icon

Manžel je chorobný klamár a neverník

popokatepetl1994
1. júl 2023

Dobrý večer. Asi mám potrebu sem napísat. Som zúfalá. Manžela som spoznala pred dvomi rokmi.Mame spolu 5 mesačné bábätko. Podala som žiadosť o rozvod. Pracovali sme v jednej firme. Momentálne som na materskej a on tam pracuje ďalej.Byvali sme v podnájme a chceli začať riešiť hypotéku. Nedalo sa ,lebo nevie robiť s peniazmi a bral nejakú pôžičku pre svoju partnerku pred 5 rokmi , lebo mu vyčítala ,že nemá peniaze. Ale....
Po roku som zistila ,že si vypisuje s nejakou mladou ženou - si sexi a podobne - keď som ho konfrontovala , naziapal ešte na mňa ,že mu kontrolujem telefón. Rozišla som sa s ním . Prosil ,vrátila som sa naspäť. Čakala som ,že sa to stalo raz a zmení sa. Chceli sme bábätko a vzali sa. ZPostupne som zisťovala ,že chodí na rôzne zoznamky,sex zoznamky a pod. Už sme ale boli manželia a mali bábätko. Neustále sme sa hádali.Vrieskal.Neustale mi klamal v maličkostiach. chcel byť hocikde len nie pri rodine. Podozrieval mňa ,že ho podvadzam ,že potrebujem asi inam ísť ako vravím. Nadával mi do husi a padnutých na hlavu ,stetiek a píc. Odišla som aj s názvom k svojej mame. Robila som všetko preto , aby som zachránila rodinu , ale teraz vidím ,že sa to nedá. On sa tváril ,že mu to je jedno , potom ,že mám počkať s rozvodom - ,že ostaneme takto od seba mesiac a potom sa uvidí. Videla som ,že sa neplánuje zmeniť a kamarátovi navravel ,že ide chlastat a kurvy riešil. Podala som žiadosť o rozvod. Oznámila mu to. Myslí si ,že to nie je z mojej hlavy a stále hľadá chybu inde ako v sebe. Radšej ako si mal bábo zobrať sa išiel ozrat. Všetko to viem od jeho "kamaráta" ktorý mi pomáha a zisťuje rovno od neho. Dnes som sa ale dozvedela ,že si našiel nejakú starú rasplu a už sa s ňou mota.
Ešte nie je ani návrh spisany a už ? Čakala som to , ale nemyslela som ,že to tak zaboli. Na čo sa ženil a robil si bábätko ,keď vedel aký je. Bude ho to niekedy mrzieť vôbec ? Že prišiel o rodinu? Že to bábätko nebude mať komplet rodinu. ? Je to herec to som už zistila , vo všetkom som bola na vine ja. Po firme si navymyslal ,že ja sa kurvím a keď som ho poslala na psychiatrii ,že nech sa dá liečiť ( lebo bol agresívny ) ,že odídeme , tak tam bol nakydal všetko na mňa a v práci povedal ,že so mnou bol na psychiatrii ,že mi preplo. Je to bývalý alkoholik a gembler.
Nepíšte prosím ,že som bola hlúpa , to už dávno viem . Snažila som sa v ňom vidieť to dobre. Len ma zaujíma na čo taký človek vytvára rodinu a či ho to bude niekedy mrzieť tak , ako mňa dnes. 😭Ďakujem.

Strana
z2
vikiki29
2. júl 2023

@popokatepetl1994 neboj sa, rýchlo podaj žiadosť o rozvod, o nič dobré neprídeš. Malého ti nevezme. Je ešte malý aj na striedavku, čiže žiaden týždeň a pod. Pekne pomaly, nech si vybudujú vzťah a keď bude väčší tak ho môže vziať na dlhšie. Ale osobne si myslim, že toto nie je v zaujme otecka, ten sa ti len vyhráža. Malé dieťa doma na cely týždeň a sexi slečny zo zoznamiek a pod. nejak nejdú k sebe.

popokatepetl1994
autor
2. júl 2023

Aké väčšie ,máme len jedno.

marca12
2. júl 2023

@popokatepetl1994 uz sa netrap analyzovanim jeho osoby. Je to psychopat a takeho cloveka nepochopis. Sustred sa teraz na buducnost. Babatko musi mat milujucu a vyrovnanu mamu. Bud rada,ze si sa ho pomerne lahko zbavila. Taketo typy nedaju pokoj,utocia,sliedia,ohrozuju zeny. Kydat na teba bude,ale kto ta pozna vie,kde je pravda. Dostanes sa z toho a raz bude zase dobre.

veronicka88
2. júl 2023

@popokatepetl1994 mrzí ma to ...musíš riešiť čo je teraz..dieťa si nebude nič pamätať o to je to možno lepšie že sa to stalo teraz.budete rodina o dvoch ľuďoch a časom verím že to do cesty za odmenu príde niekto normálny. Len si prosím blvezmi ponaučenie....držím silno palce!

0kristina0
2. júl 2023

Na co si sa ty vydavala a mala s nim dieta? To ze je k.kot si uz davno vedela, ty si spravila chybu, ze si sa k nemu vratila.

duunlo
2. júl 2023

Dalsia zena, ktora si myslela, ze zmeni chlapa 🤣😂 Gratulujem… chlap caka, ze zena sa nikdy nezmeni a zena naopak, ze chlap sa zmeni.

danica2711
2. júl 2023

@popokatepetl1994 toto máš v profile:
popokatepetl1994
Moji obľúbení (0)Obľúbili si ma (0)
Skupín (1)Inzeráty (0)
Na Koníku od 10/2014
Patrím do skupín (1)

Februárovky 2015
13014 príspevkov

lucinka12356
2. júl 2023

@danica2711 za to, že patrí do skupiny, musí mať dieťa.?

danica2711
3. júl 2023

@lucinka12356 ktorá netehotná sa pridá do skupiny žien, ktoré majú v určitom termíne rodiť? Načo? inak, mne je v zásade jedno, koľko má detí, len to akosi znižuje dôveryhodnosť jej tvrdení

popokatepetl1994
autor
Autor odpoveď zmazal
popokatepetl1994
autor
3. júl 2023

@danica2711 ty si asi myslis, že nemám čo robiť pri bábätku len si vymýšľať príbehy vymyslené na koňa ? Myslím ,že riešis úplne mimo tému , takže zarad spiatočku a venuj sa iným veciam.

erikavesela
3. júl 2023

@simona20201309 hajzlom sa nic nevracia...nic ako karma neexistuje

simona20201309
3. júl 2023

@erikavesela mam inú skúsenosť. Všetko sa vráti, aj dobre aj zle

petricienka
3. júl 2023

aj taketo pripady proste su. zivot sa vie vseliako vyvrbit. ono clovek sa kolko krat snazi vsetko zakamuflovat tak, ab ysa javilo, ze je vlastne vsetko oki. no raz proste pride ten den, ked proste vytriezve. tebe neostava len sa s tym zmierit a proste zacat novu etapu zivota

lucinka12356
3. júl 2023

@lucinka12356 napríklad ja tiež patrí do par terminoviek a nemám toľko detí.. Vysvetlenie? O dieťatka som prišla ale skupinu som neopustila, občas som nakukla ako sa darílo mojim "kamoška"

Strana
z2