icon

Manžel a partia

14. júl 2021

Kopu tém ti už bolo podobných . U mňa je to des. Manžel pracuje dosť dlho do večera ale hneď ako príde pri bydlisko ,tak zmyzne za takou partiou,ktorá vysedava dennodenne na terase. Už ma to naozaj vytáča . Som tak nasratá ale keď príde tak to zimná opadne. Ja nechodím ..nemôžem si dovoliť . Treba aj doma niečo urobiť aj urobiť jesť dcére má prázdniny ,aj psa venčiť . A vôbec , myslím že rodiny život vyzerá inak . Škoda . Veľká škoda že ho oblbuju ľudia ktorých pozná menej ako mňa . Ja len dúfam že raz ho to prejde samého od seba

autor
14. júl 2021

Človek sem príde len preto aby to sem akosi dostal zo seba a trochu je lepšie. Verím tomu že není som jediná s takym problémom. Ale viete čo ? Oni presne vedia že mi vadia, že stále sú vonku a muž ide tam ,volajú ho ..asi im to robí dobre . Ale chýba je v mužovi ,on nevie kde je jeho miesto. Keď sa ma opýtate či ma volal ?áno pár krát áno ale viacmenej zmyzne sám. Ja nemám náladu na chlapov a čo tam budem mne sú cudzí a ešte aj s čašníčkami jebnute reči . Dobre ..sú to chlapi ale je mi na grcanie s toho

autor
14. júl 2021

Najviac ma tiež jebe že príde a papať . A ja blba už len na to čakám a premyšlam čo urobiť. Myslím že pred rokmi si ma vážil viac ,neviem prečo 😔

dzulli1980
14. júl 2021

Zakroč, kým je čas ... raz, dvakrát do týždňa OK, no každý deň určite nie ... rovnako je rodič ako Ty ... nemal mať rodinu, keď potrebuje každý deň takto "zmiznúť" ... netolerovala by som mu to ... nie si slúžka, nie si otrokyňa, treba si začať viac vážiť samu seba ... no ja by som mu teda žalúdok vyčistila ... a nech si vyberie rodina alebo "kamaráti".

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

A co keby si mu to objasnila? Ved nememu decku ani vlastna matka nerozumie. Chlapovi musis vsetko pekne jasne a zrozumitelne, to je zaklad.

elizabet173
14. júl 2021

chápem, že ťa to štve, veď koho by aj nie. Kedysi taký nebol? Prišiel z práce a ostal doma? Či keď sa nedalo, tak čušal doma a teraz to doháňa? Ty si musíš začať viac vážiť sama seba. Ja by som sa s ním porozprávala a ak by to nezmenil, darmo by čakal na niečo navarené. A na slová papať by som absolútne nereagovala, ani by som sa nezdvihla zo sedačky. A v sobotu by som mu nechala dcéru aj psa a vypadla by som na celý deň.

autor
14. júl 2021

@elizabet173 bol iný ..aj keď mal prácu tak sa tešil keď sme niekde spolu išli .ale asi som sa mu zunovala alebo mu kamaráti dohovorili niečo .bohvie .a to čakáme babo myslela som že bude ma obletovat haha ale kdežeee.. nič sa nezmenilo čo sa týka ani v domácnosti absolútne . On povie on zarába a ja mám na starosť doma .
...kde sme v akej dobe . však bývame spolu nie ?každé ráno ako slúžka spratavam len veci upratujem dookola veď čo . Keby aspoň sám od seba niečo urobil pre mňa . Jeden deň mu doslova zakážem že nech príde domov W nech nejde nikam von ..a na druhý deň už je zas tam
.

autor
14. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl koľkokrát som jasnila aj dobre aj zle keď nezaberalo.. chvíľu bolo dobré a potom zas..

elizabet173
14. júl 2021

neváži si ťa preto, lebo ty si nevážiš sama seba. Asi sa nikdy doma nepretrhol, ale počas lockdownu bol aspoň doma. Keď príde a povie papať, tak nerozmýšľaj, čo mu urobíš, sama vidíš, kde robíš chybu. Spýtaj sa ho, prečo očakáva, že sa ty budeš správať ako manželka, keď on sa správa ako slobodný. To, že zarába, je hádam prirodzené, neznamená to, že mu to dáva právo z teba robiť slúžku. Veď aj ty máš nejaký príjem, nie? Chodíš ešte do práce, či?

deti95060810
14. júl 2021

no tak to je horšie že si ešte aj tehu, lebo neviem či sa chlap zmení keď príde na svet bábo....😉
môže sa stať že budeš na všetko sama a on si bude vysedávať na terase s kamošmi a oblbovať čašníčky....😉

kitycat
14. júl 2021

To je tak ked mu aj papat das, aj mu das ale seba si nevazis. Druke decko na ceste a muz v krcme vysedava. Take slovenske, konikovske...

autor
14. júl 2021

@kitycat no tak sprosto"som naučená od mamy ..ona nás všetkých rozmaznavala ale otec nechodil von to viem

elizabet173
14. júl 2021

si hádam dospelá a svojprávna, tak nie si povinná do konca života robiť to, čo robila tvoja mama. A ona to robila za inej situácie, otec von nechodil. Moja svokra tiež chystala svokrovi keď sa išiel kúpať pyžamo, župan. Ja som sa tomu divila, ale na druhej strane pre svokra bolo samozrejmé, že navaril, požehlil, aj upiekol. Obom im to vyhovovalo. Aj tvojím rodičom to obom vyhovovalo, ale tu to vyhovuje len tvojmu mužovi a teraz by mal on rozmaznávať teba. To je prvé, čo by si mala urobiť, ak mu nebodaj chystáš ešte aj raňajky a desiatu, tak to môžeš zmeniť hneď ráno.

sslobodnamama777
14. júl 2021

su aj taki zavistlivi "muzi" co naročky kazia dobré vztahy druhým a chcu ho otrhnut od rodiny,..zalezi na nom, ak je chlap sa uvedomi a najde si solidnych kamaratov, skus mu ukazat, ze spolu vam je superne, chodte na prechadzky na zaujimave miesta co ho bavia, najdi nejake trasy, prirodu, vzduch, naplanuj vylety alebo nejake prednasky o otcovstve a rodicovstve ..

junovedievca
15. júl 2021

A nemozes uribit to ze ta doma po praci nenakde popripadebaj po tom a nic mu nepovies a kebyze sa konecne soamatal ze kde si a volal ti tak mu povies ze naco budes doma na nho vakat kedcaj tak vzapati odide.mozno toho nakopne ze strati to ze ma zabezpecene teplo domova

autor
15. júl 2021

@sslobodnamama777 áno presne ako píšeš .mala som ten pocit že to robí dobre pár ľudom . Ale nemôžem sa donekonečna snažiť iba ja 🤷naozaj na to sú dvaja .ja musím aj tak mysliet na seba viacmenej. .už som dosť myslela na vzťah ,a trápim sa zbytočne

dankanka
15. júl 2021

Neda mi to ale.. preco nepracujes? Si na nom zavisla ekonomicky, psychicky.. normalne sa nanho vyser a chod aj s malou dakam von. Necakaj ho s rozpalenou panvicou. Preto si Ta nevazi, si nesamostatna a nevies sa samej seba zastat.

elizabet173
15. júl 2021

@dankanka absolútne trefné

autor
15. júl 2021

@dankanka preto nepracujem lebo už mám na konci tehu. Pracovala som neboj sa ,6dni v týždni. Vtedy som ten pocit veru nemala . Ale aj tak namna čakalo doma všetko

autor
15. júl 2021
autor
15. júl 2021

Ďakujem vám ženy 🙂už bude dúfam lepšie

dankanka
15. júl 2021

Pockaj ale ak si pracovala, tak mas matersku, cize zase plat.. cize ta nikto nezivi de facto.. tak menim..cakaj ho foma s rozpalenou panvicou..a ked bude mat hlupe reci, slahni mu s nou .

elizabet173
15. júl 2021

na základe čoho si myslíš, že bude lepšie? Ak ty nič nezmeníš, prečo by mal niečo meniť on? Je najvyšší čas niečo urobiť