Manžel je závislý na online hrách
Ahojte, s manželom sme spolu 10 rokov, ide o to, že posledné mesiace prepadol nejakej online hre v mobile, zostal úplne mimo, niečo mu hovorím a on sa ma o 2 minúty na to spýta, prestal sa venovať deťom, keď mu to začnem vyčítať tak sa s nimi ide teda zahrať ale normálne na ňom vidim ako ho to nebaví a ledva čaká kedy deti zaspia aby mal pokoj. Naposledy mu zhorel obed keďže popri varení musel aj hrať, deti nemali čo jesť, museli sme objednať pizzu. Normálne sa o neho bojím, ako mu pomôcť?
Vymedzit mu na to nekompromisne hodinu denne.
Vymedzit mu na to nekompromisne hodinu denne.
@domkakvet hej dospelému človeku chceš dávať vymedzený čas. Už len z princípu ta pošle do prdele
@domkakvet hej dospelému človeku chceš dávať vymedzený čas. Už len z princípu ta pošle do prdele
@misanthropicdann tak bud hry, alebo autorka s rodinou.
Ahoj, ak chces napis ip mam doma to iste.
Vymazat mu vsetky hry a jednu vychovnu? 🤕🤭
O jaku hru ide? Zistí 😃
Tiez by ma zaujimalo co hra...
Môj muž sa hrá CSR 2 a ToonBlast 😆 našťastie nie veľa, ale možno autorkin muž niečo z toho tiež hrá, to CSR je strašná namotavka vraj..
Online hra to vyzerá na hazard nechcem strašiť ale buď pozorná a nech ti hru ukáže čo je na nej take dôležité 🙄
Ahoj kedysi som vela hraval poznam hry velmi dobre, a ak sa chces dopatrat k podstate veci tak ti napoviem vzdy sa jedna o unik z reality premiesany s pocitom falosneho ziskavania ak je hranie prehanane tak to moze znamenat ze v realite clovek neni spokojny, s niecim si nevie dat rady citi sa zviazany tak radsej uteka ku hre mozu to byt nenaplnene potreby, frustracia z neriesenych nedorozumeni vo vztahu, vyhorenie z prace atd...
@autorka Skús pozrieť túto stránku. Je to neziskovka, ktorá sa venuje nelátkovým závislostiam a aj keď sa dosť zameriavajú na mladých a predchádzaniu závislosti u nich, možno ti to nejako pomôže: https://www.chameleon-no.com/
Je závislý
Žiaľ poznám to, aj ja mám sklon byť závislá na hrách na mobile. Bola som schopná pol noci nespať a hrať sa. Tak som si ich všetky nekompromisne zmazala a nechala som si len Duolingo na učenie jazykov. Musí si to uvedomiť sám. Preto nemám ani Facebook ani Instagram proste nič. A čo sa tam nedozviem, to mi nechýba a netrápi ma. Radšej čítam knihy a riešim krížovky.... staromódne, papier a pero. Mám rada hry, som súťaživá, zameraná na výkon, vyťažená v práci a toto bol únik z reality. Musí to chcieť sám ukončiť. Držte sa, dá sa to, prajem veľa sily.

Bacha aby nešlo o nejaký hazard