Mama mi stále volá kvôli jednej taške
Brat mi včera nechal u mamy pár svojich vecí s tým, že si ich môžem vziať. Nie je to nič súrne ani dôležité, jedna menšia taška, ktorá tam pokojne môže zostať ešte nejaký čas.
Problém je, že od včera mi mama opakovane volá a pripomína, aby som si po to prišla. Ja však momentálne nemám čas a reálne by som sa k nej dostala až budúci víkend.
Keď jej poviem, že prídem neskôr, tvári sa, akoby som ju nechávala skladovať niekoľko ton odpadu. 😅
Aj vaši rodičia sú citlivý na veci naviac so svojej domácnosti?
@anonym_autor áno niekto taký je. Je to hrozná vlastnosť ten človek robí zle viac sebe. Každý máme ale to svoje žejo
@majus2323 Veď áno :-/ nemám u nej žiadne veci, ktoré by musela skladovať, býva sama, teda ani jej to nejako nemôže zavadzať. Mrzí ma to :-/
Moj muz je taky isty, kamoska ma u nas v sklade kocik (poziciavala inej, ta byva daleko, tak nechala u mna) a moj muz sa 3x denne pyta kedy uz pride pon, pricom nijako nam to nezavadzia, porazit ma ide, povedala som mu, ze nech jej to zavezie 😂
@anonym_autor mojej kamarátke tak vyvoláva mamka, ktorá je na dôchodku, nudí sa. Zavolá jej príď si pre priesady paradajok (ona príde ), na druhy deň príď si pre priesady papriky. Pritom kamarátka a jej mamka robili spolu v jednej firme na 3 zmeny. Jej mamka už zabudla ako je to robiť na 3 zmeny. Nudí sa tak vyvoláva
Obrovsky problem je to nielen pre tvoju mamu, ale evidentne aj pre teba, ak potrebujes o takej prkotine zakladat diskusiu 🙈
Obrovsky problem je to nielen pre tvoju mamu, ale evidentne aj pre teba, ak potrebujes o takej prkotine zakladat diskusiu 🙈
@anonym_202e6b mama autorky, si to ty?
ano mam akych svokrovcov, vadi im snad csetko a pri hocicom maju pocit ze ich vyuzivame. Fuu je to dost komplikovane…….je mi luto ze mas takych rodicov
Mne je ľúto tvojej mamy, akú má dcéru, že ju pre nejaký blbý telefonát opisuje na internete, že ho nevie spracovať . Pritom neide o hádku, ani o život. Ide o 💩
Je to jej domácnosť a vadí jej to, no a čo? Choď si to zobrať alebo niekoho pošli a vec vybavená.
Ja som minuly tyzden zazila nieco podobne u otca ked nas rad radom (svagrinu, mna, moje dve sestry) posielal k vzdialenej rodine po suche pecivo pre sliepky (nikto z nas nevedel, kde byvaju), ze im to tam zavadzia a treba hned pre to ist, pretoze im slubil, ze pre to pride.
Skôr mám pocit že je tvojej mame smutno a tašku využila ako spôsob nalákať vás ku sebe na návštevu.
@anonym_autor Mám jednu švagrinú, ktorá u seba neznesie žiadnu cudziu vec. Keď prídu jej deti s rodinami zo zahraničia na prespanie, nič si u nej nemôžu nechať.
@anonym_autor Mozno ta pozna a vie, ze to tam bude stat rok, ci? Minimalne jej daj konkretny termin. Informacia "pridem neskor" je dost vagna.
@anonym_autor super, tak mama a jej byt maju sluzit ako skladisko nepotrebnych veci pre jej deti. Ved to mohol brat dat rovno tebe, mohla si si pre to ist k bratovi, mohol ti to poslat kurierom, ale nie, zaneprazdnene deticky nechaju haraburdy mame 😃
Mama asi velmi dobre vie, ze jej to tam bude kvasit este pol roka…
Ale diskusiu o tom zakladat, na to cas je…
nie aj keby mám doma kilo hnoja tak mojej je to jedno a dokedy by to tam bolo tak dovtedy by to tam tronilo😄
@anonym_autor mna keby to na*ralo tak by som zavolala nejakej susede/kamoske co byva vedla a na rovinu ju poprosila nech mi ide tu tasku od mamy zobrat, ze si pre to cez vikend pridem k nej, lebo mame vadi ze to brat nechal u nej

@anonym_autor áno niekto taký je. Je to hrozná vlastnosť ten človek robí zle viac sebe. Každý máme ale to svoje žejo