Manžel je v base a ja už naozaj nevládzem
Ostala som na vsetko sama, manzel je v base uz druhy mesiac, ja som tehotna, prave som skoncila prvy trimester. Rodina mi odmieta pomahat, kym nepodam ziadost o rozvod :( , ja sa ale rozvadzat nechcem, manzel je debil lebo sme mu dohovarali aby to nerobil, ale ako clovek nie je zly, a ako partner tiez nie. Doma mam dcerku ktorej sa nestiham venovat, do prace chodit musim aj ked je to pre mna namahave, ale nevieme kolko presne manzel bude sediet a bojim sa zit z uspor ked nevieme dokedy nam vydrzia.
Manzel ma brata, dvojicku, pytala som sa jeho a svagriny ci by si malu nemohli zobrat na vikend ked budem v praci, na to mi odpovedala ze ci mam pocit ze v ich dome je miesto naviac :(. Nezavolaju, nenapisu, neodpisu, svagrina sa ozve po par dnoch ze mala vela roboty, pritom sa na instagram fotila pri bazene a s prosecom.. Neviem, mozno som len precitlivela z toho tehotenstva ale uz naozaj nevladzem, cele noci iba revem.Neviem si predstavit co bude ked porodim, moje jedine stastie je ze mam bezproblemove tehotenstvo, a okrem par kg navyse ani neviem, zatial, ze som tehotna. Aj toho sa bojim ze tymto stresom a depresiami ublizim babatku. A do toho vsetkeho mi manzel stale kladie otazku s kym som sa vyspala… vobec ho nezaujima ako sa mame, stale sa len stazuje ze mu je teplo, a ze zdiela izbu s 15 ludmi. Ja to nechapem, na slobode bol uplne uzasny, starostlivy otec a partner, no tie dva mesiace ho strasne zmenili. Co mam vlastne robit? Co by ste robili na mojom mieste? ..
Ani ja by som autorke nepomohla, ak by som bola jej rodina. Pekne si to teraz vyžer, keď máš dve deti s debilom. Debil musel byť vždy, len ty si bola veľmi múdra.
Manzel je debil ale ako clovek a partner nie je zly. Fakt? Od dobreho partnera by som neocakavala otazky typu s kym som sa vychrapala, s kym to decko cakam. Definicia dobreho manzela a partnera urcite nie je muz zavrety v base. Uz si zloz tie ruzove okuliare, rozved sa a prijmi pomoc od svojej rodiny.

Ako že nevieš ako dlho bude vo výkone , veď padol rozsudok !
Potom som zachytila - Takže bude v base 2 roky ,? To ho kolegovia fest ovplyvnia ! Že ty spíš s kdekym...
On sa netrápi ako sa máte vy traja, či zvládaš život osamelej matky, nezaujíma sa či sa darí jeho dcérke, ako sa vyvíja jeho bábätko, či si ok na poradni, ale pič.uje s kým spíš, to nie je úžasný otec a manžel.
A naozaj chlap ktorý si nedá povedať že robí zle, nie je úžasný otec a manžel.
A chlap ktorý sedí v base , za delikt, nie je úžasný otec a manžel.
A chlap ktoreho prekukla rodina, nie je úžasný otec a manžel
On sa nezmenil za 2 mesiace, len sa odkryla jeho pravá tvár, a neverím že život pre jeho basou bol taký úžasný.
Takže zváž ďalšie kroky.....