icon

Manžel je závislý na svojej matke

lienkasophie
1. júl 2012

Kočky, musím prísť k vám po radu 😒 s mm spolu žijeme 2 roky. najskor sme mali problémy so svokrou, klasika mm si ju stale zastaval.. prežili sme mnoho hádok, ale vydržali sme. dcérku svokra nevidela pol roka od narodenia!! stretávame sa teraz znovu. mm bol v pohode asi rok, ale teraz svokra zase začína otravovat. stale mm vypisuje maily. ona býva od nás asi 60 km. ale vraj v jej meste majú všetko najlacnejsie - napr nabytok co chceme na zakázku! mm sa skoro nechal od nej nahovorit, kym som nezasiahla. Zase začína ten kolotoč hádok kvoli nej. ona sa do nás opat mieša a mm to necháva tak !!! nedá si to kludne vysvetlit, vraj "ONA NAM CHCE LEN POMOCT" ... ja jej pomoc nechcem.... chova sa k mm ako k malemu decku 😠

Strana
z7
simca06022011
30. dec 2012

@zlatica36 nebudem tu uz nic riesit, ja som si ziadnu radu nepytala, len som pisala ako je to u nas 🙂 A samozrejeme, ze si poradila, ved som sa na to nestazovala.. ja sem kvoli radam vobec neprispievam, skor rada ukazem, ze moze byt aj horsie 🙂))) Ani ti nazor neberiem, ale od spravy na ktoru som narazala uz ty vlastne "robis zo mna niekoho kto nevie co pise"... lebo ked napisem ze som nevedela, tak som nevedela.. cize uz fakt rozpiplavas co nemusis🙂 A neurazila som sa, a nemusim si ani nic odpustat, rovnako ako ty.. kedze v tej sprave si mi napisala ako vravis "ze realny zivot je o niecom inom", ale v tej sprave vyznie rovnako ako som to napisala ja... cize tak... a nemusis sa rozculovat.
Ako mi raz jedna starsia pani povedela: radsej plakat v mercedese ako sa usmievat v autobuse.. a to je momentalne u nas 🙂 kym mala nebude vediet vydrzat zdrava v jasliach chvilku tak sa tu ani nic menit nebude, pretoze uz sa pri nej doma pracovat neda 🙂

zlatica36
30. dec 2012

@simca06022011 🙂 🙂 pekný deň 🙂

Strana
z7