icon

Manžel a svokra

17. apr 2021

Ahojte dievčatá písala som tu už raz kvôli manželovi že často chodí domov ku rodičom a ja s dieťatom som sama. Vtedy som riešila to, že manžel po nočnej alebo ked ide na dennú tak prespáva pri rodičoch. Že ked ma napr. v pondelok dennú tak ide domov už nedelu a prespí pri rodičoch a od nich odchádza do dennej pondelok ráno a ku mne a dieťatu príde až pondelok večer. Alebo ked mal nočnú napr. v utorok tak už utorok o tretej odchádzal od nás šiel k rodičom a od rodičov šiel do nočnej a prišiel k nám až v stredu poobede. Vtedy ste mi radili ako postupovať, takže chcem vám aj poďakovať za rady ktoré som dostala a musím povedať že sa to trošku zlepšilo aj ked nie celkom . Lebo na nočnú chodí tak ako chodil, ale do dennej ide od nás takže už nenocuje pri rodičoch . A prišla som nato že domov ho ťahá jeho mama, lebo stále volá že prečo nebol doma, že kedy príde atd. Mrzí ma aj to, že volá iba jeho a mňa aj dieťa nie ... O vnúča sa vôbec nezaujíma. Myslíte že sa to časom dá do normálnu či nie?

Strana
z2
lintu
18. apr 2021

Svokra ho možno ťahá domov, ale on je blbý, že sa dá. Žije naraz ako keby dva životy. Čím dlhšie to takto trvá, tým je menšia šanca na zmenu. Je to už v podstate ako zvyk. Funguje im to, sú spokojní,... No aký je dôvod to meniť? Ty sa sem tam možno ozveš, no tiež toho vetra veľa neurobíš.... Celé zle proste.
Po rozume mi chodí jeden vtip. Neviem už o čom bol. Pointa ale bola tá, že či chlap v daný deň a v danú hodinu bude alebo nebude doma, jeho žena bude mať vtedy v každom prípade sex. Tiež to tak môžeš skúsiť. Vymysli si bohatý program. Zober dieťa a choďte von. Nepôjde manžel? Pozvi nejakého kamaráta. Treba doma niečo spraviť? Chlap je mimo? Ok. na internete visí zoznam hodinových manželov. Atď atď. Pokým to správne uhráš, mohlo by to zobrať.
Ak zakaždým len čakáš, nanajvýš sa vykričíš, ten tvoj originál manžel sa nemá prečo báť, že by ťa stratil. Možno potrebuje trochu prefackať, aby sa zobudil. Samozrejme, môže sa to obrátiť aj proti tebe, ale.... aspoň budeš vedieť na čom si.

Si tu pod anonymom, čiže k tej staršej téme sa nedostanem. Svokrovci majú aspoň veľké gazdovstvo, či čo k nim manžel chodí robiť? Koľkokrát do týždňa to približne vychádza? Syna má k nim zakázané brať? Čudujem sa, že ho niekedy aspoň na otočku nezobral.

0kristina0
18. apr 2021

Mila autorka, toto sa nikdy nezmeni pokial to tvoj muz nestopne. Teraz chodi na TLC relacia Mamincini mamankovia alebo tak nejak sa to vola, pozri si to, mozno to najdes aj na youtube. To je na diagnozu, zeny ktore sa nevedia odputat od svojho syna. Ale aj si ochotna to tolerovat do konca zivota tak budis, vela stastia

ankare
18. apr 2021

Fuuu, nezávidím Ti to... Tu si musí Tvoj manžel rázne určiť podmienky a nenechať sa manipulovať mamičkou. Držím palce!

luccija
18. apr 2021

@lintu nie, keď si dobre pamätám tam nešlo o pomoc rodičom, ale aby sa dobre vyspal pred prácou a nemusel skoro vstávať do dennej od rodičov to mal bližšie.spaval tam aj po nočnej najedol sa a išiel k rodine.Predtym to bolo veľa x do týždňa super, že sa posunuli aspoň takto aj, keď...

gabu_lienka
18. apr 2021

@lintu https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-riesit-ze-manzel-s-nami-travi-malo-casu-kvoli-vzdialenosti-prace/?page=2

Autorka - neviem na co ti je takyto trulo v dome, popakuj ho naspat k mamke a nebudes sa musiet rozculovat, ze nema prestrihnutu pupocnu snuru. Ved on s tebou a dietatom nezije, chodi k vam na navstevy.

Strana
z2