icon

Manžel dnes spomenul rozvod

svetluska82
6. apr 2015

Ahojte, opat sa citim mizerne. Dovod? Manzel dnes spomenul rozvod. Vraj kvoli tomu, že nechcem dieta a ze zistil, že pri mne ho mat nebude. Skusim v kratkosti približit nasu situaciu. Je to moje druhe manzelstvo, z prveho mam syna. Som karieristka, rozbehana, trosku workoholik. Ale zas plat priemerny....Ale praca ma neskutocne bavi, do prace chodim velmi rada aj ked psychicky je to veeeelmi narocna robota. Moj muz je obycajny chlap, vzdy bol nesamostatny, do 32 rokov hotel mama. Full servis. Ja som nikdy nebola typicka gazdinka, ale tieto sviatky som zobrala dovolenku na tyzden a vypulirovala cely byt, okna, napiekla, navarila....Viem, že ma rad, ked sa o neho niekto stara tak som sa premohla. Manzel nepracuje asi rok, nepobera ziadne davky. Doma neurobi takmer nic, okrem toho ze navari 3x krat do tyzdna. Nerobim mu sceny, pretože to nemalo zmysel jednoducho som sa zmierila s tym, že ja som ten clanok, ktorý musi zarobit, a on aj ked sa snazi najst si robotu nema sancu lebo: nechce sa vzdelavat, ma len maturitu, ma uz dost vyssi vek ( aj ked 40 rokov nie je nic), nedokaze manualne pracovat ( zdrav. problemy), odmieta ist do zahranicia. Takze caka, že sa niekde zasije do kanclu, co dost pochybujem. Tazke zijeme si tak celkom dobre, netrieme biedu, na mne je vsetko do platenia uctov, po vozenie syna na kruzky. O deviatej padam od unavy a to sa musim premoct a porobit si cosi na PC do prace. Povedala som si ok, ja budem silny clanok, nehadame sa, nekricim, nevycitam. Jednoducho som rada, že mi nezatrhol moje aktivity- joga, kurz jazyka .Kamaratov daval a dava na popredne miesto, pravidelne 2 krat do tyzdna panske jazdy. Zvykla som si na tento stereotyp a on jednoducho dnes vysiel s rozvodom. Poradte zeny ako sa zachovat? Mam cosi usetrene, ale na novy byt to nie je. Zijeme v jeho byte-nadobudol ho pred svadbou. Viem,z e pokila sa rozhybe potrva to aj 5 rokov. Ostala som v soku a neviem, ci sa s nim bavit ako vzdy, alebo sa tvarit oduto....ALebo co ....

Strana
z19
timea7
22. apr 2015

@bratislavcankanm kuj železo, kým je horúce, hneď zajtra ho za uši dotiahni k notárovi, advokátovi, alebo kde sa to robí - to si zisti a kým je ešte veľkorysý, nech podpíše, že ti necháva byt, Držím palce.

triana
24. apr 2015

Tak len nech si ide lenivec :D nech sa o nho stara maminka, ked sa maminka pominie az potom pochopi kde mu bolo najlepsie a ty sa mozes iba spokojne usmievat a tesit sa ze sa ho zbavis :D

svetluska82
autor
26. apr 2015

@triana on nepojde musim ist ja

celasapremenim
27. apr 2015

@svetluska82 no ako ta tak citam, sag to je parada 🙂 treba to vyuzit a zmiznut, kup si radsej kocura
ja si to ani neviem predstavit, moj zaraba, stara sa o nas ako o svojich 🙂 zaujima sa ako sa mame, ako sa citime, s detmi sa uci, rozprava, chodi s nimi po vyletoch, vsetko jednoducho...obcas ked si to tu precitam, aki idioti existuju prizivnicki, tak nechapem, ako vobec mozu niekoho najst, kto je ochotny im to tolerovat

triana
27. apr 2015

@svetluska82 tak chod ty, urobis najlepsie rozhodnutie, iba ta nici a taha dole a dole

leeenka26
27. apr 2015

Ty si si dokazala aj nasetrit popri tejto pijavici?ako ti mnohe radia podpis a raduj sa. Mas na lepsieho !!!!

mooonika1975
5. máj 2015

manžel si myslí že prestúpil z hotel mamička na hotel žena, treba ho vyviesť z omylu ... a ešte si povedz, je to chlap, čo ťa podrží, keď budeš potrebovať ? nemyslím..... nevyzerá ...... 😒

jabadaba
6. máj 2015

@svetluska82 opytam sa na rovinu - na co je tebe, plne samostatnej a sebestacnej zene takyto muz? Mas syna, mas pracu, vies sa uzivit! K comu potrebujes bremeno, ktore nepracuje, pracovat nehodla, vyrazi si to dva razy do tyzdna na panske jazdy a spol....kvoli sexu snad? Ale to si mozes dopriat aj bez toho, aby si za niekoho tahala! V tvojom pripade, byt na tvojom mieste, zijem si volna ako vtak! Takze rozvod? Jupiiii, vsetkymi desiatimi by som po nom vystartovala! Cim skor tym lepsie!

papricka33
7. máj 2015

Obycajny chlap? Nepracuje, ty ho zivis a platis mu 2x do tyzdna zurky? On nie je obycajny, a ty si (prepac) hlupa 😖 . Byt by si si uz davno kupila, keby si nezivila takuto pijavicu. Ocividne sa nudi a je to jedno velke decko. Ako si to predstavuje, ze by ste mali dieta, ked vas nedokaze uzivit ani teraz? Na tvojom mieste HNED prestanem platit najomne, nech sa chlapec spamata. Na byt narok nemas, vydavky preukazat nevies, cele zle ☹ Hned stopni svoje vydavky. Lepsie to nebude, a moze sa stat, ze ta jedneho pekneho dna vyhodi na ulicu. Kym je to este riesitelne, ries, neodkladaj. Zazila som to v rodine, ale naopak. Chlap ostal jedneho pekneho dna bez byvania ☹ vrazal do bytu, do prerabky, staral sa o deti a flandra ho zatial podvadzala kade chodila. Potom odisla k frajerovi (ten tiez vyhodil zenu, matku svojich deti, z domu, po matke), byt predala a chlapa vyhodila 😖 Tento tvoj, si asi uvedomuje, ze ta ma s bytom "v hrsti". Bude len horsi... 😖

svetluska82
autor
10. máj 2015

takze novinky u nas: dusno, neistota. Co zmenil muz je ze krcmu obmedzil na 1x za2 týždne, aj ked je z toho riadne nervny, Tiez si nasiel robotu, aj ked hundre, že 8 km dochadzat autom je daleko a ze radsej by daco blizsie v kancelarii, ale ked nema vzdelanie tak co by chcel 😀 Co nechce a nevie vyriesit je byvanie, kedze mi vadi kde a ako byvame, a on sa rodicov boji, takze s nimi temu prepisy bytov nejde riesit az o 20 rokov ked splati hypo. Takze toto mi hrozne vadi a asi sa rozvodu nevyhneme, ale ak mam cakat pokial on poda navrh tak to prejdu roky, kedze on sa odhodlava veeelmi dlho. Mam svoj plan, ale neviem ci mi vyjde

mala_hobitka
10. máj 2015

@svetluska82 Ja ti stale drzim palce 🙂

svetluska82
autor
10. máj 2015

@mala_hobitka dakujem....aj ked mam take nervy ze poriadne nespim. Skoda ze vsetko musim riesit ja ohladom rozvodu lebo muz sa nema k cinu..a ja vyjdem ako sprosta a on ako chudacik...byt preda vypkati hypo kopec prachov mu ostane bude byvat v mamicky a ja od nuly.dnes sa mu snazil dohovorit aj jeho brat so zenou no ani ich nepocuval....odisiel na pc

81beruska81
11. máj 2015

@svetluska82 ja ta tiez stale sledujem...aj ked zacnes od nuly ako si vyssie pisala, ale vecer kludne zaspis 🙂

natalym
11. máj 2015

8 km? To je veľa? Nemá robotu, má obmedzené možnosti sa zamestnať a ešte sa mi nepáči?
No asi sa fakt budeš musieť rozkývať sama, lebo inak bude všetko tak ako doteraz. Ak si akčná a máš plán smelo do toho. Mrzí ťa ten rozvod, však? Bolí to. ☹

mala_hobitka
11. máj 2015

@svetluska82 tak aj u tvojho muza plati "komu niet rady, tomu niet pomoci"...

0silvia0
11. máj 2015

@svetluska82 pokojne ho nechaj ísť k mamičke. Mamička poľutuje (chúďa, AŽ 8 km dochádzať - môj zlatý utrápený úbožiačik takto sa obetovať), pofúka kolienko, pohladí po vláskoch a miláčikovi bude opäť dobre. Tento jedinec (naschvál ho nenazývam chlapom) nie je vhodný do manželstva.

canama
11. máj 2015

@svetluska82 nevies preco ta nenavidi? ze si mu nikdy nic zle neurobila? ale urobila....dovolila si mu aby bol "lemra lina", sedel cele dni na gauci, chodil do krcmy a jeho rolu si prebrala dobrovolne za neho...zaujimalo by ma ako vychovavas svoje dieta....tiez ked nespravi nieco co ma spravit tak to ochotne spravis za neho, alebo trvas na svojom?? ja len ze aby si zo svojho syna nevychovala dalsi pripad a la tvoj manzel....v tom pripade totiz svojim svokrovcom naozaj nemas co vycitat. 😒

svetluska82
autor
11. máj 2015

@canama neboj, dieta vychovavam ako najlepsie viem, mam svoj vek a pracujem s problemovými detmi. A preco som vsetko robila za neho? Asi pre klud v rodine, aj ked až tak veľa som nestihala, pretože som zarábala.

@0silvia0 ano presn etak, polutuje ho, tak ako vcera, ked sme boli u svagra aj svokra tam bola. Takye asi takto to bude vzyerat, že ja som ta svina a on chudak ....

@natalym mryi ma, že ma nelubi, lebo som mu dala riesenia a ani jedno neprijal, nepojde proti rodicom, Dokonca zaspal kludne ako nic, a ja celu noc som rozmyslala.

svetluska82
autor
11. máj 2015

@canama neviem, preoc ma nenavidi. Nemzslim si , žebz ma nenavidel, skor ma na haku. Nelubi.

natalym
11. máj 2015

@svetluska82 To je smutné. Ale neurobíš s tým nič. ☹

svetluska82
autor
11. máj 2015

@natalym ved vzdy som myslela že ma ma rad, ale asi nie. Odmietol riesit bytovu otázku, ja ten byt neznasam, vsetko treba opravovať je to nevzsporiadane, ja som zla. S rodicmi ani nekomunikoval, či bz sa nedali dat tie byty papierovo do poriadku.Je to na figu cele, vraj mu pred 10 rokmi povedali, že ked splati hypo-ciže este 20 rokov, tak to s nimi uz nekonzultoval. A v 50-tke mi bude jedno kde budem byvat a 3 izbovy nebudem potrebovat. Len nech som zdrava.

natalym
11. máj 2015

@svetluska82 Musíš sa pozerať na seba a na syna. Aby Vám bolo dobre.

natalym
11. máj 2015

@svetluska82 Keď sa nedá tak sa nedá. Celý život sa cítiť ako idiot.........Je to blbá situácia. Skoro jak u nás doma. 😉

Strana
z19