Manžel je vulgárny
Ahojte, chcem si trosku vyliat srdce, som 3 tyzdne po porode, priznavam, ze so mnou hormony lomcuju a stale aj dost krvacam..ale to je jedno...manzel chodi len na nakup, varim periem zehlim a to este mame tyzden koliku, cize som uz chodiaci zombik, hemoglobin 86...vcera som mu hodila prvu taku ziarlivu poznamku ohladom susedy, to je jedno, nebudem to tu rozoberat avsak to bolo naozaj odo mna hlupe.dnes ho babo zobudilo a sa tk hnusne spytal, ze dokedy bude este revat to decko, ja v navale hormonov som mu povedala, ze on to dietatko nema rad....a zacl mi fakt vulgarne ndavat, skurvena pica a este mi aj podlomil moje sebavesomie, ze som nosata pica...odvtedy stale placm a neda sa to zastavit....smiali sa mi na zakladnej skole, ale moj manzel je prvy dospelak, ktory ma takto pomizil..viem , ze su to hormony a pisem naozaj trapny prispevok, len asi potrebujem nejake
Milsie slova....rodinu mam v zahranici, kamosky tiez, tak takto trapne pisem na modrykonik...ospravedlnujem sa
@alexnina777 no vidíš, neskoro čítam, tak som mu aj odpovedala. Možno sa nieco naučí 😁
ahoj, žiadna žena si nezaslúži nikdy aby sa ku nej jej miž takto choval..ani mimo porodu a už vobec nie po takom náročnom hormonálnom výkyve akým je porod..to ako sa správal k Tebe v minulosti vieš ty sama najlepšie..ale jedna vec vec istá, dovolí si ku Tebe len toľko koľko mu ty dovolíš..začni od seba, vážiť si sama seba a povedať mu kde sú tvoje hranice ako sa ku Tebe može správať.. to čo si napísala ako Ťa nazval je neakceptovateľné! a to že mu vadí plač novorodenca?? vrchol! vieš asi že si si zobrala hulváta bezcitného egoistu..len ty sa možeš rozhodnúť v akom prostredí budeš vychovávať svoju dcéru..a ona potrebuje šťastnú a vyrovnanú mamu🍀 prajem Ti veľa síl 🍀
@mamutka tomuto zbytočne vysvetľuješ on je mimo reality… v jeho svete má žena držať hubu a krok a ešte debilovi aj poďakovať..
@gabrielkaa aká som ja, ty veštica Teodora.
Raz v sobotu som sedela u kaderníčky a ta cesala svoju nevestu-ženu svojho syna. Došiel starší pán a pýta sa jej, ci ho ostriha. Ona ze nie, ze ma mňa a ešte robí nevestu. Ten prišiel k nej a začal jej blahoželát k svadbe... Všetky sme sa nasmiali, keď odišiel ako už dávno nie. Nechcela ho dostať do rozpakov, tak nepovedala, ze je vydatá x rokov.
Nedorozumenie vznikne co by dup. 🙆♀️Jednu vetu si dvaja ľudia vylozia nadvojo.
Si borci, ktorí z kontextu pochopia tak ako autor zamyslal.
@zoro9836 JA si stanovujem hranice čo si ku MNE može druhý dovoliť a čo už nie…keď mi moj muž povie 3 rýždne po porode že som skurvená nosatá piča, tak by tie hranice prekročil . jeho názor ma zaujíma iba v slušnom správaní..neslušné hovado može isť aj so svojim názorom k rovnocenným ľudom sa takto správať..jedna ŽENA ktorá čerstvo porodila / aj keby neporodila/ si zaslúži lásku , úctu, rešpekt , nehu a starostlivosť o seba od muža, aby sa ona rovnako s láskou a nehou mohla starať o svoje milované dieťa, v hormonálnej nerovnováhe šťastne kojiť..lebo keď je matka v kľude tak je aj dieťa šťastné..takže každý egoistický debil, ktorý sa správa ako hulvát má byť na 100km ďaleko od nej..Tebe to ale zbytočne niekto bude vysvetlovať, ty to nemáš čím pochopiť..ty zjavne máš svoje traumy, a tu si vemtiluješ svoje pošlapané ego, tak že nakladáš ženám svoje hovná na nich.. už ti 100x ženy povedali že tu strácaš čas tvojimi názormi ,ktoré sú úplne mimo realitu..
@ahhola nemusím byt Teodora 🙂… štýl komunikácie o človeku veľa napovie
@zoro9836 ty si kľudne otvor psychologickú poradňu…chŕliš ako vždy piate cez deviate, ani sám nevieš o čom píšeš..najprv si ale vyrieš svoje traumy lebo si v tom zasekaný až po uši..potom tu ponižuješ
ženy od rána do večera..
Nepochopím ako sa môže niekto, kto nezažil žiadneho novorodenca, kto nezazil co je to sestonedelie, kto nestravil dní a noci s dieťaťom s kolikami sa môže naviazať do ženy, ktorá to práve preziva.
A už vôbec nepochopím ako sa niekto môže postaviť na stranu vulgárneho debila, ktorý by mal byť práve v tomto období najväčšou oporou matke svojho dieťaťa.
Dievča moje, zavolaj si niekoho na pomoc, mamu, svokru, sestru alebo sa zbal a chod niekde kde ti budu vedieť pomôcť s bábatkom. Ty sa potrebuješ dat dokopy, vyspať, ukludni. Toto sa ti doma nestane. Hľadaj pomoc skôr ako skolabuje a skončíš v nemocnici. Od toho tvojho sa ani pochopenia ani pomoci nedockas. Teraz potrebuješ pomoc. A súrne, pretože zajtra už môže byť neskoro. A chod k lekárovi, pretože vo svojom stave to naozaj potrebuješ.
@viestta nečítaš s porozumením??? podľa pána odborníka je to “zdravotný problém” novorodenec, šestonedelie, hormóny a kojenie je podľa pána psychológa zdravotný problém!!!! a pani si dovolila tomuto rešpektujúcemu partnerovi niečo vytknúť..si dovolila, čiže čo čakala.. napísala na MK a dostala adekvátnu radu, nemá provokovať muža…
@zoro9836 si stratený prípad aj ked ten tvoj názor zabališ do celofánu, stále to bude hovno..lebo ponižuješ ženy..moj subjektívny názor je pre mňa subjektívny a pre milión žien je objektívny..a to že ty nie si jedna z nich tu nikoho nezaujíma..
Och, až mi je zle keď to citam. Autorkin partner je vulgárny a netolerantný. Akokeby sa ani nejednalo o jeho dieťa. A tu pán odborník na všetko Zoro-tchoro. Kebyže sa mame riadiť podľa jeho rád tak koniec. Žena ma len držať hubu a tolerovať že pánko sveta nemá náladu a môže jej nadávať koľko len chce.
@alexnina777 hej, čítam. Pan sa riadi podľa 1.zakona matky Murohyovej. "Dnes veda pokročilá tak ďaleko, že žena s ťažkým zápalom pľúc sa dokáže plnohodnotne postarať o muža s ľahkým soplikom.
Dnes už aj štát pochopil, že v sestonedeli matka potrebuje pomoc, že otec je rovnaký rodič ako matka a umožnil čerpať otcovsku dovolenku každému otcovi. Ti otcovia, ktorí svoju ženu nederu len ako súcast maternice a ktorí svpjunotcovsku rolu berú zodpovedne túto dovolenku čerpajú, aby boli so svojou rodinou a podieľali sa na starostlivosti o dieťa v tom najkritickejsom období pre dieťa aj matku.
No a niektorí zadubenci robia a píšu to co tu čítame.
Strasne nieco take citat. Nieto este pocuvat ☹
Toto co ma byt vase najkrajsie obdobie mas preplakat.???
@maryetta som rada, že mám pri sebe Muža s veľkým M, ktorý nemal problém nosiť mi lavor k posteli, keď som tehotná grcala prvú ligu. Som mu vdacna, že tu noc, čo presedel n chodbe pôrodnice čakajúc kedy sa preberiem z narkozy. Som rada, že otcom môjho dieťaťa s refluxom je muž, ktorý ho držal dlhé minuty po pkrmeni v čase, keď som ja nevládala. Som rada, že môjho syna dokázal prebaliť, keď som ja v horúčkach ležala. Ten istý človek mi robil zabaly na prsníky, ten istý človek mi bol v tom čase najväčšou oporou. A som rada, že tomu človeku môžem odniesť čaj až do postele, keď jeho zloží soplik. Pretože sme jeden druhému oporou a nás vzťah nie je o excelovskej tabuľke zásluh.
Neviem si predstaviť co za primitíva sa takto dokáže správať k vlastnej žene, k matke jeho dieťaťa. Co za primitívna sa takto dokáže vyjadriť o vlastnom dieťati. Miesto toho aby jej bol oporou dozenie ju k slzám. Miesto toho aby sa o dieťa postaral ak matka nevládze vyjadruje sa o ňom ako o odpade.
@elizabet173 áno, máš úplnú pravdu.

@zoro9836 ale kde. To funguje, ak sa toho držia obaja (som s mužom 20 rokov, viem co píšem). Ona si zažíva to zle, ona trpí fyzicky, po zdravotnej stránke, aj psychicky (tri týždne krvácať dá zabrať aj hlave, zažila som), tobôž ešte telu. Trpí, lebo dieťa sa trápi, nedá jej spať, kto vie ako dojčenie (to vie sakra bolieť), jej telo je ako zdrap papiera a tuto geroj co sľúbil "v dobrom aj v zlom" ju okašle, nestojí pri nej, vysmieva sa z nej a je vulgárny. Takže kto pri kom stojí a nestojí?