Manžel je stále s kamošmi.
Baby potrebujem radu muz mi stale uteka sa kamosmi bud po robote na pivo alebo ked ma volno. Keby isiel na chvilu tak som s tym ok ale on nikdy nepride ani ked sa dohodneme ani ked mu zavolam to sa tvari ze nepocuje. Ani po zaverecnej nepride vzdy sa este niekde zabudne. Potom neni mozne aby ma dalsi den fungoval spi az do obeda a je protivny. Robi kratky dlhy tyzden a po odrobenom vikende ide von pride v noci a dalsi den sadava dokopy. Takze som stale sama s detmi a ked je aj doma nic sa mu nnechce a je unaveny viete mi ppradit?
@evittam ano som krava vsetko je ako pises
@evittam skusala som po dobrom po zlom rozpravat sa kricat oduvat sa uz nevladzem
@queen_mary robotu to nepichodim a rozpravat som skusala. Asi je to v pasee
@zuzanka2116 no tak odid a nechaj mu deti na tyzden/dva. Potom to byd date dokopy alebo sa rozidete
@zuzanka2116 rozprávanie a odúvanie nepomôže, to som si zažila, ale treba mu nastaviť zrkadlo, urobiť mu to, čo robí on a vtedy až pochopí, a keď mu urobíš to isté tak sa hlavne neospravedlňuj 😉
@zuzanka2116 Zažila som podobné správanie môjho synovca. Nepomohlo dohováranie, vysvetlovanie, že robí chybu, dáva prednosť kamarátom pred rodinou . . . . No zmenilo sa to až keď zmenil zamestnanie a nebol v kontakte so starými kolegami a kamarátmi. Teraz je to normálny, starostlivý otec rodiny.
Neviem ti poradiť, ale možno by pomohlo, keby ste sa odsťahovali a odstrihol by sa od starej partie. Držím ti moc palce.
@zuzanka2116 Ale ved ho nechaj v grckach, ....s deťmi doma ked to inak nevieš a riadnu zabavu nech sa nevyspi...A ked konečne vstane-'milacik' idem na drink. Cau.
@zuzanka2116 strasne chaoticky napisane ani sa z toho neviem vysomarit.v jednej vete pises negativa a v dalsej si oponujes. Suma sumarom po precitani toho vsetkeho pride ze je v celku priemerny chlap a rodic len ty mas asi horsie obdobie a si moc precitlivena- NIESI TEHOTNA?
@katarinka89 nie niesom. Nas problem je s alkoholom nevie sa kontrolovat ked pije a poto. Sa chova nevhodne a keby pil obcas mavnem rukou ale xkrat do mesiaca sa to neda zvladat. Uvidime ale skusim fakt co hovorila vacsina urobit co robi on ked mu to nedojde ani potom tak to dalej fungovat nebude
Poradím ti rozvod
@oli18 bral by to ze ho zhadzujem pred nimi a ich rodiny tak funguju ale ja to tak nechcem.mma najviac mrzi ze nema tu zodpovednost ze ieco slubil ze aj ked pride moze sa stat ze bude sa treba starat v noci o deti alebo rano ale to on tvrdo spi a neriesi ved to nejako bude a on je narobeny z prace a chce sa zabavit a odychnut
@zuzanka2116 si voci nemu velmi tolerantna. Ak nevie pochopit normalne, treba siahnut aj po tvrdsich prostriedkoch. Jedine, ze je pre teba priatelnejsi rozvod, ako zhodenie pred kamosmi, zrejme tiez alkoholikmi. Je na tebe
odisla by som alebo by som ho vystahovala a hotovo nech si teda robi co chce, no aby ho potom vsetkom cakal doma este nejaky ten full servis, tak to teda ani omylom
V prvom rade ma tvoj muz velky problem s alkoholom. Aby sa 6x do mesiaca ozieral pod obraz a na druhy den je nepouzitelny a cely den prespi a pritom ma doma zenu a dve deti?? wohooou...NEAKCEPTOVATELNE! HANBA sa takto spravat a to ma 30r!
Si v stadiu, kedy by som uz ja dala s cistym svedomim ultimatum.
To znamena, povedat mu, co sa stane(tvoj odchod s detmi, jeho zbalene veci pred domom, rozvod, atd..), ak s tym neprestane a neprizna si, ze ma problem. Ak to bude brat na lahku vahu a zopakuje sa to, spln to, cim si sa mu vyhrazala. Preto si poriadne rozmysli, cim ho postrasis, aby si to potom realne aj spravila, ked pride na lamanie chleba.
To, ze chodite spolu von, ze aj ty mozes ist, ked chces, ho este z daleka neopravnuje sa takto spravat...
On ma velky problem, ze sa nevie zabavit, uvolnit sa a oddychnut si s vami ako s rodinou. Ze pre neho je formou oddychu krcma, chlast a kamarati. To je podla mna este horsie ako samotny fakt, ze sa oziera...
@zuzanka2116 Suhlas s
@oli18
Prepac, ale no "po.erme sa všetci z pana tvorstva". A ty si kde? Na konci po kamošoch a pijatykach? A ty ho nechces zhadzovať? No vela stastia.
@zuzanka2116 som skoro rovnako na tom

Je to alkoholik a s pribúdajúcimi pohárikmi stráca pojem o čase a o sľuboch, ktoré dal. S kamarátmi by som si to vydiskutovala a s nim by som začala riešiť a protialkoholické liečenie. Ak to včas nepodchytíš, bude sa to len zhoršovať.