icon

Manžel je egoista

12. mar 2025

Dnes som chytila taky zachvat plaču a zúfalstva ešte aj deti to videli
Už som tu nedávno písala príspevok ako mi manžel vydeluje peniaze a že mi žiadne nechce dávať.
Potrebujem natankovať do auta ale ja už nemám peniaze na to. Vravela sem to už včera ráno. Poprosila som či by mohol natankovať lebo veď vozím v tom aj jeho deti. Že nemá čas momentálne na to. Ok. Dnes ráno to vravím znova ale už so strachom, že ma to auto niekde nechá a čo potom atď.
Že PREČO by mi on mal tankovať a že si mám ja ale peniaze mi žiadne nedal a odišiel do dvora, že už ide do práce.Ja som taký zachvat spustila zo zúfalstva z jedu zo všetkého a ešte to aj deti videli. On to začul a prišiel dovnútra čo je to za krik. Nepamätám sa čo som mu povedala. Doobliekal deti išiel ich odviezť do škôlky on ale nie na tom aute ktoré potrebuje benzín,ale išiel na jeho s ktorým jazdí do práce. Už sú preč a ja neviem čo mám robiť

Strana
z7
autor
13. mar 2025

@0kristina0 ja nemám problém s prácou,keď som spomenula teda opatrovateľku ( keď je pracovne vyťažený),tak povedal, že teda pôjdeme s platením na polovicu

0kristina0
13. mar 2025

Tak ked nemas problem, tak chod do prace a nemusis pytat od muza.

aurora33
13. mar 2025

Ja čím viac citam čo píšeš, tým viac sa cudujem, že to trpíš. Masaker, ako si niektoré ženy nevážia samé seba.

ismarela
13. mar 2025

@0kristina0 keď pôjde do prace bude on pýtať od nej lebo ved ona pracuje a on je nezamestnaný 🤣

mantilka
13. mar 2025

@jesenzima Tak toto je omyl v manželstve sú všetky peniaze spoločné. Pokiaľ ich nestopi špekulant, pri rozvode sa delia na polku. Nemajú zrušené BSM. Takže jej manžel je hajzel, on ju okráda....žiadne také, že dosť platí.

drahomirrra
14. mar 2025

Autorka, preboha, nauč sa vycucnúť benzín z nádrže. A takto by som si prelievala jeho benzín, dement jeden. Zamestnaj sa. A potom rozveď.

ikuska27
23. mar 2025

Jooj....takto by to určite nemalo byť....asi ti ozaj ostáva iba žiadať výživné....alebo nevieš si nejak peniaze zadeliť tak, aby si každý týždeň nejaké mala??že si trebárs odložíš na každý týždeň stovku a to budeš mať na také výdavky ako benzín a nejaké drobnosti...ja to tak robím a nestalo sa mi že by som ostala bez peňazí... skôr mi ostáva...

Strana
z7