icon

Manžel je alkoholik

8. máj 2023

Manžel je alkoholik. Denne pride domov pod parou... Nie je agresívny, pracuje od rána do večera, z materiálneho hľadiska nám nič nechýba, deti ho zbožňujú. Nikdy na mňa ani len nezvýšil hlas... pomáha s deťmi aj s domácimi prácami. Poobede okolo 5 si vypije pivo a už to ide. Do 7 , kým príde k deťom, má už podľa mňa dyst vypite. On tvrdí, že nie. Takto fungujeme denno denne. Čo mám robiť...ja už nevládzem...

Strana
z2
alexnina777
8. máj 2023

bohužial vobec nevieš čo znamená dobrý otec..to čo robí tvoj muž to neni..mala si veľmi zlé vzory v detstve a preto máš skreslené predstavy..ak nechces pokračovať pre svoje deti tam ako si to dostala v detstve ty, tak mu daj ultimátum čo najskor..

soldi
8. máj 2023

Je mi velmi luto co prezivas. Ako dlho uz trva tato situacia?

Zazila som nieco podobne. Moj ex bol ukazkovy otec, stal sa riaditelom firmy a zacal fukat pervitin. Nevedela som o tom. Len som videla zmenu chovania. V praci fungoval, okolo domu fungoval, s detmi fungoval. Na mne sa vybijal. Najprv len kym deti spali. Po cca dvoch rokoch sa to zacalo rucat. Navonok, pre okolie, bol dokonaly, uzasny, super pracant. Doma sa vsak postupne zacalo ukazovat peklo. Mala som urobit razantny krok. Miesto toho som si stale hladala vyhovorky. Ze sa to zmeni. Ze nechcem detom rozbit rodinu, bla bla bla.
Bohuzial to dospelo az do takeho stadia, ze deti same mi povedali ze uz s nim nechcu zit 😔 to mali starsi 9 a 7 rokov, mensi 3 a 1 rok.
Vtedy som mu dala ultimatum. Ze ak este raz vyleti na deti, tak s nim koncim. Vydrzal mesiac. Hned tu noc som pisala pravnicke. Prvej co som nasla na internete.

U vas ide o alkohol. Ale je len otazka casu kedy nieco buchne. Ci zdravie, ci psychika. Jeho alebo Tvoja. Ty sama citis ze Ta to nici.
Priprav si zalozny plan. Rozmysli si, co chces a co pre to mozes Ty urobit.
Je mi jasne ze chces, aby prestal pit. Ale to nie je nieco co Ty mozes ovplyvnit. Mozes mu dat ultimatum, ale v tom pripade musis mat gule to dodrzat.

Nechcem Ti pisat konkretne kroky, lebo nepoznam Tvoju situaciu, ale su linky kde radia pribuznym zavislakov, tak skus mozno len zavolat a poradit sa. Na zaciatok.

kristinapetronela
9. máj 2023

O dva roky si na vás ani nespomenie ... Pomaly chystajú odchod . Bohužiaľ alkoholik a rodina nejde dokopy

0kristina0
9. máj 2023

Priprav mu prekvapko, vsetok alkohol doma vylej a pockaj si na reakciu. Mozno sa ti potom otvoria oci

Strana
z2