Manipulator vo vzťahu. Ako sa brániť?
Potrebujem iný pohľad na situáciu. Máme syna s epilepsiou a posledné obdobie má častejšie počas spánku epileptické záchvaty. Preto ho máme pod kamerou. Manžel mal na starosti kontrolovať kameru, ale on si nechal mobil s videom asi 3 metre od seba. Keď som sa za to nahnevala, tak to začal zľahčovať, že to bola chvíľka (40min) a keď som sa začala hnevať ešte viac, tak poukázal na to, že som nejaká iná a že či som frustrovaná. Celú situáciu otočil proti mne, lebo som sa vôbec nahnevala a tak je to vlastne zakaždým keď sa za niečo nahnevam. Nakoniec som vždy ja tá zlá. Prosím o názory, či je naozaj toto z mojej strany nesprávne alebo ako mu vysvetliť, že si má vedieť priznať chybu a neotáčať to proti mne.
Sadni si s nim a porozpravaj sa s nim v zmysle, ze ak na nieco poukazes, alebo ho na nieco upozornis, aby to nebral zle, len si ho upozornila, ak sa to stane znovu, nevadi to, akurat ho zasa upozornis.

@domkakvet už som to písala vyššie, nie je to s krikom ani výčitkami. Môj manžel neznesie ak sa poukáže, že on urobil chybu, nijakým spôsobom. Ak sa dostatočne snažím objasniť prečo to bolo nesprávne, tak nasleduje ofenzíva z jeho strany.