Manžel je alkoholik
Mám manžela ktorí pije alkohol už sa to rieši aj v jeho práci jeho šéf sa chce so mnou rozprávať ohľadom alkoholom robí robote ako blázon je veľmi pracovitý človek ale jeho šéfovi začal vadiť alkoholov čo pije potajme začali to už riešiť aj jeho kolegovia čo sa mi moc nepáči fotia prázdne fľašky od alkoholu „a posielajú to šéfovi „astále riešia kto mu nosí alkohol koľko vypíl a už mám toho plné zuby jeho šéf sa chce o tom so mnou rozprávať ale ja viem či mám zastať muža alebo im mám dať za pravdu Ja viem že holduje alkoholu ale eh v práci menu napitý vypije si a keď sa ho opýtam prečo si zase pil ný len odpovie bez alkoholu by som to z le kolegovcami a takú prácu nedal ja neviem čo mám šéfový nato povedať strašne sami nepáči „ako sa do toho zamotávajú a starajú jeho kolegovia a tak isto aj „jeho šéf to všade rieši a roztrubuje potrebujem vedieť váž názor čomu mám tomu šéfovi vlastné poveda ť či mám pri mužovi alebo ja už neviem
@daniela20676 lenže kolegovia majú plne právo sa so toho montovať. Tvoj muž nemá čo v práci piť a ani do práce opitý chodiť
A to, že by to bez alkoholu v práci nedal, tak to je len výhovorka a to asi aj ty sama dobre vieš
Pardon, ale si normálna ? Ak pije aj v práci, bez pardonu by som ho vyhodila. Ak sa stane neštastie a odserie si to nejaký kolega lebo tvoj muž bol ožratý tak potom čo ?
ale to vy tak spolu popijate, vsak?
@daniela20676 A Ty si inak ok? Lebo podla toho, co pises, to vyzera, ako keby ste tomu holdovali obaja. manzel byva v praci opity a Tebe to absolutne nevadi? To aj soferuje opity?
Kriste, kde tento svet speje 😢
@anonym_cf87a2
@anonym_cf87a2 panebože nevieš čítať alebo čo ja sa niečo pýtam tak mi nedávali ďalšie otázky ja som neni na nezvedavá po prvé nie je opitý a po druhé na šoféruje takzvané staraj do iných vecí Ja sa pýtam na iné veci
Pardon, ale si normálna ? Ak pije aj v práci, bez pardonu by som ho vyhodila. Ak sa stane neštastie a odserie si to nejaký kolega lebo tvoj muž bol ožratý tak potom čo ?
@maca1984 a čo si majú od srat nechápem každý si robí svoje normálna som a ty
@daniela20676 ty buď rada, že sa jeho šéf chce s tebou o tom vôbec baviť, lebo už ho mal dávno vyraziť za hrubé porušenie pracovnej disciplíny.
Zrejme ho chce dostať na liečenie a teba požiada o spoluprácu - a na tvojom mieste to beriem všetkými desiatimi a vo vlastnom záujme tento nápad podporím.
@maca1984 a čo si majú od srat nechápem každý si robí svoje normálna som a ty
@daniela20676 no normálna nie si ak nechápeš vážnosť situácie. A podľa toho ako píšeš si si hrkla tiež.
@daniela20676 no normálna nie si ak nechápeš vážnosť situácie. A podľa toho ako píšeš si si hrkla tiež.
Ak má problém s alkoholom, zamestnávateľ ho má plné právo vyhodiť a rovnako predpokladám že sa nenájde veľa ľudí ktorí chcú každý deň pracovať s niekým z koho sála chlast. To že sa šéf chce rozprávať a má záujem to riešiť by ste mali brať obydvaja pozitívne a hlavne to využiť miesto sťahovania sa.
@daniela20676 ty buď rada, že sa jeho šéf chce s tebou o tom vôbec baviť, lebo už ho mal dávno vyraziť za hrubé porušenie pracovnej disciplíny.
Zrejme ho chce dostať na liečenie a teba požiada o spoluprácu - a na tvojom mieste to beriem všetkými desiatimi a vo vlastnom záujme tento nápad podporím.
@sissy27 No veď to že doteraz mu to n nevadilo šéfovi ešte pár rokov do zadu mu ten alkohol sám ponúkal a zrazu toto šéf „nepozerá na disciplínu on Jim sám kupuje pivá a tak to začalosä
Takže nie je problem, že manžel pije, ale že sa do toho starajú kolegovia a šéf?
Prestať nechce? Tebe to nevadí?
Takže nie je problem, že manžel pije, ale že sa do toho starajú kolegovia a šéf?
Prestať nechce? Tebe to nevadí?
@thereisabear no konečne niekto kto to pochopil.
@sissy27 No veď to že doteraz mu to n nevadilo šéfovi ešte pár rokov do zadu mu ten alkohol sám ponúkal a zrazu toto šéf „nepozerá na disciplínu on Jim sám kupuje pivá a tak to začalosä
@daniela20676 zrejme šéf vidí rozdiel v tom dať si jedno pivo (hoci ani to nie je správne) a byť na šrot. Pozri, máte problém - tvoj muž je alkoholik a ty ho v tom z nejakého bizarného dôvodu podporuješ - ale tu ťaháte za kratší koniec povrazu. Šéf má právo okamžite ho prepustiť a ver, že ochlasta si tak skoro novú prácu nenájde. Takže buď choď za tým šéfom sa porozprávať a uvidíš čo ďalej, alebo to ignoruj a rozmýšľaj, z čoho budete platiť účty a za čo budete piť.
@thereisabear no konečne niekto kto to pochopil.
@daniela20676 no akože šéf má právo sa do toho starať len ide otom že kam sa pohnes všetko svedčí vedia os šéfa a to ma sere on by to mal riešiť doménou a nie z cudzími ľuďmi
@daniela20676 zrejme šéf vidí rozdiel v tom dať si jedno pivo (hoci ani to nie je správne) a byť na šrot. Pozri, máte problém - tvoj muž je alkoholik a ty ho v tom z nejakého bizarného dôvodu podporuješ - ale tu ťaháte za kratší koniec povrazu. Šéf má právo okamžite ho prepustiť a ver, že ochlasta si tak skoro novú prácu nenájde. Takže buď choď za tým šéfom sa porozprávať a uvidíš čo ďalej, alebo to ignoruj a rozmýšľaj, z čoho budete platiť účty a za čo budete piť.
@sissy27 ale čo tu zas riešiš iné šéf ho nikdy nepustí je to súkromná osoba a bez muža by bol v p...
@sissy27 ale on ho neprepusti len mňa sere to že všade všetko kvaka z cudzími ľuďmi a mne nikto nič nepovie.Ja sa to dozvedám od cudzích ľudí
@sissy27 ale on ho neprepusti len mňa sere to že všade všetko kvaka z cudzími ľuďmi a mne nikto nič nepovie.Ja sa to dozvedám od cudzích ľudí
@daniela20676 tak preto neviem či mu mám aj povedať že sa mi to nepáči že takto všade kvaka alebo mám držať hubu a krok
@daniela20676
co sa dozvedas od cudzích ludí? ze tvoj muz chlasta a ty s velkou pravdepodobnostou s nim? ved to vies. Ze pije v robote? aj to vies. Tak co ta stve, ze sa to verejne riesi? tak bohuzial. problem ste vy dvaja s muzom a vase vnimanie reality, nie to, ze sa o muzovi hovori ze pije
@daniela20676
co sa dozvedas od cudzích ludí? ze tvoj muz chlasta a ty s velkou pravdepodobnostou s nim? ved to vies. Ze pije v robote? aj to vies. Tak co ta stve, ze sa to verejne riesi? tak bohuzial. problem ste vy dvaja s muzom a vase vnimanie reality, nie to, ze sa o muzovi hovori ze pije
@daniela20676 tak preto neviem či mu mám aj povedať že sa mi to nepáči že takto všade kvaka alebo mám držať hubu a krok
@magic08 ty ako vieš že ja pijem mala by si si dobre zasexovat aby si sa ukludnila.Uz máš doma upratanena uvarené keď máš čas písať nezmysli
@magic08 ty ako vieš že ja pijem mala by si si dobre zasexovat aby si sa ukludnila.Uz máš doma upratanena uvarené keď máš čas písať nezmysli
@daniela20676 a ty mas doma poriadok? ked si s muzom nevies spravit? O moju kvalitu sexu sa neboj, kludna som az az.
Tvoj muž a aj ty ste duchom chudobnejší tak ti to poviem narovinu. Môžete byť radi, že ho ešte stále nevyhodil a má si za čo ten chlast kupovať. Každý normálny človek by s ním aj s fľašami vyrazil dvere.
@sissy27 ale čo tu zas riešiš iné šéf ho nikdy nepustí je to súkromná osoba a bez muža by bol v p...
@daniela20676 určite, na nejakom ožranovi stojí a padá existencia celej firmy 😀 dobre, tak tam nechoď a uvidíš. Nám je to jedno.
@daniela20676 nie ďakujem. Nepotrebujem byť vygumovaná ako vy dvaja.
@daniela20676 autorka ty tiež nie si celkom celá
@daniela20676 určite, na nejakom ožranovi stojí a padá existencia celej firmy 😀 dobre, tak tam nechoď a uvidíš. Nám je to jedno.
@sissy27 jasne, ak by si uchlastal, tak padne celá firma. Chlap slope tak, že v práci fotia jeho prázdne fľaše a ona má najväčší problé s tým, že to šéf rozširuje. Lebo kolegovia si určite myslia, že si v tých flašiach nosí čajík...
Aj by som si pomyslela, ze to je troll. Ale vzhladom na pisomny prejav sa da predpokladat, ze to je pravda. Je to smutne
@sissy27 jasne, ak by si uchlastal, tak padne celá firma. Chlap slope tak, že v práci fotia jeho prázdne fľaše a ona má najväčší problé s tým, že to šéf rozširuje. Lebo kolegovia si určite myslia, že si v tých flašiach nosí čajík...
@anonym_b42018 tiež nevychádzam z úžasu, že vlastne všetci sú zlí a neprajní, len on jediný je v pohode a ešte aj nenahraditeľný 😀
Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je nebeské kráľovstvo...🤦♀️
Dúfam, že šéf pochopí, že ste obaja mimo a vyhodí ho. Som zvedavá, za čo si potom bude kupovať chlast.

@daniela20676 A Ty si inak ok? Lebo podla toho, co pises, to vyzera, ako keby ste tomu holdovali obaja. manzel byva v praci opity a Tebe to absolutne nevadi? To aj soferuje opity?
Kriste, kde tento svet speje 😢