icon

Manipulátorka

16. dec 2022

Ahojte baby , ide o svokru . Mame teda mali sme velmi pekny vztah aspon z mojho pohľadu (alebo to hrala pred synom ) no dozvedela som sa ze ma strasne ohovára a preklína 😔 Muzovi to nechcem povedat pretoze viem ze k nim pojde a bude chciet vysvetlenie a svokra ako Dobry manipulátor ho este obráti proti mne a k tomu ho bude citovo vydierať 😣 muz je na nich velmi citlivý proste ho opantá sladkými rečičkami adt.. k tomu sa este zaoberá vesticami a aj to som sa dozvedela ze nejakej vestici dala moju fotku ale neviem co chcela urobit ci ma dala porobiť alebo co 🤦🏾‍♀️ ja verim v Boha a toto mi pride on nej hrozne zle . Od vcera sa neviem spamätať ako dokaze byt taka falošna a ublizovat ludom . Baby co robit ? Bývame 10 minut od seba inde ist nemozeme, muz pracuje so svokrom v jednej firme cize aj tak stale budu v nasom zivote , ona chce riadit vsetkych aj Putin je slabý proti nej 🤦🏾‍♀️este by som mala co pisat ale fakt nevladzem sama z toho sklamania

zoeeoz
16. dec 2022

Ja by som to riesila s muzom aj napriek tomu co si pisala, aby vedel preco od urcitej doby budem na svokru kaslat 🙂

larisalarisa
16. dec 2022

Najlepšia obrana i ochrana je ignorovať to všetko.viem o čom hovorím, ja mám tiež osobnú skúsenosť. Bola som vždy ticho, jazdy čakal na konflikt, ale od mňa sa ho nedočkal. Ak nebudeš reagovať, postupne to prestane. Lebo cieľom je vyvolať reakciu.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
larisalarisa
16. dec 2022

S manželom by som to neriešila, lebo to by bola tiež voda na jej mlyn. Proste sa tváriť ako najväčší blbec a nereagovať.

martina1985ba
16. dec 2022

nemozes si ju natocit ked ohovara svagrine alebo ukazuje svoju pravu tvar?

dominkaveronika
16. dec 2022

Nerob nič, nevšímaj si to ,ked by si aj začala to riešiť tak nič tým neziskas

janinkajaninkova
16. dec 2022

Milujem tie,ktoré NEZNASATE svokry! Ale ich syn,ktorého vychovali,je Vám dobrý??? !!! Psycho!

elenka.k
16. dec 2022

Je to ťažké, ostáva ti urobiť si obranný štít! Jedným uchom dnu, druhým von. Zmeň svoje chovanie k nej, odpovedaj, iba čo musíš, ináč ju ignoruj.
Manželovi, bez dôkazov, nemôžeš nič povedať, mohlo by sa stať, že sa karta obráti proti tebe - ako píšeš. Neber si to tak k srdcu. Viem sklamanie - bolí.
Fakt, nerozumiem, podaktorým ako sa môžu takto správať ...?

elenka.k
16. dec 2022

@janinkajaninkova ja mám rada svoju svokru 🙂

isis234
16. dec 2022

@kittykat22 nie je dobré povedať to tej osobe... bude robiť ešte horšie veci... Posielať jej lásku. to ju oslabí

evica17
16. dec 2022

Skoro ako môj príbeh. Predtym všetko ok, ale predomnou alebo inými ohovarala druhu švagrinú, do nás chodila rýpať, a mnoho iného,ešte horšieho,nechcem to tu takto verejne. Aj sme tam chodili so synom, a mužom v nedele občas n celý deň. Ale po jednom vyhrážani,kedy môj muž prd urobil iba za ňou utekal a mamička,urobíme všetko ako si budes priať len aby si neplakali a aby si sa nešla náhodou kdesi hodiť. Prestalo má to baviť, ja si po hlave nenechám skákať. Muž to mohol utat už dávno,ale on s boji ju konfrontovat,tak som utala kontakt (po dlhom riešení a rozmýšľaní,nakoľko keby nemám dieťa tak je.mi to jedno a serem na ňu už dávno). Ja takých ľudí k životu nepotrebujem, a ani moje deti. Samozrejme teraz sa hrá na trpitelku, muža hucka proti mne, že za všetko môžem ja,že som sa zmenila a že kvôli mne nebudú deti poznať babku. Ale to čo robila a robí je na diagnózu, poslala som ju liečiť sa, potom môže deti vidieť za mojej prítomnosti.

isis234
Autor odpoveď zmazal
isis234
Autor odpoveď zmazal
isis234
16. dec 2022

@martina1985ba nahrať jej hovor, aby ona o tom nevedela

isis234
Autor odpoveď zmazal
isis234
Autor odpoveď zmazal
maja22
16. dec 2022

@isis234 pozehnanie seba a domu svatenou vodou je ok, nerozumiem tomu, naco zvonit v kutoch zvoncekom. Ake mas k tomuto tvrdeniu zdroje? Mne to uz pride ako hra s magiou.

isis234
Autor odpoveď zmazal
maja22
16. dec 2022

Autorka, dobre ti tu poradili - ak ty budes viest sviatostny zivot, modlitby, sviatost zmierenia, co najcastejsia ucast na Eucharistii aj so sv. prijimanim, zlo vyrieknute svokrou ci vesticou nebude mat na teba dosah. Zehnaj jej, modli sa za nu, odpustaj jej a mozno to nebude tak rychlo, ale ovocie tvojich modlitieb pride. Najlepsie, keby ste sa modlili spolu s manzelom. Nemusis pred nim riesit, ze mas tazke srdce na svokru, resp. podla toho, ako to sama zvladnes, ci sa chces s tym popasovat sama a v ramci odpustenia o tom s nim ani nehovorit, alebo sa potrebujes vyrozpravat. Len je tu riziko, ze manzela to rani, tak si to rozmysli. On nemoze za to, ako sa sprava jeho mama.

deniskap
16. dec 2022

To ako svokra ohovarala vsetkych okolo,ti mohlo napovedat,aka je a ze isto aj na teba cely casctsk kydala,len sa to k tebe nedostalo. To,ze to povies manzelovi,co sa tym vyriesi? Ak by ti aj veril - pokazi sa jeho vztah s matkou /to chces? aby sa spolu nebavili?/ alebo neuveri tebe a pokazis si to ty s nim a s nou. Jednoducho ju ber taku aka je,lebo ina uz nebude a snaz sa s nou netravit tolko casu. Proste ju len toleruj,ze to je matka tvojho muza,nic viac. Ked jej nebudes tolko na ociach,nebudes o nej ani tolko rozmyslat a zbytocne sa trapit.A s tym preklinanim. Ako pisali vyssie: ked ty tomu neveris,nemas sa coho obavat.

adelkaa159
16. dec 2022

Presne pre toto si drzim ludi od seba, nepustim si len tak k srdcu hocikoho, sklamanie som presne take zazila a aj po tych rokoch mi to pride divne, ten clovek stretavam sa s nim no stale ked aj pride iba prikyvujem nehovorim nic zo svojho sukromneho zivota a myslim si svoje😊mam takisto aj svokru s ktorou mam presne taky isty vztah velmi dobry, napriklad ja som na nu pocula ako ju ohovaraju z rodiny ale dajak sa mi nechcelo verit a proste neni to pravda, je zakecana niekedy trepe 2 na 3 ale nikomu nikdy neublizila iba pomaha a ona fakt nikoho neohovara, vobec , ani svagrinu ani jej dceru ani synoch no proste nikoho aj ked pride k tej teme povie ja to neriesim nech si robia co chcu ... je velmi zakecana niekedy ide dakedy mi uz toto rozpravanie ide hore hlavou ale dala by nam aj modre z neba mne muzovy a vnucatam . Takze ja jej verim ze ma nepreklina a aj ked ma daco proti povie mi to ako aj ja jej .. ja keby som sa toto dozvedela by som sa jej nato opytala urcite a minimalne znizila kontakt na nevyhnutnosť , mna ked clovek sklame raz a hlavne taky ktoremu vylejem srdce u mna skoncil natolko ze som schopna sa nepozdraviť

alkamalka
16. dec 2022

Presne ako píšu baby hore, ak si v posvacujucej sviatosti (spoveď,sv.prijimanie) nemôže ti nič urobiť. Nereaguj na ňu a snaž sa jej co najviac vyhýbať, vyhovor sa vždy na niečo. Diabol nepočuje naše myšlienky, ale zneužije všetko čo vyslovis,vidíš,čítaš..preto minimalizuj rozhovor so svokrou, ak je naklonená týmto praktikám (veštice,carodejnice) treba sa jej vyhýbať,alebo nekomunikovat s ňou, nezdoverovat sa jej s ničím. Veľa veľa sa modliť. Opatruj sa.

maja22
16. dec 2022

@isis234 Zvončeky sa v liturgii objavili v XIII. storočí. Pomocou nich sa upútava pozornosť na hlavné momenty svätej omše. Tieto zvončeky sa používajú aj pri obrade vzkriesenia na Bielu sobotu. Nie su na "vyhananie duchov". Zvony ohlasuju, ze sa tu deje nieco velke. Napr. pri premeneni, ked buracaju aj kostolne zvony vo vezi - aby si kazdy klakol na kolena a poklonil sa zivemu Bohu v Eucharistii. Horiace sviece iba symbolizuju Krista, ktory je svetlom sveta.

maja22
16. dec 2022

@isis234 tu si mozes precitat o liturgickych symboloch viac: http://farnostrajec.sk/article/default/1836

zoeeoz
16. dec 2022

@isis234 je to iba o tom uz ci je blbec alebo nie a ci chape, ze ma stat pri svojej zene pokial su obvinenia pravdive 🙂 asi si myslis, ze sa mi to lahko hovori ale ja som si presla tiez svojim so svokrou a tiez bol moj muz dost na mamu naviazany ..ano mohlo to skoncit aj zle ale mne by to za zistenie stalo aj keby to dopadlo naopak😅

adkadz81
16. dec 2022

Ano manipulacia=sa carovanie-zavazny hriech.Vasa svokra je pod vplyvom demonov,narcistka.Potrebuje pocut evanjelium o tom,ze jJezis za nu zomrel,prijat ho obratit sa znovuzrodit sa.Pokial ste vy neznovuzrodena,potrebujete to aj vy.Najdite si krestanske spolocenstvo,poziadajte oo modlitbu za oslobodenie,o pomoc.Postite sa,modlite sa,pustajte krestanske chvaly,Bozie slovo vo vasom dome,pytajte si ochranu Jezisovej krvi pre vasu rodinu,citajte Bibliu-specialne o Jezabel,o carovani v Starom zakone a cely Novy zakon..Toto je duchovny boj medzi satanovyma Bozim kralovstvom.Ked budete pod Bozou ochranou nic vam neuskodi.Svokra sa nici sama a ak s tym neprestane,znici sa uplne.Budte k nej dobra,ale snazte sa o co najmensi kontakt.Vypocujte si svedectva ludi,co sa venovali okultizmu,teraz nasleruju Jezisa,videa o narcizme.Poslem Vam viac do spravy,ked bude viac casu

martina1985ba
16. dec 2022

Pocujte, niektore mi uz nahanate normalne hrozu a strach z tych reci ohladom jezisovej krvi, chval, stary zakon, novy zakon...autorka proste asi len veri v dobro krestanstva,netreba to prehanat a riesit to cez tieto bludariny lebo jej svihne ako jej svokre

maja22
16. dec 2022

@martina1985ba Malo by to byt presne opacne 🙂 Strach a hrozu by ti mal nahanat hriech, diabol a jeho taktika. Jezisa sa bat nemusis, prave On ma nad diablom moc. Ale ani Jezis nekona proti nasej slobodnej voli, chce byt do nasho zivota volany, pozvany. O tom su tieto prispevky 😉Nevolany prichadza diabol, lstivy a zaliecavy, clovek mu lahko naleti.

vanilka83
16. dec 2022

Pomodli sa za ňu ak si teda veriaca,uvidíš možno sa stane zázrak ,hlavne si nič zlé nepripúšťaj ani tie veštice ani porobenie ani nič podobné, všetko zlé sa vráti aj tak k nej uvidíš. Možno by som ju sama konfontovala zoči voči že čo si sa dopočula,keď nemôžete od nich odísť a oddeliť svoje životy od nich,ja by som nedokázala mlčať, sorry ale vážne nie,aj vzduch sa medzi vami vyčistí, normálne chod za ňou,nič v zlom,len jej povedz,že vieš o všetkom čo o tebe hovorí a co robí. Potom uvidíš ako sa zachová možno sa zahanbi a stiahne sa.

evica17
16. dec 2022

@janinkajaninkova hej, lebo všetky svokry sú anjelici a nikdy nič neurobili,len dobro seju. Môj muž napr.povedal,že najlepšiu vec vo výchove urobila jeho mama takú,že ho dala na detskú besiedku do kostola. Tak to asi aj hovorí o Tom kto vychovával muža. Vieš ako na výchovu dieťaťa nemá vplyv len matka,ale aj otec a inéy ludia