icon

Manžel - gay

29. dec 2021

Poznáte niekoho,alebo stalo sa niektorej že si manžel po rokoch "uvedomil" že je homosexual?A že sa oženil len preto aby to zakryl,potlačil v sebe?

marca12
29. dec 2021

Osobne nepoznam,ale je mnoho takych pripadov

lindous
29. dec 2021

Áno, ja osobne poznám ... nie tak dobre, aby som to s ním do hĺbky riešila, aké boli jeho dôvody ... ale s exmanželkou má aj dieťa (dnes už dospelé) a žije otvorene s partnerom

aleshka_supermama
29. dec 2021

Poznám, mám 2 najlepších kamarátov jeden ma priateľa ktorý bol ženatý 16r oženil sa presne aby to zakryl. 🤷‍♀️
Inak je to fajn chlap mám ho rada 😆

pralinka25
29. dec 2021

tak ja poznam 2 pripady. v oboch pripadoch vydrzalo manzelstvo kratko.

mamamasama
30. dec 2021

ja mam len kamarata gaya a on ma casto "kamaratov", ktori su zenati, alebo vo vztahoch so zenami

valkyrka79
30. dec 2021

Ano , udělal to můj bratránec…

whatever1
30. dec 2021

Poznám dvoch, jeden z nich sa po rozvode preoperoval na zenu. Dovtedy nikto nemal ani šajnu, s kamošmi hraval futbal, bolo to veľké prekvapko.

birika
30. dec 2021

poznam - obaj vzsokoskolsky vzdelani, manzelia, mali spolu 3 deti. ked sa to prevalilo, zili nadalej spolu kym deti nedostudovali a nedospeli (on sa tajne stretaval s priatelom...manzelka o tom vedela). potom sa rozviedli, on zacal zit s priatelom, tenten o par rokov zomrel. v podstate stary a chory uz bol aj on...ex manzelka sa s detmi dohodli a doopatrovali ho

gabika0825
30. dec 2021

Áno poznám, 4 roky v manželstve, ale bez dieťaťa, potom si uvedomil že je na chlapov, teraz má partnera už asi aj 5ty rok to bude 😊 ale nepotláčal to v jeho prípade, on ho proste tak začal cítiť a keď ho teraz stretnem tak vidím že je šťastný

krisbar
30. dec 2021

A naco ti bude taka informacia?

mackamizjedlaskrec
30. dec 2021

@krisbar Napriklad nato ze aby vedela ze ked muz liha do postele aj so zenou aj s muzom je bisexual nie gay .A neverim tomu ze sa to da zahalit pred svetom mozno ale v partnerstve ? Sak by som videla ako sa pozera na chlapov alebo reaguje ...

sylvester01
30. dec 2021

ano poznam

mato32
1. jan 2022

Čaute, stalo sa mi (nám) to.... Spoznali sme sa na zoznamke, stretnúť sme sa chceli iba kvôli sexu... Ale nejak to vyšlo tak, že to prerástlo v niečo brutálne. Kamoš je ženatý, ja mám priateľku... Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa dokážem tak bezhlavo zamilovať do chlapa. V minulosti som si chcel založiť rodinu, ale prišiel som na to, že to asi není veľmi dobrý nápad v takomto prípade 🙂

stanulik123
17. okt 2022

Pellegrini, Pyco, Bruno.. atd... je to ich vec, nesudim,

krisbar
18. okt 2022

@stanulik123 naco je tato informacia? tema bola uplne ina.