Manžel ide na dovolenku bezo mňa
Dievčatá idem si k vám po radu....s manželom sme spolu cca 4 roky, máme v podstate harmonický vzťah, ja ho ľúbim on mňa, rozpisovať to nejdem, myslím, že fungujeme správne, o necelý mesiac sa nám narodí naše prvé dieťatko 🙂aj napriek všetkému peknému som ho včera vyhodila preč, lebo sa nedokážeme dohodnúť v jednej veci...on mi oznámil, že v práci vyhral súťaž a o 2 mesiace odchádza na 10 dní na dovolenku do exotickej krajiny....samozrejme bude tam viac ľudí, dokonca jeho šéfka, ktorej sa rozpadá manželstvo a bohvie čo má zalubom....ja som sa hrozne nahnevala, že ma nechá s mesačným bábom samú skoro 2 týždne, zatiaľ čo on sa bude niekde vyvaľovať...tiež sa bojím že sa mu niečo stane, že ja budem po porode potrebovať pomoc,proste x vecí....on je neoblomný, tvrdí že to nemôže odmietnuť,lebo ho to môže posunúť v kariére (haha, trapná výhovorka)....nik nechce ustúpiť, tak som mu dala ultimátum a odišiel k rodičom..myslíte že konám správne alebo som sebecká? Ďakujem za každú radu, prosím,kludne aj negatívne reakcie...
@petra7777 ok pripustam, "pustit" je taky nestastny vyraz. Opravim sa teda, v akom veku dietata by manzelovi odobrila, schvalovala taku dovolenku...neviem sa presnejsie vyjadrit...."pustit" moze znamenat jednoducho, ze ide s tvojim "pozehnanim"a nie s tvojim reptanim, ultimatami a pod.
ked toto je tazko predychat zakazdym.. a o tom uz viem svoje..
svet sa nezruti ked na par dní odíde , 10 dni ubehne ako voda. keby ma odist na polroka ako niektorí kamionisti (co tu čítam) to by bolo už zlé ale par dní ? Nakrmit, prebalit, okupat to vari bez neho zvladnes nie ?
@nikuska11232 Nemyslela som to v zlom...ale mne to príde, ako ked sa prvák opýta maminy, či "môžem" ísť ku kamarátovi? Je dospelý, ak myslí, že je to vhodné, nech ide....je už len na nej potom, či to bude mať "následky" 🙂 Lebo niektoré ženy sú pekné pomstychtivé mrchy....
O tak to ste niektore velmi tolerantne.a ze sa sa nieco take odvazil opytat!a nie to este ist sam na DOVOLENKU. Ked chcel rodinu a deti tak nech berie vsetkych a ked sam tak si nemal brat uvazky....mal ostat slobodny...je to moj nazor. To uz ked je trochu zodpovedny a ma rad svoju rodinu tak by nemal v case ked sa mu ma narodit dieta ist si niekde vyvalovat sunky pri mori.a ty doma ubolena nevyspata sa starat o dieta ktore si si sama veru nespravila...ved boli ste pri tom obaja
@janka7911 podla teba ked si zalozis rodinu tak uz nemas pravo nikam ist?lutujem tvpjho chlapa...boze moj...choreeeee
@petulda333 a podla teba to ako ma byt,ked si zalozis rodinu?no daj....
@maxiva my rodinu mame,ale moj muz chodi pracovne aj na ,,vylety,,!tym ze sme sa vzali nestratil slobodu..nechodi kazdy tyzden ale chodi,takisto aj ja idem s kamoskami na drink,do kina proste vypnut a muz je so synom!potom sa zeny divia ze chlap uteka!
@maxiva chlap neni ženin cecok aby pri nej sedel cely zivot a rovnako ani naopak. ako aj moj muz chodí na sluzobky tak chodím aj ja a nie je problem ked aj na tyzden odidem , chodím k tomu do skadinavie čo je dost daleko. prípadne ide na víkend s jeho priatelmi na nejake kurzy prežitia v divocine ci co :D a iný víkded zas ja s mojimi kamaratkami. život neni o tom ze teraz mame spolu deti tak jeden od druheho sa neodlepí sak to je na hlavu. Sa nečudujem ked su rozvody v takych pripadoch ze je jeden z parterov takto obmedzovany
@maxiva tak ja mam tiez 2 deti a muza, ale teda mam aj svoje konicky a priatelky, s ktorymi sa rada stretnem bez sprievodu. skratka normalne. moj muz ma svoj konicek a robi ho, chodi kvoli nemu na tyzdenny sportovy pobyt. plus byval 2-3x do tyzdna vecer kvoli tomu prec.
vydat sa/ozenit sa pre mna neznamena pre mna nevidiet uz nikoho ineho len mojho partnera a nerobit nic ine, len sa venovat jemu a travit cas len s nim 😉 skratka su veci, ktore rodina robi spolu a su veci, ktore robi kazdy sam. bud sa pri detoch prestriedame alebo sa zaplati babysitter ci babysitterka. 🙂 a bolo to tak aj pred tym, aj ked boli deti este malicke a fungujeme tak aj teraz 😉
@petulda333 ..akoze vylety myslis,ze ide ku moru bez teba??napr.mesiac po porode a na 10 dni?.alebo ake vylety?
@maxiva tie vylety som dala do uvodzoviek,moj bol pocas tehu aj po porode pracovne prec,boli 5dni na lyzovacke,bol to ako vylet,ale mali tam aj porady ohladom firmy..a prezila som..prisla mi pomoct mama alebo sestra ak trebalo...robite z toho uplne nieco strasne!
@janka_h147 ...ja som mala tiež malinké babo, a moj manžel odišiel - vyhral firemne zájazd na 10 dní do Egypta...pracovali sme obaja v Nay, a tam boli letné a zimné výherné dovolenky stále...tiež mi volal, že to vyhral, ale že nevie, čo má robit, kedže nás lubi a nechce ist...jasné, nebolo mi to jedno, a patrím medzi žiarlivé, no premohla som sa a doslova mu príkazala, aby išiel...vyhral ju, bola to super šanca nech si oddychne...ale bolo to o dovere..ano je to tažke, pretože žena si musí vela odrieknut, už len počas tehu, potom niekolko mesiacov, rokov po porode, ale práve preto nosíme titul MAMA...takže, ak to vyhral, nech ide, nech si oddychne, a ty si uži tie chvíle so svojím mimčom....
@mb269 ale tu zenu musi predsa obskakovat,navarit,oprat,upratat...dobre ze aj zadok neutriet!
@mb269 a ja som akoze povedala,ze je cecok,ci co tu splietas.ja fakt nechapem 😠 to ako to mate doma vy nastavene je tvoja vec,ked vam to vyhovuje...ale nieco sa spytam teba aj @bubelko chodia vasi manzelia ku moru na 10 dni????bez vas!!a boli tam aj ked sa vam narodilo babo,prvorodene??ano,ci nie??velmi pochybujem.nikto tu nehovoril,ze muzi maju byt non stop pri zenach,ze nemaju mat konicky,zaluby,ziadny cas pre seba.to ste len vy prekrutili a robite tu zo zien otrokarky!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
@petulda333 jaj zabudla som 😀
@maxiva ci k moru, do hor alebo inej tramtarie je uplne jedno nie ? co je more nieco špeci ? hovorim o tom ako sa tu obhanaju niektoré ze dieta potrebuje hlavne ich, ze muž aj tak prve mesiace sa nema tomu dietatu ako venovat ze ho max.popestuje, prebali, okupe , to iste moze aj zena a ide tu o trapnych 10 dni nie o celu vecnost, tak nech sa tu nehraju niektore na strasne chudatka ktore to nezvladnu. co maju povedat slobodne matky ktorych otec svoje dieta ani nevidel , nestaral sa , nic ! to dieta mesacne nevie ze otec je na par dni prec , neutrpí ziadnu ujmu a ak ma problem matka sa 10 dni (!!!!!!) postarat o 1 dieta ktore len spí, papá, a kaká tak na to nemam slov.
@maxiva moj bol v horach na tyzden,a?
@maxiva ten sportkemp mali doteraz bud na krete alebo v turecku - 7 dni, a hej, chodi tam bezo mna. sami chlapi. a bol tam aj v tom roku, ked sa narodil starsi. asi 3 tyzdne pre terminom. a pisala som, ze ked mal starsi 4m, tak siel so svokrou pozriet sestru do USA.
ked sa narodil mladsi, bol 2 tyzdne na turnaji, jedine mi starsieho odviezol na slovensko k svokre.
a na dovolenku k moru bez muza a deti chodim u nas zasadne ja - na tyzden s kamoskou 😉
no co dievcence, este dovolenkujete? 😀 😉
@bubelko krkavcia mater!!! 😂😂😂

hotova telenovala 🙂