icon

Máme ostať bývať so svokrovcami, alebo ísť do vlastného?

eliz188
2. sep 2014

ahojte včetci mám problém s bývamím so svokrovcami ako to už zažilo vela z nás len ten náš je trochu iný....
Priatel ešte ked sme sa nepoznali vzal úver a postavil v podkrový rodičovského domu velký 3izbový byt spoznali sme sa nastaťohovala som sa narodil sa mi syn a vtedy som až zistila čo je vlastne moja svokra zač od vtedy musí byť vešetko podla nej a ako ona sama povie, nehovoriac o tom že obaja moji svokrovci majú problém s alkoholom a tak sú často u nás hádky a krik bez ohladu či je pri tom aj malý alebo nie a samozrejme sa to neobýde ani bez vyhadzovania pretože aj ked sme do vrchu investovali my na liste vlastníctva to stále patrí im. premýšlame nad prefinancovaním úveru a navýšením aby sme si mohli kúpiť vlastný domček už máme dokonca aj vybrané samozrejme je na ňom veeela práce zadlžime sa na celý život a tak.bojím sa len jedného keby sme odyšli a to toho že by sme to finančne neutiahli aj ked muž má dobrú prácu ja som na materskej a tu si prácu najdem len veeeeelmi ťažko. dnes prišiel s návrhom že čo keby sme zobrali menšie navýšenie a podokončovali si všetko čo nám chýba na svokrovom dome a nejak to vydržali.... neviem čo mám robiť na jednej strane by som šla do svojho a mala ten božský pokoj a na druhej sa mi nechce opustit toto tu kde sme už začali budovať našu rodinu a domou prosím poraddte. ☹

Strana
z2
timea7
6. sep 2014

odísť, hneď a kdekoľvek

david93
21. sep 2014

ak ostať, tak jedine s tým, že sa prepíše polovica na vás

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
sari24
21. sep 2014

Aj keby som mala so svokrovcami ten najlepší vzťah a hlavne svokra by bola perfektná tak aj tak by som chcela bývať vo vlastnom už len pre ten pocit súkromia a že si môžem robiť vo vlastnom dome čo len chcem

dendy1
21. sep 2014

....nejako to vydržali.....znamená: kým sa svokrovci nepominú? Ak áno, tak by som radšej čakala v 2-3 izbovom byte a potom si buď užila a prerobila zdedené, alebo všetko predala a kúpila dom snov. Za odmenu že som sa v zdraví dožila 😀

Strana
z2