Manžel chce nasilu dieťa
Je to normalne ze manzel chce nasilu dieta? Mala som 2x potrat rozisli sme sa lebo chcel skusit s inou ci bude mat dieta tiez potratila ta druha ...je to choroba? Fakt neviem uz...
@tosomja nevratil 😀 asi bude dalej skusat
@simona1996712 mala si to sformulovať ináč. Napísala si že tvoj manžel chce dieťa, nedarilo sa, tak vyskúšal inde ...vyznelo to, ako keby ste naspäť spolu. V každom prípade túžba po dieťati je u neho silnejšia ako láska k tebe. Tak ho nechaj a nech nájde tú, ktorá ho urobí šťastným. Ja by som s ním už nebola, aj keby som mu mohla porodiť 11 deti.
@denkatn ano a doktor povedal ze ma zly tvar
@simona1996712 ...a teba sa to ako tyka? Chce si pozicat tvoju maternicu alebo co?
@tykat nie odo mna nechce nic lebo si mysli ze ja nenozem mat dieta
@simona1996712 tak ti poviem kolko zien tu pise,ake su zufale a chcu dieta,to pokladame tiez za chore? Co je na tom tuzit po dietati? Kazdy mame ine chapanie a musime sa snazit pochopit toho druheho,byt empaticky. To,ze nehlada v prvom rade matku svojho dietata je druha vec,ale zase podavas nam tuto info ty,tak mozno tebe sa zda,ze silou mocou chce hocikoho oplodnit. Radsej by som sa starala o svoj rozvod ako do zivota svojho buduceho ex.
No nehnevaj sa pani zakladatelka, ale mam pocit, ze tato ironia a ustipatnost sa ti vie pekne vypomstit. Lebo ked ina mu porodi dieta, ty ostanes v peknej prdelke. Dostanes take dovi-dopo, ze ani nebudes vediet ako sa volas. A potom bude neskoro vyplakavat na sude
@lubkavargova1 nech ma je mi to jedno
@lubkavargova1 ale nie je normalne skusat s kazdou kazdu oblbovat len ci sa mu podari nejaku oplodnit
A ty si prečo ešte stále manželka, keď ťa podvádza? A prečo sa o ňom stále vyjadruješ ako o svojom manželovi, keď ste od seba a on už sexuje s inými?

@mirka1633 ja za seba viem, ze ked som mala tuzbu po dietati som spravila skoro cokolvek. toto az nie lebo nie som chlap, ale chapem tu tuzbu...