icon

Manžel hrozí neverou. Ako riešiť situáciu?

13. dec 2023

Mame dlhodobo krízu a sex sme nemali cca 7 mesiacov plus mínus . Ja si uvedomujem že chlapi sex potrebujú a aj ženy ale vec sa má ako má . A dal mi ultimátum buď bude sex somnou alebo sa zariadi. A ja mu vravím že proste nestupne mi libido ak má niekto vydiera . Ja viem je to citlivá téma.. len mi povedzte že nie som jediná ktorá by tak reagovala .

Strana
z7
lindous
13. dec 2023

Skúšal pred tým o tom komunikovať normálne? Vieš alebo snažila si sa zistiť čo je za nízkym libidom a snažíš sa to riešiť? Je to tou krízou? Čo je za ňou, riešite ju? Lebo je rozdiel ak bol 7 mesiacov ticho, nekomunikovali ste o tom a zrazu na teba toto vyblafol alebo mu už rupli nervy, lebo sa to nikam neposúva, aj keď on sa možno aj snaží - vtedy by som to dokázala pochopiť z jeho strany... samozrejme, "zariadiť sa" by nemala byť nevera, ale viem si predstaviť, že by som v takejto situácii uvažovala o ukončení vzťahu...

autor
13. dec 2023

@lindous našla som mu v mobile ako sa dohaduje s kamarátom že pôjdu na privát . Nechova sa moc pekne ku mne a preto je kríza . Navrhla som aj poradňu do ktorej možno pôjde ale neviem je mi zle z toho

dzulli1980
13. dec 2023

A kvôli čomu spolu nespávate? ... je fakt, že sex je vo vzťahu dôležitý, bez neho to kus škrípe ... kus dlho je Tvoj muž tolerantný ... neviem, no ... pokiaľ len trucuješ, musíš rátať s následkami ... takto sa problémy vo vzťahu neriešia ... pokiaľ je k Tebe zlý, choďte od seba ... každý z nás má len jeden život, každý má právo byť šťastný ... a áno, aj zdravý sexuálny život k tomu patrí.

mikadooo
13. dec 2023

Choďte do tej poradne. Povedz, že to chceš riešiť, že nevieš mať s ním sex v takom stave v akom ste teraz. Tiež by som mu povedala niečo podobné, sex sa nemá vynucovať, každopádne, nemá sa ani trestať ne-sexom. Takže tá poradňa by vám mohla pomôcť nejak nájsť spoločnú reč a dohodu, prípadne vyjasniť si, čo potrebuješ ty k tomu, aby si chcela s ním sex a čo potrebuje on k tomu, aby si ten sex nemusel takto vynucovať.

marseillefan
13. dec 2023

7 mesiacov nemáte sex a tebe vadí, že chce spať s niekym iným? V prvom rade by ti malo vadiť, že nemá sex s tebou... veď vy už máte vzťah len na papieri.

deti95060810
13. dec 2023

po takomto vydieraní by si u mňa už ani neškrtol...

h2
13. dec 2023

Tak vieš, ale 7 mesiacov je strašne dlho. Keby si písala, že napríklad máte sex 2x do týždňa a on by chcel 5x, tak chápem, že by sa ťa dotklo, keby to chcel riešiť milenkou. Ale 7 mesiacov vôbec nič? To má teraz zostať žiť po zvyšok života bez sexu? Mimochodom, 7 mesiacov sa mi zdá veľmi dlho aj na krízu vo vzťahu. Neviem si predstaviť problémy, ktoré sa nedajú vyriešiť 7 mesiacov. Obávam sa, že váš vzťah je na konci.

poppy22
13. dec 2023

ked 7 mesiacov nemate sex, tak aky vlastne mate vztah? je to este vztah?...lebo taka dlha doba sa uz neda nazvat len krizou...to nie je iba o libide. o samotnom sexe-ale o blizkosti...nechapem,ako vobec fungujete...

basulaak
13. dec 2023

Vies co, tu sa neoplati mat ego. 7 mesiacov je vecnost, nie je to normalne. Skor by som mu jeho ultimatum oplatila stylom, najprv poradna a az potom sa zariad. Treby byt ten rozumnejsi z paru ked uz sa inak neda.

autor
13. dec 2023

@basulaak dnes mi povedal že o 4 dni bude mať prekvapenie.. tým myslí niečo týmto spojené . Neviem ja sa cítim ako zahnana do kúta

autor
13. dec 2023

@marseillefan ja som mu povedala že sex sa inak robí pekné slovo , vecera , porozprávat sa . A nie že buď mi dáš sex do 24.12 alebo budem chodiť za kurvami

thoughtfulweirdo
13. dec 2023

Otázka je, kde je problém. Je rozdiel, ak nemáš chuť na sex, lebo nie sú v manželstve naplnené iné dôležité potreby, s manželom si to riešila a on to má v paži a zaujíma ho len jeho pytlík, a je rozdiel, ak si sa nikdy ani len pokúsila problém riešiť a čakáš na zázrak. Lebo prvotný problém u vás nie je absencia sexu, ale DÔVOD tej absencie.

vanilkovazmrzka
13. dec 2023

A preco nemas zaujem o sex?

autor
13. dec 2023

@vanilkovazmrzka nevaži si ma , všetko musí byť podľa neho ...ja mam blok že sex snim je príkaz .

dzulli1980
13. dec 2023

Tak sa rozíďte ... pokiaľ nevieš, nechceš, nemôžeš mať s ním sex, je to len trápenie ... pre obe strany.

vanilkovazmrzka
13. dec 2023

Rozumiem. A rozpravali ste sa o tom? Ak je to diktator a ide si svoje, mozno bude jedinou moznostou rozchod a odchod.

marianarem
13. dec 2023

Ja ta chapem, keby sa manzel ku mne zle spraval, tiez by ma presla chut. A vydieranie by tomu teda nepomohlo. Na rozdiel od inych mi ani 7 mesiacov krizy nepripada ako dlha doba, ja som mala krizove obdobia v zivote aj dlhsie a aj vo vztahu mozu byt. Ide o to, ci sa pracuje na nejakom rieseni a ci to niekam speje. Poradna je urcite dobry napad, niekedy sa dvaja ludia maju aj radi, ale jednoducho nevedia spravne vyriesit niektore situacie, zamotavaju sa do bludnych kruhov a potrebuju poradit od niekoho tretieho. Ak o seba este stojite, tak urcite chodte. Poznam par, kde to pomohlo.odvratit rozvod.

pribinak
13. dec 2023

Keby toto povedal že sa zariadi, tak by som mu povedala že kľudne, ale potom sa zariadim aj ja

Prečo si s ním? Evidentne Tá nelubi, ani ty jeho.

autor
13. dec 2023

@pribinak ja neľúbim jeho povahu , ja by som chcela aby si uvedomil že som človek . Že mám pocity a city. Ja mám pocit že on vidí len seba . A nepočúva ma skáče mi do reči alebo kričí alebo nepočúva .

pribinak
13. dec 2023

Prečo s ním chceš byt? Máte deti? Ak nie, tak naozaj pouvazuj či má takýto vzťah perspektívu

dzulli1980
13. dec 2023

Aj si mu na rovinu povedala, v čom je problém? Či len trucuješ? Dúfaš, že si domyslí? ... nedomyslí, muži rozmýšľajú úplne inak ako ženy.

bibka37
13. dec 2023

Nie je náhodou blíženec? S tou povahou

autor
13. dec 2023

@dzulli1980 áno poviem , napr dnes ty si myslíš že ja budem mať chuť na sex keď ma vydieras ? Ja chcem aby sme riešili problém . On povie ok môžme na kávu ísť . A začne pred rokom sme išli tam a tam a bola si vpohode prečo ty si iná ? Proste nikdy nepovie že aj on má vinu

autor
13. dec 2023

@dzulli1980 a teraz začal že vydržal dlho ešte 4 dni vydrží . A ja že akože čo to je ? On že uvidíš prekvapenie

viestta
13. dec 2023

Keď tak čítam co píšeš, sex je váš najmenší problém, je to len vrchol ľadovca. Ja ta chápem, chlap si ta neváži tak to potom je tvoje libido na nule. Ale zamysli sa, vidíš nejakú šancu aby sa zmenilo jeho správanie k tebe? Je naozaj potrebné držať takýto vzťah za každú cenu? Kde sa stratila tvoja sebeúcta, že sa necháš ponizovat, urážať a vydierať. Naozaj ten chlap stojí za to aby si o neho bojovala?

autor
13. dec 2023

@viestta bojím sa , bojím sa byť sama . Začala som postupne pomaličky . Krok po kroku . Terapie, čítam knihy , venujem sa deťom , pracujem ,proste možno tie malé kroky k osamostatneniu. Ja tužim mať sex ale sex z lásky , sex kde ma nikto nevydiera.

pralinka25
13. dec 2023

je to zacarovany bludny kruh. ani jeden z vas sa neprekona a nikam to nevedie. pre vas by bolo asi dobre ist od seba. to sa tak zmenil? alebo si to len nevidela

reanda
13. dec 2023

vsak nech si ide za kurvami.. bolo by mi to uplne jedno.. o takehoto by som nestala a chystala sa na rozvod

marseillefan
13. dec 2023

@reanda ja by som zasa nestál o ženu, ktorá so mnou 7 mesiacov odmieta mať sex... už dávno by som mal podanú žiadosť o rozvod...

autor
13. dec 2023

@marseillefan otázka je ale robil by si niečo pre to aby si ten sex mal ?? Pretože on nerobí nič

Strana
z7