovtedy zdrava, urcite tam nepojdeme....
Načo sa tam chceš trepať keď je chorá? A k tým jej divnym vyjadreniam radšej nič nenapíšem
´pchas ruky do riti a potom do ust ?!’- to čo má tvoja mama za úbohý slovník , ani by som tam nešla
samozrejme, ze by som tu navstevu radsej odlozila, ved pojdete inokedy, to nie je predsa nic strasne. choroba je choroba, tu predvidat nevies. navyse mas dieta, ak ti teda nezalezi, ze sa nakazi, tak pokojne chod, ja by som teda nesla. naco to silit? ved sa este uvidite, tak nechapem, preco nepockat, kym mama vyzdravie a hotovo.
@lotaskuno888 kedy ako. Po cisarskom reze som dookola pocuvala, ze preco tolko placem... Uz s tym mam prestat... Urcite to tak neboli, prehanam. Som citliva. To keby som vedela co je prirodzeny porod... Atd.
@kleopatra114 ona? No, niekedy zaujimavy.
@rencina_4 Ved to, ze uz manzel si bral aj dovolenku od piatku, aby sme mohli ist. Ked bude zdrava, a vydezinfikuje, tak pojdeme... Ked nie, tak pojdeme neskor.
Keby si bola aspon trosku empaticka, tak by si sa s rodinou netrepala na navstevu chorej mame na krk. Ale ty nie, ty sa staras len aby ste sa vy nenakazili. 🙄
A s tou dezinfekciou, to naozaj prehanas, aspon podla mna. UPlne staci ak je u mamy cisto, nemusi cely dom vyplachnut chlorom
ber to tak, že ľudí okolo seba nezmeníš. Ja som tiež musela prijať nepochopiteľné správanie môjho okolia a to tak že už ma to nerozčúli a je to veľmi oslobodzujúce. Napr. "svokra" ide cikať, neumyje si ruky, ide potom rovno do hrncov.. .. chlap jej hovorí: mama neumyla si si ruky, Ona: ale veď som len cikala🤔Tak isto po fajčení, neumyje si ruky, žuvačka nič... mala helikobaktera, varí, olizuje lyžice, s herpesom to isté. .. pleseň na nohách, udivuje ju, že som jej povedala, že treba sprchový kút umyť savom a uteráky prať na 90 stupňov. Myslíte? My sme fajnoví, veľa čítame, nič netreba preháňať, že už ju máme za starú, prašivú a podobne. NEVYSVETLÍŠ... podotýkam, že nemá demenciu, a má VŠ vzdelanie. Vyriešili sme to tak, že chodíme tam minimálne. To čo ja považujem za štandard, okolo iných ani nešlo.
Mam taky dojem, ze vy obidve potrebujete odbornu pomoc 😂
Jedna vyryva, druha je germofob. Ozaj jedna lepsia ako druha
Ja sa celkom cudujem, ze chces ist k mame na 2 tyzdne aj napriek tomu, ze sa takto k tebe dokaze spravat a hovorit ti take veci, co by si ani mama nemala k decku dovolit 🙄
Ze ruky do riti a potom do ust, amen 😂😂😂😂😂

nechápem, prečo riešiš kľučky, keď mamka kýcha a kašle... však kvapôčková infekcia sa šíri hlavne vzduchom, pôjdete o týždeň keď bude zdravá
a čo sa týka tvojich zdravotných problémov, nehovor jej o nich ak takto reaguje