Manžel doma nič nerobí
Ahojte mám problém s manželom stále sa hádame keď príde po práci nič nerobí iba sedí pozerá TV alebo mobil . Máme dve deti 2 roky a 9 mesiacov, nepohra sa s nimi ani nič . Keď ma vidí chvíľu na mobile stále mi hovorí že cele dni nič nerobím stale ma ponižuje . Pritom som každý deň s deťmi sama je uvarené upratané o deti postarané chodím s nimi von aj všetko . On neurobí nič niekedy ideme všetci von ale to už musí byt . Ale doma nepomôže nič iba ma reči a za všetko môžem ja . A ja uz nevladzem 24/7 sa starať o všetko a keď mu to poviem on len že chodí do roboty a načo som si teda robila deti keď nevladzem 😒 nemá to konca kraja on sa nemieni ani trochu zmeniť .
@anonym_autor od začiatku treba do všetkého muža zapájať, ak od začiatku bolo všetko na tebe, tak sa mu ani nečudujem, treba si sadnúť a dohodnúť sa na pravidlách, nech škrabe zemiaky, čistí zeleninu, vynáša smeti, napíš mu zoznam čo a kde má kúpiť...ruky má zdravé nie? všetko je to o komunikácii a dohode aby boli všetci spokojní, to že on príde z práce a chce odpočívať, je OK,ale nech to robí napríklad 3x do týždňa a tie ostatné nech doma pomáha..s dvoj ročným môže ísť vonku do kočíka na prechádzku aj na 2 hodiny,ale bo nemáte mamu sestru? na navštevu?treba si rozložiť povinnosti ...keď budeš raz chodiť do práce aj TY, aj ty budeš chcieť sedieť iba pred TV. nie? tak?nech si to uvedomí
@anonym_8f59da ach jaj, myslíš si, že polovica žien v manželstvách, ktoré sa rozviedli predtým neprosili manželov? Nekomunikovali, nechodili ku psychológom, na terapie, neskúšali ? Keď mysliš, že stačí komunikovať a poďakovať nato, aby vzťah fungoval, veľmi sa mýliš.
@anonym_181e3c áno, len v tomto prípade to nie je tak dávno čo plánovali druhé dieťa a nemusí to byť už stratené.
Kričať na chlapa a výčitky málokedy zaberú, deje sa úplný opak.
Sú frustrovaný obidvaja z tej situácie, manžel len kopíruje a nastavuje zrkadlo, može to byť obranný reflex, lebo nievie kudy kam rovnako ako autorka.
Držím palce, aby našli to, koli čomu sa rozhodli mať ďalšie dieťa
A ukázať mu, ako sa zapojiť do fungovania bez stresu..
Ked dojde panko z prace, tak mu supni deti a chod prec. Mozes sa prejst, ist na kavu s kamoskou, robit co sa ti ziada. Nech sa postara, nakrmi deti. Takemu treba ukazat co je nic nerobit doma s detmi. Keby mi povedal, ze naco som si robila deti, tak by som ho ovalila s tou najvacsou panvicou co doma je. Po pravde okrem penazi co donesie domov, tak ti je na nic. Nepotrebukes dalsie decko o ktore sa staras. Radsej by som sa snazila osamostatnit a nech plati na deti, budes mat pokoj, nikto po tebe nebude stekat.
Ked dojde panko z prace, tak mu supni deti a chod prec. Mozes sa prejst, ist na kavu s kamoskou, robit co sa ti ziada. Nech sa postara, nakrmi deti. Takemu treba ukazat co je nic nerobit doma s detmi. Keby mi povedal, ze naco som si robila deti, tak by som ho ovalila s tou najvacsou panvicou co doma je. Po pravde okrem penazi co donesie domov, tak ti je na nic. Nepotrebukes dalsie decko o ktore sa staras. Radsej by som sa snazila osamostatnit a nech plati na deti, budes mat pokoj, nikto po tebe nebude stekat.
@cimage mozu si rozdelit dni kedy bude otec aby si mama oddychla. Aspon 2 dni v tyzdni nech ma pre seba ked nie nech plati vyzivne ako.keby tam nebol.
@anonym_e24917 toto som poradila kamarátke. Nakúpila na ráno, len sebe a deťom a mladý pán to zjedol a kamarátka musela ráno utekať na nákup, aby mali deti desiatu. Takže to tiež nieje výhra. Niektorí hľadia na svoje brucho ine brucha ho nezaujímajú!!!!
@melinnda preboha ! zozrat vlastnym detom ranajky... to je uz iny level sebectva... fakt si to neviem predstavit cely tento koncept, ze nejaky muz ma nulovy zaujem o rodinu, nepohne prstom, vsetko vyzaduje a este ma tu drzost povedat zene ze nic nerobi... ja neviem ci som v zivote stretla vobec takych ludi... 🤮🤮
@anonym_autor ty už si tu písala min. 1x.
tak dík za oznam,že sa nič nezmenilo
@anonym_8f59da ach jaj, myslíš si, že polovica žien v manželstvách, ktoré sa rozviedli predtým neprosili manželov? Nekomunikovali, nechodili ku psychológom, na terapie, neskúšali ? Keď mysliš, že stačí komunikovať a poďakovať nato, aby vzťah fungoval, veľmi sa mýliš.
@anonym_181e3c Chlap je jednoduchší ako si myslíme, nerád komplikuje situácie, ale nenechá sa zdegradovať na podpapučníka, čo bude variť a meniť plienky, keď žena zahučí, to nie je pre vačšinu chlapov chlapské.
To musíme my ženy urobiť rafinovane, že bez neho to nezvládneme, ukázať že sme krehké ženy, aby sa nakopol v ňom ten superman čo zachráni svet a hrdinsky vymení plienku a umyje riad.
Bola som u kamáratky a manžel umýval riad, pritom kašlal a takmer zvracal, čo ho nadrapovalo zo zvyškov jedla.
Nabehla som, že to umyjem, bolo to neuveritelné čo prežíval, slzy mu tiekli a tie zvuky🙏🏼(kamoška sa obliekala, išli sme von) a on hrdinsky že neexistuje, že to zvládne..
Na to mi kamoška povedala, že ho poprosila, aby umyl riady, aj keď vie ako to má( že sa dusí pri tom) a on neprotestuje, aj keď má z toho žalúdok naruby, urobí to pre ,,ňu,,
Poznám ho a viem, že keby mu to povedala inak, tak tie riady povyhadzuje normálne z okna.. ale bojoval, keď to robil pre ŇU(aj keď umýval riady po sebe) proste poprosiť a požiadať niekedy urobí zázrak, výčitky, krik, plač chlapa dostáva skor do vývrtky
@anonym_autor toto na nikdy nepochopím ze žena roztiahne mužovi nohy ked sa k nej takto správa. Sama si to pytas🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Takéhoto dementa má aj dcéra.
Áno pred svadbou bol milý, pozorný,na rukách ju nosil.
Po narodení dieťaťa sa tvári,ako majster sveta a dieťa není jeho,on prišiel predsa z roboty, takže neotravovať.Ked má dcéra námietky,vyjde z toho ako nevďačná osoba😡😡
Šľak má triafa z toho a mrzí ma to, ale tam to končí.
Vyriešiť musia mladí.
Ešte keď uvažuje o druhom dieťati,mi vlasy dupkom stoja.Teraz má predsa dve deti, takýmto štýlom žiť by ma nebavilo.
Ja som to nezažila, muž s deťmi pomáhal vo všetkom a keď vidí človek túto vychcanosť ,vrrrr😡😡😡a mohol by sito tu aj prečitať,smrad,lebo sa chvastal, že chodí na koníka 😆
@rozculena píšem prvý krat neviem asi hovoríš o niekom inom 🙂
Chápem,ty si myslíš, ze je to len kúsok k tomu aby to pochopil, veď je to prirodzena vec
Ale pre niekoho kúsok a pre niekoho cesta na ktorú nevrkroci lebo nechce..
@zabka79 presne tak, je to nielen zle, je to veľmi zle. Ako tu už niekto písal nájdi si videá na YouTube od Dvořáka Spoznej sveho psychopata. Tam sa ešte len dozvieš veci. Ako hovorí sám Dvořák, spočiatku tomu nebudeš ani veriť, ale časom pochopíš, že je to tak. Nič iné ako odchod nepomôže. Narcista je len " half human" polovičný človek, chýba má súcit, sustrasť, empatia, porozumenie. ... Áno, niekomu trvá veľa, veľa rokov pokiaľ pochopí, že je s narcistom a vlastne len plní nejaké funkcie. Keď sa narcistovi omrzí, tak ho bez mihnutia oka vymení za iný "spotrebič". Dvořák tam aj vysvetľuje, ako sa človek dostane do takéhoto kolobehu. Skús pozrieť, otvorí ti to oči. ❤️
@anonym_181e3c Dvorak je topka. Odpocuvane vsetko opakovane ☺️ Odporucam ako povinne vzdelavanie pre vsetkych od 15 rokov.
môj muž ide na 110% tak ako aj ja...
@malalienka85 váž si to kočka 💪
@rozculena To su tu fake stalice, co stale postuju tu svoju temu kazdy mesiac. Napisu si svoje a cakaju zazrak. Ktory sa samozrejme nekona a tak pisu znova a znova a stale dufaju...
@anonym_autor smola, nasla si si debila 🙂
Keby ťa ľúbil tak sa zmení ;) nebola by som s takým
Stále máš možnosť odísť od neho. Samozrejme ak máš kde ísť. Je lepšie sa starať len o dve deti ako starať sa o dve deti a ešte leniveho chlapa. . To kde si leniveho chlapa našla ? No máš to ťažké . No ja by som od takého leniveho hlupáka dávno zdrhla. Predsa nie si otrok, ani slúžka ,aby si sa len ty o všetko domácnosti a okolo deti starala.

@lentakyterapeut Hlupak je ten muz. Pretoze to, co jej radis, uz na neho skusala. Sama pisala, ze uznal a na dlasi den to iste. Pre zenu odist s dvoma detmi je velmi tazke. Ak si to nezazil, tak nenazyvaj ostatne hlupanami. A s poznizovanim sa ma ako vyrovnat?
@dadis ano je tazke odist ale ked je nieco tazke musi hladat pomoc kludne aj u rodicov. Ked to.nepojde inak.odist od takeho